واکنش غیر منتظره دختران پس از تماشای سریال سایه بان
رکنا: نوید محمودی تهیهکننده سریال سایهبان با اشاره به کمبود سریالهایی از تلویزیون که قهرمانانش قشر ضعیف جامعه بهخصوص کارگران هستند، واکنش دختران را پس از تماشای سریال غیرمنتظره عنوان کرد.
نوید محمودی تهیهکننده سریال سایهبان متولد مهر 59 است. محمودی کار خود را در تلویزیون با دستیاری کارگردان برنامه نیمرخ در سال 74 آغاز کرد و تا کنون تهیه کننده هفت تلهفیلم بوده است. همچنین وی سینمایی تحسینشده چند مترمکعب عشق را در کارنامه خود دارد و بهتازگی نیز فیلم سینمایی Movie شکستن همزمان بیست استخوان را تهیه کرده است.
این کارگردان که اکثر فعالیتهای هنریاش را با همکاری برادرش جمشید محمودی انجام میدهد، در این سریال نیز وی را روی صندلی کارگردانی دارد. سابقه فیلمسازی این دو برادر نشان میدهد که یکی از دغدغههای آنها موضوعات و مشکلات قشر محروم جامعه است و بنابراین سعی کردهاند در آثارشان به این مسئله بهصورت پررنگ بپردازند.
نوید محمودی همچنین معتقد است که برخی مسائل اخلاقی مانند رفاقتهای صادقانه در جامعه کمرنگ شدهاند و یکی از وظایف هنرمندان زنده نگه داشتن این موضوعات است.
وی گفت: دوگانگی در نگاه مخاطبان بهخاطر این است که یک سری از مخاطبان قصه زندگی خودشان را میبینند و مخاطبینی هم وجود دارند که احساس میکنند سایهبان ربطی به زندگی آنها ندارد. این سریال روی یک قشر بزرگی از جامعه بهنام کارگرها دست گذاشته و سعی کرده است که بهمعنی واقعی بهصورت ذرهبینی زندگی آنها را موشکافی کند.
این عده کسانی هستند کوچکترین اضافهشدنی به زندگیشان میتواند آنها را شادتر کند. البته آنها در عین تلاشگری و زحمتکش بودن، امیدوار هستند. شاید برای برخی مخاطبین این سریال این سؤال بهوجود بیاید که؛ آیا واقعاً آدمهایی در جامعه ما هستند که با یک میلیون تومان زندگی کنند؟ شما و من میدانیم که هستند. ما کارگرهایی در این جامعه داریم که تعدادشان میلیونی است و حقوقشان زیر یک میلیون تومان است، مستأجر هم هستند، فرزند هم دارند و اتفاقاً در آن قشر فرزندان هم تعدادشان زیاد است.
ن چیزی که در «سایهبان» مهم است رفتن بهسمت چیزهایی است که در جامعه امروز بهدلایل مختلف کمرنگ شده است، مثلاً در یکی از سکانسها سهراب به خواهرش میگوید «تو نباید از غیرت من نسبت به خودت بترسی»، پس از پخش این سکانس در اینستاگرام، تعداد بسیار زیادی از دخترهایی که از نظر خیلی از ما شاید مقبول هم نباشند، زیر پستهای این سریال نوشتند: «کاش ما هم برادری مثل سهراب داشتیم».
این نشان میدهد آنچه ما در جوانان بهدنبالش هستیم، در ذاتشان وجود دارد و برای بهظهور رسیدنش تنها نیاز به یک تلنگر است. شاید ما تصور میکنیم بخشی از دختران جامعه دوست ندارند برادران غیرتی داشته باشند ولی در عمل میبینید که قلباً این موضع را دوست دارند.
تمامی آدمهای جامعه ما به پشتیبان نیاز دارند. خیلی از ما در خانوادههایمان یادگرفتیم که برادر بزرگتر، خواهر بزرگتر، پدر، مادر، عمو یا دایی پشتیبان خوبی هستند. خیلی از ما تصور میکنیم اگر اتفاقی برای پدر و مادرمان بیفتد، دایی یا عمویمان است که میتواند زندگیمان را جمع کند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر