این مرد مخوف ترین قاتل سریالی شیراز است / اعدام به خاطر قتل 38 زن و مرد در ملع عام
حوادث رکنا: جنایات هولناک سیف القلم، که به عنوان یکی از بدنامترین قاتلان سریالی تاریخ ایران شناخته میشود، در سالهای پایانی دوران قاجار و اوایل دوران پهلوی، شیراز را به لرزه درآورد. جنایاتی که او مرتکب شد، به قدری وحشتناک بود که یادآور فیلمهای جنایی معاصر به نظر میرسید.
به گزارش خبرنگار رکنا،سیف القلم قاتل سریالی که در طول دوران جنایتهای خود جان 10 زن بیگناه را گرفت، یکی از تاریکترین شخصیتهای تاریخ جنایی ایران محسوب میشود. او با استفاده از فریب و ترفندهای پیچیده، قربانیان خود را به دام انداخته و با سیانور جان آنها را گرفت. جنایات او در شیراز به کشف وحشتناک جنازهها در زیرزمین خانهاش منتهی شد و سرانجام، او در ملا عام به دار آویخته شد.
داستان جنایتهای سیف القلم چه بود؟
سیف القلم، به نام واقعی محمدعلی وکیلی، در سال 1287 هجری شمسی در کشور عراق به دنیا آمد. پس از جدایی والدینش، او با پدرش به هندوستان رفت، جایی که به انجام فعالیتهای جنایتکارانه دست زد. از جمله اقدامهای اولیه او میتوان به اجاره سالن تئاتری به نام «امپریال» و دعوت از جوانان ناآگاه برای نمایشهای شعبدهبازی اشاره کرد. در این نمایشها، او با فریب مردم، 28 نفر از جوانان را در مدت زمان کوتاهی به قتل رساند.
سپس، با همدستی مردی افغانی به نام محمد صوبهدار، سیف القلم حدود 40 راننده را به نام «کافر» به قتل رسانده و خودروهایشان را سرقت میکرد. این جنایات تا سال 1312 هجری شمسی ادامه داشت، زمانی که سیف القلم به ایران و سپس به شیراز مهاجرت کرد.
فریبکاری در شیراز
پس از ورود به شیراز، سیف القلم خود را پزشک تحصیلکرده معرفی کرده و در محله لبآب، خانهای اجاره کرد. او در این خانه با استفاده از داروهای گیاهی (به گفته خود) به درمان نازایی میپرداخت. اما حقیقت این بود که او زنان را فریب میداد و آنها را با وعده درمان به خانهاش میبرد. در آنجا، به آنها دارویی حاوی سیانور میداد و جانشان را میگرفت.
سیف القلم از کتاب «راسپوتین»، کشیش جنایتکار دربار تزار روسیه، الهام گرفته بود و از سیانور برای انجام جنایاتش استفاده میکرد. به این ترتیب، او توانست حدود 10 زن را به قتل رساند.
دستگیری و اعدام
سرانجام، راز جنایات سیف القلم با کشف لباسهای 2 نفر از قربانیان توسط یک پارچهفروش فاش شد. با این سرنخ، پلیس شیراز به منزل او حمله کرد و جنازههای قربانیان در زیرزمین خانهاش پیدا شد. سیف القلم پس از دستگیری، در تلاش برای توجیه اعمالش ادعا کرد که به عنوان یک «سید» و با هدف پاکسازی جامعه از زنان بدکار و بیماریهای مقاربتی اقدام به قتل کرده است.
در نهایت، سیف القلم در سال 1314 در شیراز در ملأ عام به چوبه دار آویخته شد و به این جنایات وحشتناک پایان داده شد. این اعدام نقطه پایانی بر یکی از تاریکترین فصلهای تاریخ جنایی ایران بود.
ارسال نظر