توسعه امنیت سایبری با بهزادقاسمی

امروزه آمار تهدیدات و بعضا حملات سایبری و هک کردن واژه آشنایی شده است. بعضا شرکت های بزرگ ایرانی را میبینیم که درگیر این اتفاق هستند. پس شاید اغراق آمیز نباشد که بگوییم اهمیت امنیت سایبری از امنیت فیزیکی برای شرکت ها بیشتر است.

خوشبختانه کارشناسان سایبری قابلی در ایران وجود دارند و همواره می توان در عصه های مختلف شاهد افتخار آفرینی این عزیزان باشیم. یکی از این کارشناسان که در این مقاله سعی کردیم تا به معرفی کامل آن بپردازیم بهزاد قاسمی است.

وی متولد مهرماه 1372 در تهران است که از سال ۱۳۸۸ در زمینه‌ی امنیت سایبری فعالیت می‌کند. همچنین کارشناس تایید شده امنیت سیستم های اطلاعاتی (CISSP) بوده و در حوزه توسعه نرم افزار های رایگان و اپن سورس فعالیت می کند.

از جمله پروژه های اقای قاسمی که میتواند به آن اشاره کرد شامل:

  • سفیر سیستم عامل امنیتی پاروت لینوکس در ایران
  • برگزار کننده اولین ورکشاپ پاروت لینوکس در ایران
  • موسس گروه علمی پژوهشی آورکلاک با هدف تولید ابزارهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در راستای افزایش امنیت سایبری کاربران و مدیران سیستم
  • طراحی و توسعه بسته ی نرم افزاری سای بون جهت جلوگیری از سرقت رمز ارز ها

بهزاد قاسمی این روزها شدیدا درگیر دو پروژه است.

پروژه اول: با روی آوردن عده ای از مردم به سمت ارزهای دیجیتالی وی درصدد ساخت بسته‌ نرم‌افزاری امنیتی برای جلوگیری از سرقت رمز ارزها برآمد. بدون شک پس از استقبال از این حوزه خلا چنین نرم افزارهایی حس خواهد شد.

 پروژه دوم که بی ربط به حال و هوای این روز ها نیست، ساخت دوربین حرارت سنج است. وی با شیوع بیماری کرونا به دنبال راهی برای کمک است. یکی از پروژه هایی که این روزها بیشتر از تمامی کارها برروی آن وقت میگذارد تولید دوربین حرارت سنج با ظریب خطای پایین است. قاسمی حتی در برخی از خبرگزاری ها از افراد مطلع و متخصص خواست تا در این پروژه خودجوش سهیم شده و اجرای آن را تسریع بخشند.

چشم انداز این جوان در این راه توسعه نرم افزار اپن سورس رایگان باقدرت ایرانی یکی از اهدافیست که برای آن تلاش میکنند و امیدوار است که روزی بتواند در ایران پیاده سازی کند.

بهزار قاسمی تنها یکی از آنهاست، بدون شک جوانان ایرانی زیادی در این حوزه فعالیت میکنند و توانسته اند برای ایران افتخار آفرینی کنند. بهتر است این افراد را بیشتر بشناسیم.