دستگیری ۲۰ نفر از عاملان نزاع دسته‌جمعی در دهلران

به گزارش رکنا، سرهنگ سیدمختار باویر فرمانده انتظامی شهرستان دهلران در تشریح جزئیات این حادثه گفت: پس از دریافت گزارش از مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع درگیری، مأموران انتظامی به سرعت به محل اعزام شدند.

وی افزود: در بررسی‌های اولیه مشخص شد این درگیری به دلیل اختلافات طایفه ای ملکی رخ داده و طرفین با استفاده از چوب و چماق با یکدیگر درگیر شده‌اند. در جریان این نزاع، تعدادی از افراد حاضر دچار جراحت و مصدومیت شدند.

سرهنگ باویر با اشاره به انتقال مجروحان به درمانگاه بخش دشت عباس اظهار داشت: در این میان، شیشه‌های درمانگاه نیز توسط طرفین درگیری تخریب شد.

فرمانده انتظامی شهرستان دهلران ادامه داد: مأموران انتظامی با هماهنگی مقام قضایی و انجام اقدامات سریع و به‌موقع، موفق به شناسایی و دستگیری ۲۰ نفر از عاملان درگیری شدند. برای این افراد پرونده قضایی تشکیل و موضوع برای بررسی بیشتر به مراجع قانونی ارجاع شد.

وی در پایان تأکید کرد: در حال حاضر آرامش در منطقه برقرار است و پلیس با پشتیبانی دستگاه قضایی با افرادی که نظم و انضباط اجتماعی را برهم می‌زنند، برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت.

 

وبگردی