قیمت بیت کوین به زیر 30 هزار دلار رسید
اقتصادی رکنا: چین که از بزرگترین بازارهای رمزارزها به شمار میرود، اخیرا استخراج بیت کوین را در یکی از استانهای خود (سیچوان) ممنوع اعلام کرده است.
به گزارش رکنا، در معاملات امروز بازارهای جهانی رمزارزها، قیمت بیت کوین به کمتر از ۳۰ هزار دلار رسید و تا ۲۹ هزار و ۴۷۰ دلار هم پائین آمد.
این کمترین قیمت ثبت شده این رمزارز از ابتدای سال جاری میلادی (دوم ژانویه ۲۰۲۱) تا کنون بوده است.
سایر رمزارزهای مهم هم در معاملات امروز وضعیت مشابهی داشتند؛ قیمت اتریوم، دومین رمزارز بزرگ هم با بیش از ۹ درصد افت به ۱۷۶۸ دلار رسید.
بالاترین قیمت بیتکوین به نیمه آوریل امسال برمیگردد، که قیمت آن تا ۶۳ هزار دلار هم بالا رفته بود که در مقایسه با قیمت امروز بیش از نیمی از ارزش خود را از دست داده است.
سختگیری کشورها درباره رمزارزها از جمله چین دلیل عمده افت ارزش آنها در هفتههای اخیر شده است.
چین که یکی از بزرگترین بازارهای رمزارزها به شمار میرود، اخیرا استخراج بیتکوین را در یکی از استانهای خود (سیچوان) ممنوع اعلام کرده است.
چین در سال گذشته (۲۰۲۰) حدود ۶۵ درصد از تولید جهانی بیتکوین را به خود اختصاص داده بود و استان سیچوان به عنوان دومین تولید کننده بزرگ شناخته شده است.
دولت چین امروز چین با معرفی اقداماتی برای محدود کردن معاملات رمزارزها از بانکها و درگاههای پرداختی خواست تا پشتیبانی از معاملات ارزهای دیجیتال را متوقف کنند.
البته در اواخر ماه مه هم با اعلام سختگیری دولت چین درباره استخراج و پذیرش این رمزارز در معاملات و همچنین عقب نشینی مدیرعامل تسلا در پذیرش آن به دلیل "نگرانیهای زیست محیطی" قیمت بیتکوین تا ۳۴ هزار دلار افت کرد.
اما طی ماههای اخیر هیچوقت قیمت بیتکوین به زیر ۳۰ هزار دلار افت نکرده بود.
رمزارزها از ابتدای سال جاری میلادی روزهای پرتلاطمی را سپری کردهاند.
با اعلام خرید ۱/۵ میلیارد بیتکوین در ماه ژانویه توسط شرکت تسلا قیمت آن به نزدیک ۴۴ هزار دلار رسید ولی مدیر عامل این شرکت مدتی بعد حمایت خود را از این رمزارز پس گرفت و روند نزولی آن از نیمه ماه مه شروع شد.
رمز ارزها تحت نظارت نهادهای مالی و بانکی خاصی نیستند از همین رو میتوانند بسیاری از نهادهای ناظر را دور بزند که همین مایه نگرانی بانکهاست.
السالوادور اخیرا به عنوان اولین کشور جهان مبادلات مالی برای خرید کالاها و خدمات با رمز ارز بیتکوین را به رسمیت شناخته و آن را قانونی اعلام کرده است.
بعضی کشورهای به دنبال رمزارز ملی خود هستند از جمله دولت بریتانیا اخیرا از طرحی برای راهاندازی رمزارز ملی بنام "بریتکوین" با پشتوانه بانک مرکزی این کشور خبر داده است.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
ارسال نظر