آپدیت جدید One UI 7 برای گلکسی زد فولد 6 و زد فلیپ 6 در آمریکا منتشر شد

به گزارش رکنا، سامسونگ مدل‌های تاشو خود در آمریکا را با به‌روزرسانی One UI 7 بهبود داد. این آپدیت که به همراه اندروید ۱۵ و جدیدترین وصله امنیتی مربوط به آوریل ۲۰۲۵ (فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه شده است، اکنون در دسترس کاربران قرار گرفت.

انتشار اولیه از سوی اپراتورها

پیش از این، اپراتور ورایزن به عنوان اولین ارائه‌دهنده، آپدیت One UI 7 را برای مدل‌های گلکسی زد فولد و زد فلیپ ارائه کرده بود. پس از آن، سایر اپراتورها نیز این به‌روزرسانی را عرضه کرده و در نتیجه نسخه‌های آنلاک این دستگاه‌ها نیز این آپدیت را دریافت کردند.

نسخه‌های جدید برای تنظیمات بهتر

اکنون سامسونگ با انتشار نسخه‌های F956USQU1AXFD برای گلکسی زد فولد ۶ و F741U1UES1AXIB برای گلکسی زد فلیپ ۶، فرآیند ارائه این آپدیت را ادامه داده است. این تغییرات جدید به کاربران امکان تجربه قابلیت‌های تازه One UI 7 را فراهم می‌کند.

روش دریافت آپدیت

جهت دریافت به‌روزرسانی One UI 7، کاربران می‌توانند مسیر زیر را دنبال کنند:

Settings > Software update > Download and install</

  • فیلم / امیرمحمد زند: نامزدم جادوگر بود دعاهای جادوگری می‌خواند / در نوک کوه زندگی می‌کرد/ توسط او با جادوگر آشنا شدم!

اخبار تاپ حوادث

وبگردی