حداقل هزینه زندگی یک خانوار چقدر است ؟

به گزارش رکنا، کاظم فرج‌اللهی پیش از این سازمان تامین اجتماعی پیشنهاد افزایش ۲۱ درصدی مستمری بازنشستگان را به دولت ارائه کرده بود که درنهایت، روز گذشته اعلام شد وزیر کار قصد تجدیدنظر در این پیشنهاد را دارد و در جلسه‌ای که با تشکل‌های رسمی بازنشستگان داشته، بازنگری در میزان افزایش مستمری را قبول کرده است.

وی با تاکید بر اینکه افزایش ۲۱ درصدی مستمری‌ها برای بازنشستگان قابل قبول نیست، می‌گوید: اگر می‌خواهند رضایت بازنشستگان را جلب کنند باید مستمری‌ها را به گونه‌ای افزایش دهند که از پس هزینه‌های زندگی بربیاید.

این فعال صنفی کارگران با تاکید بر اینکه تورم بالای ۴۰ درصد است و روز به روز کالاها و خدمات گران‌تر می‌شوند، ادامه می‌دهد: در جلسات رسمی کمیته دستمزد، سبد معیشت ۴ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان تعیین شده؛ درحالی‌که رقم واقعی آن نزدیک ۹ میلیون تومان است؛ بنابراین برای اینکه کارگران شاغل و بازنشسته بتوانند یک رفاه حداقلی داشته باشند، باید ماهانه ۹ میلیون تومان حقوق بگیرند.

فرج‌اللهی با اشاره به بیانیه‌ای که ۶ هزار کارگر و بازنشسته خطاب به دولت امضا کرده‌اند، می‌افزاید: سازمان تامین اجتماعی در ارائه پیشنهاد به دولت باید نظرات بازنشستگان را لحاظ کند؛ علاوه بر آن بایستی در جلسه شورای‌عالی کار که ظاهراً قرار است سه‌شنبه برگزار شود، افزایش ۲۱ درصدی حداقل مزد کارگران ملغی شده و مزد نیز به اندازه سبد معیشت و تورم واقعی افزایش یابد.

به گفته او، شش هزار کارگر و بازنشسته از دولت درخواست دارند به مطالبات مزدی آنها توجه نماید؛ با توجه به افزایش افسارگسیخته‌ی هزینه‌های زندگی، افزایش ۲۱ درصدی دریافتی کارگران به هیچ‌وجه قابل قبول نیست.

فرج‌اللهی در پایان، تاکید می‌کند: کارگران و بازنشستگان سر مسئله دستمزد کوتاه نمی‌‌آیند؛ چراکه دستمزد مهم‌ترین و ضروری‌ترین مطالبه‌ی طبقه کارگر است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی