کشف بیش 9 کیلو مواد مخدر از نوع تریاک در رامشیر
حوادث رکنا: فرمانده انتظامی رامشیر از کشف ۹ کیلو و ۵۰۰ گرم موادمخدر از نوع تریاک در این شهرستان خبر داد.

به گزارش رکنا، سرهنگ فرهاد شاکرمی در بیان جزئیات این خبر به خبرنگار حوزه انتظامی رکنا در خوزستان گفت: در راستای اجرای طرح مبارزه با مواد مخدر و به منظور ضربه زدن به باندهای قاچاق و دستگیری سوداگران مرگ ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی رامشیر موفق به شناسایی شخصی که اقدام به تهیه و توزیع مواد مخدر در این شهرستان می کرد شدند.
وی افزود: با تلاش شبانه روزی و تحقیقات به عمل آمده ماموران موفق به شناسایی مخفیگاه متهم شده که پس از هماهنگی با مرجع قضایی در یک عملیات ضربتی و کاملاً غافلگیرانه او را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان رامشیر در ادامه بیان داشت: ماموران پلیس در بازرسی از مخفیگاه متهم 9 کیلو و 500 گرم مواد مخدر از نوع تریاک را کشف کردند.
سرهنگ شاکرمی درخاتمه با بیان اینکه متهم تحویل مرجع قضائی شد، تصریح کرد: پلیس به صورت شبانه روزی و با قاطعیت با قاچاقچیان موادمخدر و مخلان امنیت و آرامش مردم برخورد میکند و اجازه جولان به آنها را نخواهد داد.
علی رنجکش
-
فیلم / تیرکمان دستساز با چوب بامبو و دسته چتر
ارسال نظر