جزئیات وام ۶‌ میلیونی کرونا به رانندگان

به گزارش رکنا، داریوش باقرجوان درباره بسته‌های حمایتی از راننده‌های حمل و نقل مسافری جاده‌ای اظهار داشت: در حوزه بسته‌های حمایتی دولت از رانندگان در دوران شیوع کرونا، ‌هم‌اکنون بسته‌های مختلف در حال ارائه است تا ضرر و زیان ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای خصوصا در بخش مسافری کمی جبران شود و راننده‌ها که در خط مقدم حمل و نقل جاده‌ای هستند و بیشترین فشار مالی به آنها وارد شده است، مورد حمایت قرار گیرند.

وی ادامه داد: جلسات متعددی در وزارت راه و شهرسازی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برگزار شد، در نهایت همانند همه اقشار یارانه‌بگیر، مبلغ 10 میلیون ریال در قالب تسهیلات به راننده‌ها پرداخت شد، همچنین در مرحله دوم 10 میلیون ریال تسهیلات دیگر نیز در قالب پیامکی که به راننده‌ها ارسال شد، به متقاضیان پرداخت شد.

باقرجوان افزود: در چند روز گذشته طی هماهنگی‌هایی که به عمل آمد، زمینه پرداخت تسهیلات 60 میلیون ریالی برای 113 هزار و 51 راننده حمل و نقل عمومی جاده‌ای فراهم شد، این تعداد راننده معرفی و مشخصات آنها به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال شد.

وی ادامه داد: پیامک این تسهیلات در حال ارسال به راننده‌ها است و راننده‌ها در صورت تمایل می‌توانند به سایت سامانه کارا مراجعه کنند و آنجا خوداظهاری کنند، سپس در آن سایت بانک عامل مشخص خواهد شد و برای دریافت تسهیلات به بانک مراجعه‌ می‌کنند.

مدیر کل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در باره مدارکی که از راننده‌ها بابت ارائه این تسهیلات مطالبه می‌شود، گفت:‌ مقرر شد به جای چک از راننده‌ها سفته دریافت شود‌ و فقط ارائه مدرک احراز هویت ضرورت دارد و بدین ترتیب تسهیلات 60 میلیون ریالی برای راننده‌ها واریز می‌شود.

مدیر کل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در مورد نحوه تأمین اعتبار این تسهیلات بیان کرد: تأمین اعتبار بر اساس مصوبه ستاد مرکزی مقابله با کرونا است که به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ شده است، بدین ترتیب 113 هزار و 51 فقره تسهیلات 60 میلیون ریالی خط اعتباری ایجاد شده است.

وی ادامه داد: البته این تسهیلات پایان کار نیست و در حال پیگیری هستیم که حمایت‌های دیگری در این بخش از راننده‌ها داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه حمل و نقل عمومی جاده‌ای خصوصا بخش مسافری آسیب شدیدی از کرونا دید، گفت: شرکت‌های حمل و نقل هم از شیوع کرونا آسیب دیدند که تلاش می‌کنیم تسهیلات کم بهره برای این شرکت‌ها نیز در نظر بگیریم، در این‌باره وعده‌های اولیه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نیز در این باره دریافت کرده‌ایم تا بدین ترتیب شرکت‌هایی که دارای تعدادی وسیله نقلیه عمومی مسافری هستند، به ازای هر وسیله 120 میلیون ریال تسهیلات دریافت کنند که این موضوع در حال پیگیری است که امیدواریم محقق شود.

مدیر کل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار داشت: به هر حال ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری جاده‌ای در پیک سفرها که اسفند ماه و فروردین ماه است تقاضای سفر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از دست داده است و نیازمند حمایت است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.