موشکهای کروز و بالستیک یمن، خطری بیخ گوش امارات
رکنا: موشکهای کروز و بالستیک یمن برای امارات خطری بالقوه محسوب می شوند.
به گزارش رکنا، وبگاه خبری مراه الجزیره در یادداشتی به قلم زین العابدین عثمان، تحلیلگر مسائل نظامی یمن با عنوان «آیا امارات عربی متحده مانند عربستان سعودی، بمباران خواهد شد؟ یمن چه نوع سلاحهای استراتژیکی را در روزهای آتی رونمایی خواهد کرد؟»مرحله پیش روی یمن را مرحلهای سرنوشت ساز برای پایان یافتن تجاوز ائتلاف سعودی-اماراتی توصیف کرد.
درمقدمه این یادداشت آمده است: در بحبوحه حملات بی وقفه یگان موشکی و پهپادی یمن به فرودگاهها و پایگاههای عربستان سعودی به ویژه فرودگاههای مناطق جنوبی نجران، جازان و ابها که حملات به این فرودگاههای حیاتی، تقریبا هر روز اتفاق میافتد برخی سوالهای اساسی مطرح میشود.
آیا حملات عمدتا بر عربستان متمرکز است و به امارات کاری ندارد؟ راز عدم حمله به امارات تا به امروز چیست؟ از آنجایی که ناظران نیاز به جوابهای قانع کننده در این خصوص دارند و کسانی هم میخواهند از پیدا و پنهان مرحله آتی باخبر بشوند بازمیگردیم و از واقعیتهای موجود نتیجه میگیریم که امارات هرگز از تیررس اهداف یمنیها خارج نبوده است و همه تاسیسات و نهادهای حیاتی آن زیر ذره بین موشکهای بالستیک و پهپادهاست.
اما مسئله اینکه بمباران امارات تا به امروز به تعویق افتاده این امر محصول محاسبات و عوامل راهبردی و برنامه عملیاتی پیچیدهای است که جزئیات آن نزد فرمانده ارتش و کمیتههای مردمی یعنی رهبر انقلاب یمن باقی مانده است تا ضمن حفظ فاکتورهای غافلگیری و حمله ناگهانی، زمان و مکان مناسب حملات با توجه به اولویتهای ژئو استراتژیک ترسیم شده را انتخاب کند.
بنابراین موضوع، ربطی به ضعف امکانات یمنیها یا اینکه آنها بخواهند ملاحظه منافع این و آن را کنند ندارد بلکه در این خصوص فقط مسئله زمان و لا غیر مطرح است. زمانی که دستور حمله یگان موشکی و پهپادی به شریان اقتصادی امارات صادر شود، فرودگاهها و تاسیسات حیاتی یا غیر آن همگی هدف حمله قرار میگیرد و به سرنوشت کنونی تاسیسات و فرودگاههای عربستان دچار خواهد شد.
در این خصوص برای شفافتر کردن تصویر و اینکه جایی برای تردید درباره آنچه مطرح شد باقی نماند باید گفت، یمن امروز به ابزارها و تسلیحاتی بی نظیر برای درهم شکستن برتری نظامی دشمن دست یافته است و میتواند هر هدف حیاتی راهبردی در امارات را به راحتی حملات خود به فرودگاه ها پالایشگاه های نفت عربستان بمباران کند.
پیشتر، نیروگاه هسته ای براکه و فرودگاههای بین المللی ابوظبی و دبی به طور موثری هدف گرفته شد. بنابراین تردید درباره توانمندی یمن به تاریخ پیوسته است و مجالی نیست جز اینکه نگاهها به روزهای آتی دوخته شده و منتظر بمانیم تا زمانی که یمنی تحولاتی کلیدی را اعمال کرده و موازنهها نظامی کنونی را در هم بزند و امارات را هدف حملات پیشگیرانه قرار دهد بخصوص اگر جنگ و تحریمها در روزهای آتی علیه ملت یمن متوقف نشود.
مرحله آتی و آنچه که یمنیها رو میکنند
نیاز امروز ملت یمن به یکسره شدن جنگ خصمانه دشمن علیه کشورشان و پایان یافتن تحریمهای تحمیلی که این کشور را با بدترین فاجعه انسانی و اقتصادی تاریخ مواجه کرده، انگیزه اصلی فرماندهی ارتش و کمیتههای مردمی و نهاد نظامی صنعا برای یافتن عوامل قدرت به منظور انتقال یمن از وضعیت دفاعی به تهاجمی است تا از طریق آن موازنه نظامی مطلوب را تحمیل کرده و عربستان و امارات و در پس آنها آمریکا و انگلیس را زیر فشار زور برای رفع محاصره و پایان دادن به جنگ تسلیم کند.
از همین رو دیری نپایید که رهبران یمن در صنعا این عوامل را به حول و قوه الهی و تلاش کارشناسان یمنی در حوزه ساخت و توسعه تسلیحات بومی به دست آوردند. تسلیحاتی که هم اکنون در مرحله بازدارندگی راهبردی در محورهای درگیری یا در حمله به عمق عربستان و امارات بکار گرفته میشود و از جمله آنها سامانههای موشکی کوتاه برد بدر بی 1 و بدر اف و پهپادهای صماد 2 و 3 و بمب افکنK-2 است که در حال حاضر فرودگاههای عربستان را هدف میگیرد.
از همین رو در این چارچوب تایید میکنیم چیزی که نهاد نظامی صنعا به زودی رونمایی خواهد کرد در واقع سامانههای بالستیک با فناورهای بسیار پیشرفته و همچنین موشکهای کروز دوربرد و نقطه زن و پهپادهای تهاجمی برتر از نمونههای سابق آن از لحاظ کارایی و قدرت فناوری پیشرفته آن است. بنابراین مرحله آتی تعیین کننده و سرنوشت ساز خواهد بود و این سلاحهای راهبردی نقطه عطفی را برای یکسره کردن نظامی جنگ از طریق حملات بی سابقهای ایجاد میکند که اهداف حیاتی و پراهمیت بیشتری از عربستان و امارات را هدف میگیرد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر