سایت ساز چیست؟ آموزش راه اندازی سایت اینترنتی
ساخت، طراحی و توسعه وب سایت در چند سال قبل، نیازمند صرف هزینه و زمان بسیار بالایی بود. بدون استفاده از کدنویسی و بکارگیری یک تیم طراحی و توسعه دهنده وب، امکان ساخت سایت برای کسب و کارها وجود نداشت. همین امر باعث می شد که بسیاری از کسب و کارها، به ویژه کسب و کارهای کوچک با توان مالی کم، هرگز به راهاندازی سایت و یا فعال کردن کانال آنلاین بیزینس خود فکر نکنند. اما امروزه به ویژه در طی چند سال اخیر، فرایند ساخت سایت با سایت سازها، ساده و سریع شده است.
سایت ساز چیست؟ چه کاربرد، مزایا و معایبی دارد؟ سایت سازها با سیستم مدیریت محتوای وردپرس چه تفاوتی دارند؟ ما در ادامه مقاله به این سوالات و همچنین آموزش راه اندازی سایت در کمتر یک روز میپردازیم. با ما همراه باشید.
سایت ساز چیست؟
سایت ساز در حقیقت یک ابزار است، ابزاری که امکان ایجاد وب سایت را به سادگی، در زمان کوتاه و بدون نیاز به دانش برنامه نویسی فراهم می کند. برای طراحی سایت با استفاده از سایت ساز، نیاز به فرد متخصص وجود و هر فردی تنها با دانستن سواد ابتدایی کامپیوتر، می تواند به سرعت یک سایت عالی طراحی کند. اگر شما هم صاحب یک کسب و کار هستید، از استخدام برنامه نویس، طراح سایت و ... بینیاز خواهید بود، چرا که خودتان میتوانید با هزینه بسیار کم، بدون دانش خاصی و در کمترین زمان، سایت طراحی کنید.
نرمافزارهای سایت ساز به شکلی طراحی شده است، که همه فاکتورهای مهم برای یک سایت حرفهای را در اختیارتان میگذارد. این بدین معناست که انواع قالب و طراحی ها را برای یک سایت زیبا و پرفکت مطابق با نوع سلیقه و کسب و کار شما ارائه می دهند. شما میتوانید در میان تنوع طرحها، بهترین گزینه در راستای نیاز خود انتخاب کنید، یک سایت را از ابتدا ساخته و عناصر مورد نیاز را نیز اضافه کنید.
بهینه بودن سایت برای موتورهای جستجو، موبایل فرندلی، ابزارهای مارکتینگ و ... از دیگر ویژگیهایی است که سایت سازها ارائه میدهند.
سایت سازها برای بیشتر کسب و کارها و افرادی که نیاز به سایت دارند، مناسب است، زیرا این امکان وجود دارد پس از طراحی ابتدایی سایت، هر تغییری را ایجاد و بخشهای جدید را به سایت اضافه کرد. ضمن اینکه صرفه جویی قابل توجهی را در زمان و هزینه به دنبال خواهد داشت.
سایت سازها با سیستم مدیریت محتوای وردپرس چه تفاوتی دارد؟
در تعریف سایت ساز چیست، بهتر است که به تفاوت آن با سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیز اشاره کنیم. برخی از افراد به اشتباه تصور میکنند که سایت سازها همان سیستم مدیریت محتوا است. اما این دو با یکدیگر تفاوت دارند.
در سایت سازها، شما به عنوان یک کاربر مبتدی، به راحتی میتوانید با کشیدن و رها کردن، المانهای مورد نظر خود را اضافه کنید و بدین شکل به سادگی یک سایت طراحی کنید. همچنین برای درج و مدیریت محتوا در سایت، به دانش خاصی نیاز ندارید. ولی طراحی سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس، در این اندازه ساده نیست. شما باید در مورد هاست دانش کافی داشته باشید و بتوانید قالب های وردپرس را نصب کنید. همچنین باید در مورد صفحه سازها، آموزش ببینید.
سایت سازها چه مزایا و معایبی دارند؟
همان طور که اشاره کردیم، ساخت سریع و در زمان کوتاه، از مزیتهای اصلی سایت سازها است. هزینه کم برای ساخت سایت در ابتدای کار و همچنین هزینه بسیار اندک پشتیبانی در ادامه، از دیگر مزیت های قابل ذکر برای سایت سازها است. عدم نیاز به دانش تخصصی، احتمال پایین خطا، پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته نیز قابل ذکر است. البته در مورد پشتیبانی 24 ساعته، تنها برای برخی از سایت سازها وجود دارد. به طور مثال میتوان به سایت ساز portal.ir/website اشاره کرد که با پشتیبانی 24 ساعته پاسخگوی سوالات و مشکلات احتمالی کاربران است.
هر سیستمی در کنار مزایا، ممکن است معایبی را نیز به همراه داشته باشد. محدود کردن ساختار سایت، از جمله معایب قابل ذکر برای سایت سازها است. زمانی که شما ساخت سایت خود را با یک سایت ساز انجام میدهید، در حقیقت تحت قوانین آن قرار دارید و آزادی عمل زیادی ندارید. اجازه دهید این موضوع را بیشتر باز کنیم. ممکن است سایت سازی که شما انتخاب کردید، همه قابلیتهای یک سایت حرفهای را ارائه ندهد، برای مثال واکنشگرا نباشد، تعداد صفحاتی که سایت شما میتواند داشته باشد، محدود کند، ابزارهای تجارت الکترونیک را ارائه ندهد، در قالب ها و طراحی ظاهری سایت، به شما حق انتخاب زیادی ندهد.
با این وجود، معایب ذکر شده نه تنها از محبوبیت سایت سازها نکاسته، بلکه روز به روز به کسب و کارهای که از این ابزار برای طراحی سایت خود استفاده میکنند، اضافه میشود. مزایای فوق العاده سایت سازها در کفه ترازو، بر معایب آن سنگینی میکند و پاسخگوی نیاز بسیاری از کسب و کارها است. ضمن اینکه در بسیاری از سایت سازها، این معایب رفع شده و یا به حداقل رسیده است.
در حال حاضر شما میتوانید سایت سازی را برای طراحی سایت مورد نظر خود انتخاب کنید که ویژگی هایی چون واکنشگرا بودن، عدم محدودیت در تعداد صفحات سایت، تنوع در قالب، ابزارهای دیجیتال مارکتینگ و ... را ارائه دهد. Portalیکی از قدیمیترین و حرفهای ترین سایت سازها است که در کنار پشتیبانی رایگان 24 ساعته، تمام این ویژگیها را ارائه میکند.
آموزش راه اندازی سایت اینترنتی در یک روز
همان طور که اشاره کردیم، راه اندازی یک وب سایت با سایت سازها، بسیار ساده است. بدون نیاز به درگیر شدن مسائل هاستینگ، میتوانید تنها با درگ و دراپ، سایت خود را طراحی کرده و موارد مورد نیاز را اضافه کنید. سایت ساز پرتال، آموزش راه اندازی سایت را همراه با پشتیبانی 24 ساعته ارائه کرده تا جای هیچ نگرانی برای کاربران در ساخت و سپس پشتیبانی سایت وجود نداشته باشد.
ارسال نظر