جزئیات تأسف انگیز انتقال پنهانی بیماران کرونایی به خانه های سالمندان انگلیس
رکنا: «بوریس جانسون»، نخستوزیر بریتانیا در مورد انتقالان بیماران مبتلا به کرونا به خانه سالمندان اعتراف کرد که از وضعیت این مراکز به شدت متاسف است. به گفته کارشناسان، این مراکز به کانون جدید بیماری کرونا تبدیل شدهاند.
به گزارش رکنا، کمیسیون کیفیت مراقبت انگلیس گزارشهایی را دریافت کرده که بر اساس آنها بیمارستانها در موارد متعدد بیماران کرونایی سالخورده را بدون آن که خودشان از بیماری مطلع باشند، به خانه سالمندان بازگرداندهاند.
روزنامه انگلیسی «دیلی میل» گزارش داد بیمارستانهای این کشور با بازگرداندن بیمارانی که مبتلا به «کووید-۱۹» بودند به خانه سالمندان، بدون آن که به مدیران این مراکز بگویند این افراد بیمار هستند، احتمالا قانونشکنی کردهاند.
به کمیسیون کیفیت مراقبت (سیکیوسی) گفته شده چند بیمارستان مراجعان خود را با وجود این که شک داشتند و یا حتی میدانستند بیمار هستند، برگرداندهاند و متاسفانه این اقدام باعث شده در خانههای سالمندان این بیماری شیوع بیشتری پیدا کند و جان ساکنان آسیبپذیر را بگیرد. کارکنان این مراکز هم که از بیمار بودن افراد اطلاع نداشتند، از تجهیزات حفاظت شخصی کافی استفاده نمیکردند یا تدابیر لازم برای کنترل بیماری اتخاذ نمیشد.
بعد از این که کمیسیون مذکور از طریق مدیران مراکز مراقبتی مطلع شد که بیمارستانها بدون آن که به این بیماران درباره ابتلایشان بگویند آنها را به خانه سالمندان بازمیگرداندند، در حال تحقیق بر روی چند مورد است.
پیگیری بازرس ارشد سی کیوسی
«کیت ترونی»، بازرس ارشد این نهاد گفت: چند مورد از این اتفاق را داشتهایم و باعث شده ویروس به ساکنان دیگرِ مراکز مراقبتی منتقل شود. در مواردی که به نظر میرسد بیمارستان اطلاعات را فاش نکرده، در حال بررسی هستیم تا ببینیم آیا بیمارستانها مقررات را نقض کردهاند و آیا ما میتوانیم وارد عمل شویم. این مسئله برای ما واقعاً جدی است.
کمیسیون کیفیت مراقبت یک سری مقررات را که در قانون گنجانده شده است، لازمالاجرا میکند. مجریان خدمات مراقبتهای اجتماعی بزرگسالان و خدمات بهداشتی در انگلیس باید تابع آنها باشند و در غیر این صورت، نقض مقررات جرم محسوب میشود که میتواند پیگرد قانونی به دنبال داشته باشد.
این کمیسیون همچنین قصد دارد درباره مرگ و میر ناشی از کمبود پزشکانی که به این مراکز سر میزنند، تحقیق کند. آخرین دادههای دفتر آمار ملی بریتانیا نشان میدهد میزان مرگ و میر فعلی در مراکز مراقبتی ۴ برابر بیشتر از میانگین ۵ سال است و تنها یک سوم این موارد با ویروس کرونا ارتباط دارد.
هشدارهای این دیدبان بعد از آن اعلام شده که «بوریس جانسون»، نخستوزیر بریتانیا اعتراف کرد که از وضعیت این مراکز به شدت متاسف است. به گفته کارشناسان، این مراکز به کانون جدید بیماری کرونا تبدیل شدهاند.
تلفات کرونایی انگلیس
بنابر آمار جدید، میزان تلفات مراکز مراقبتی در یک هفته ۳۶ درصد افزایش داشته، در حالی که آمار مرگهای بیمارستانی روندی نزولی را طی کرده است. تاکنون در انگلیس و ولز ۵ هزار و ۸۹۰ مرگ بر اثر کرونا در این مراکز به ثبت رسیده است.
انگلیس با بیش از ۲۱۱ هزار مبتلا، چهارمین کشور درگیر این بیماری در جهان بعد از آمریکا، اسپانیا و ایتالیا است. تاکنون بیش از ۳۱ هزار نفر هم بر اثر ابتلا به بیماری کرونا در این کشور جان خود را از دست دادهاند.
طبق آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز»، ویروس کرونا در آمریکا که در جایگاه اول جهان است، تا به امروز شنبه ۱۲۸۳۹۲۹ نفر را مبتلا کرده است. شمار کل قربانیان کرونا هم در این کشور به ۷۷۱۷۸ نفر افزایش یافته است.
در جهان هم تاکنون بیش از ۴ میلیون نفر به کرونا مبتلا شده و حدود ۲۸۰ هزار نفر هم بر اثر این ویروس جهانگیر جان باختهاند. تعداد کل بهبودیافتگان هم در سطح جهان به یک میلیون و ۳۸۶ نفر نزدیک میشود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر