آمار تکاندهنده آزار جنسی کودکان / 300 میلیون کودک در جهان هدف پدوفیل های آنلاین
حوادث رکنا:براساس نتایج یک مطالعه جدید سالانه بیش از ۳۰۰ میلیون کودک در سراسر جهان قربانی سوء استفاده جنسی آنلاین میشوند.
به گزارش رکنا،این اولین بار است که تحقیقاتی درباره آزار و اذیت آنلاین کودکان در مقیاس جهانی انجام میشود، محققان دانشگاه ادینبورو در این مطالعه دریافتند که ۱۲.۶ درصد از کودکان جهان (۳۰۲ میلیون) سال گذشته با قرار گرفتن در معرض تصاویر، ویدئوهای و مکالمات نامتعارف در فضای مجازی مورد سوءاستفاده جنسی قرار گرفتهاند.
علاوه بر این، تخمین زده میشود که سال گذشته ۱۲.۵ درصد از کودکان در سراسر جهان (۳۰۰ میلیون) با مکالمات جنسی ناخواسته از جمله ارسال پیامک بدون رضایت، سوالات جنسی ناخواسته و درخواست رابطه جنسی ناخواسته توسط بزرگسالان و جوانان، مواجه شده باشند.
این تحقیق همچنین نشان داد که ایالات متحده یکی از مناطق پرخطر برای کودکان محسوب میشود. طرح «Childlight» که با هدف درک شیوع کودک آزاری راه اندازی شده نشان میدهد از هر ۹ مرد در آمریکا یک نفر (تقریبا ۱۴ میلیون) در مقطعی از زندگی خود در فضای مجازی کودکان را مورد سوءاستفاده جنسی قرار داده است. یافتههای این تحقیق همچنین عنوان میکند در انگلیس نیز ۷ درصد از مردان « ۱.۸ میلیون» در دورهای از زندگی خود تجربه انجام چنین اقدامی را داشتهاند.
بسیاری از مردان شرکت کننده در این مطالعه اعتراف کردهاند که اگر مطمئن باشند که هویتشان مخفی نگه داشته میشود باز هم مرتکب جرایم جنسی آنلاین علیه کودکان خواهند شد.
"پل استنفیلد" مدیر اجرایی «Childlight»گفت: موارد کودک آزاری بسیار رایج شده است به طور که در هر ثانیه پروندهای در این خصوص به سازمانهای نظارتی و پلیس گزارش میشود.
او در ادامه تاکید کرد: این یک نوع بیماریست که به طور تصاعدی در حال رشد است و در هر کشوری رخ میدهد و نیاز به یک واکنش جهانی دارد.
استنفیلد در ادامه اذعان داشت: ما باید فورا اقداماتی در این زمینه انجام دهیم. این نوع رفتارها باید به عنوان یک موضوع بهداشت عمومی که میتوان از آن پیشگیری کرد در نظر گرفته شوند.
"استفان کاوانا" مدیر اجرایی اینترپل نیز با بیان اینکه رویکردهای سنتی اجرای قانون همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: ما باید با هم در سطح جهانی کارهای بیشتری انجام دهیم، از جمله آموزش متخصصان، اشتراکگذاری دادهها و تجهیزات بهتر برای مبارزه موثر با این بیماری که به میلیونها کودک در سراسر جهان آسیب وارد میکند.
انگلیس یکی از کشورهای پیشرو در زمینه حفظ حقوق کودکان در فضای مجازی است. این کشور در سالهای اخیر سعی کرده با فشار بر شرکتهای فناوری بزرگ و همچنین وضع قوانین جدید از کودکان در فضای مجازی محافظت کند. قانون گذاران انگلیسی در همین راستا قانونی با هدف نظارت بر عملکرد سرویسهای آنلاین در خصوص دادههای کودکان تصویب کردند.
نمایندگان مجلس فرانسه نیز ۲۹ ژوئن ۲۰۲۳ لایحه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی برای کاربران زیر ۱۵ سال را تصویب کردند.
بر اساس این مصوبه، دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به شبکههای اجتماعی منوط به رضایت والدین شده است. این مصوبه همچنین به والدین اجازه میدهد که حسابهای کاربری کودکان زیر ۱۵ ساله خود را در شبکههای اجتماعی به حالت تعلیق درآورند.
مجلس فرانسه در مصوبه خود، این الزام را برای پلتفرمهایی مانند «اسنپچت»، «تیکتاک» یا «اینستاگرام» در نظر گرفته است.
ارسال نظر