رانا پلاس و دنا پلاس با گیربکس 6 سرعته دستی میآیند
رکنا: مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: در سال آینده، خودروهای رانا پلاس، دنا پلاس و دنا پلاس بهینه شده با گیربکس شش سرعته دستی ...
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: در سال آینده، خودروهای رانا پلاس، دنا پلاس و دنا پلاس بهینه شده با گیربکس شش سرعته دستی تولید و عرضه خواهد شد.
به گزارش رکنا، فرشاد مقیمی، با اعلام این خبر و با بیان اینکه از فردا روزانه شش دستگاه محصول رانا پلاس سقف شیشهای مجهز به گیربکس شش سرعته تولید خواهد شد، اظهار داشت: گیربکس شش سرعته برای ایجاد مزیت رقابتی، صرفا بر تولیدات با نام و نشان ایران خودرو تطبیق داده خواهد شد. 78 هزار و 500 دستگاه خودروی مجهز به گیربکس شش سرعته در سال آینده تولید می شود.
افتتاح خط تولید گیربکس شش سرعته
وی که در افتتاح خط تولید گیربکس شش سرعته سخن می گفت، شرکت نیرو محرکه را از جمله شرکتهای مهم زیرمجموعه ایران خودرو برشمرد و عنوان کرد: این شرکت ظرفیت تولید روزانه دو هزار و 400 دستگاه گیربکس را دارد که ظرفیت روزانه 400 دستگاه آن به گیربکس شش سرعته اختصاص خواهد یافت. این شرکت محصولات خود را برای سایر خودروسازان نیز ارایه میکند.
مقیمی از توسعه گیربکس و طراحی و تولید گیربکس نیمه اتوماتیک و اتوماتیک در سال 1400 نیز خبر داد و اظهار کرد: در سال آینده تولید گیربکس نیمه اتوماتیک MT6 با هدف 85 هزار دستگاه و AMT6 با هدف تولید 12 هزار دستگاه با سطح داخلیسازی 30 درصدی کلید خواهد خورد. در ادامه توسعه این بخش از پلتفرم خودرو، گیربکس اتوماتیک DCT را به تولید خواهیم رساند.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، دستاورد مهم پروژه گیربکس ششسرعته با مدیریت جهادی در ایرانخودرو را، فراتر از تولید گیربکس، ایجاد اعتماد به نفس در زنجیره تامین و توان جوانان کشور در پیشبرد اهداف توسعهای صنعت خودرو کشور دانست و بیان کرد: دستاورد امروز، یقینا در تحقق سایر اهداف این بخش از جمله توسعه گیربکسهای نیمهاتوماتیک و اتوماتیک در آینده نزدیک، راهگشا خواهد بود.
گیربکس شش سرعته، فرشاد مقیمی
مقیمی تصریح کرد: همراهی و همکاری برخی نهادها از جمله هوا-فضای سپاه و شرکتهای دانشبنیان نیز در تسریع اجرای پروژه نقش مهمی داشته است.
وی کاهش مصرف سوخت دو تا 2.5 درصدی و کاهش میزان آلایندگی خودرو، کاهش نیرو و زمان تعویض دنده، کاهش دور و صدا و همچنین کاهش استهلاک موتور و گیربکس را از نتایج بهره گیری از گیربکسهای شش سرعته دانست و گفت: 100 درصد این گیربکس توسط متخصصان شرکت نیرومحرکه، ایرانخودرو و ساپکو انجام شده است. در این پروژه 85 سازنده مشارکت می کنند که 21 سازنده از این تعداد به تازگی به شبکه تامین گیربکس افزوده شده اند.
مقیمی یادآور شد: مشاوران خارجی زمان 18 تا 24 ماه را برای به ثمر رسیدن و بهره برداری از این طرح پیش بینی کرده بودند اما متخصصان داخلی توانستند این زمان را به هشت ماه کاهش دهند و محصول نهایی را بدون حضور کارشناسان خارجی به نتیجه برسانند.
صرفهجویی ارزی حدود 87 میلیون یورویی
مدیر عامل گروه صنعتی ایرانخودرو صرفهجویی ارزی حدود 87 میلیون یورویی در طی چهار سال را از نتایج مهم این پروژه دانست و خاطرنشان کرد: گیربکس شش دنده قابلیت نصب بر روی اکثر خودروها را دارد و تولید آن در شرایط تحریمی و داخلیسازی آن کاری جهادی به شمار می رود. در حال حاضر با فعال شدن خط تولید این گیربکس، فرصت شغلی برای 150 نفر ایجاد و این تعداد نیروی انسانی به خط تولید اضافه شده است.
وی بهبود کیفیت و عملکرد خودرو را نیز از نتایج استفاده از این گیربکس عنوان کرد و افزود: با بهبودهای اعمالشده و تسهیل قابلیت رانندگی و تعویض دنده، رضایت مشتریان افزایش خواهد یافت.
مقیمی عنوان کرد: پیشرفت پروژه ها در شرایطی حاصل شده که تحریم های همهجانبه مالی، فناوری و تجاری در شدیدترین حالت قرار داشته و شرکای خارجی همکاری های خود را با ایران خودرو و زنجیره تامین قطع کرده بودند.
وی به توانمندی سازندگان قزوین اشاره کرد و گفت: در این استان 35 قطعهساز ایرانخودرو شامل شش درصد کل قطعهسازان این شرکت در حال فعالیت هستند که سهم ارزشی 15 درصدی را در تامین قطعات آن دارند.
مقیمی تصریح کرد: با تایید مجوز مرکز نوآوری گیریکس کشور در شرکت نیرومحرکه توسط وزارت علوم و تحقیقات و شکلگیری فعالیتهای پژوهشی گیربکس، استان قزوین تبدیل به قطب علمی در طراحی و تولید گیربکس خواهد شد.
وی حمایت مسوولان و تامین منابع مالی مورد نیاز را شرط مهم موفقیت در مسیر توسعه گیربکس محصولات و دستیابی به اهداف عالی تعیین شده در سطح ملی دانست.
یادآور می شود که سالن تولید گیربکس شش سرعته در شرکت نیرومحرکه، به نام سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی نام گذاری شد.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
ایران جیب
ارسال نظر