فرید صادقی قربانی آزار و اذیت شیطانی / عاملان تجاوز به چوبه دار نزدیک شدند!

به گزارش رکنا، رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: پس از شکایت اولیای دم و انجام تحقیقات و رسیدگی لازم در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان، ۲ نفر از متهمان به اتهام تجاوز به عنف نسبت به مجنی ‌لیه مرحوم فرید صادقی به اعدام محکوم شدند.

پس از طی تشریفات قانونی و رسیدگی به اعتراض (احتمالی) محکومین یا وکلای وی در دیوان عالی کشور و در صورت تایید دادنامه در این مرجع، حکم صادره به مرحله اجرا در خواهد آمد.

در خصوص اتهامات دیگر متهمین فوق‌الذکر و دیگر متهمان پرونده مبنی بر مشارکت در آدم‌ربایی با وسیله نقلیه و حبس غیرقانونی پس از انجام تحقیقات لازم به‌صورت فوق‌العاده در دادسرای شهرستان قروه، کیفرخواست صادر و جهت صدور حکم به دادگاه کیفری دو آن شهرستان ارسال شده است.

اواخر مردادماه سال جاری، نوجوان ۱۴ ساله اهل شهرستان قروه در پی آدم‌ربایی توسط عده‌ای از تبهکاران شهرستان مورد تعرض و تجاوز قرار گرفته و در پی این جنایت اقدام به خودکشی کرد.

  • فیلم درد و دل صمیمی شهاب حسینی: پسرم رپ کرده، آبروی مارو برده !