کلاهبرداران سایبری از اطلاعات شخصی برای فریب شهروندان استفاده می‌کنند + فیلم

به گزارش رکنا، سردار گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ، در خصوص اجرای طرح 24 ساعته برای شناسایی مجرمان سایبری که با یک تماس تلفنی و ارسال کد به شهروندان، حساب‌های بانکی آن‌ها را خالی می‌کردند، گفت: در 24 ساعت گذشته، 40 فقره پرونده مختلف به پلیس فتا گزارش شده است. پیگیری‌های مأموران نشان داد که 2 شگرد عمده در بیشتر پرونده‌ها استفاده شده است.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ، در خصوص شیوه‌های جدید کلاهبرداری سایبری که با تماس تلفنی و ارسال پیامک انجام می‌شود، توضیح داد: مجرمان ابتدا با تماس تلفنی و ارسال یک پیامک جعلی سعی دارند اعتماد شهروندان را جلب کنند. بسیاری از قربانیان به دلیل دسترسی این افراد به تمام اطلاعات شخصی‌شان، به راحتی به آنها اعتماد کرده و کد دریافتی را وارد می‌کنند.

وی افزود: داشتن اطلاعات شخصی شما به هیچ عنوان به معنای این نیست که این اطلاعات از سوی یک نهاد رسمی به شما ارسال می‌شود. مجرمان از اطلاعات موجود برای فریب شما استفاده کرده و با ادعای تماس برای پشتیبانی یا مشکلات بانکی، کدهای دریافتی را از شما دریافت می‌کنند.

سردار گودرزی در ادامه به شگرد دوم کلاهبرداری‌ها اشاره کرد و گفت: مجرمان با کسبه‌ای که در بازار فعال هستند و دستگاه پوز دارند، تماس گرفته و از آن‌ها می‌خواهند که کدی را که به تلفنشان ارسال شده، اعلام کنند. در همین لحظه، تمام حساب بانکی آنها خالی می‌شود.

وی در پایان تأکید کرد: این کدها در حقیقت کلید ورود به حساب‌ها و اپلیکیشن‌های بانکی هستند. بنابراین، به هیچ‌وجه اطلاعات خود را در اختیار افرادی که به صورت تلفنی یا غیررسمی با شما تماس می‌گیرند قرار ندهید.

 

 

وبگردی