51درصد سهام بیمارستان دوبی باید به یک اماراتی واگذار شود
رکنا: رئیس جمعیت هلال احمر گفت: بیمارستان ایرانیان در دوبی تعطیل نشده است اما برای ادامه فعالیت آن باید مجوز تجاری بگیریم در این صورت باید 51 درصد سهام بیمارستان به یک فرد اماراتی یا یک فرد ایرانی که پاسپورت اماراتی دارد واگذار شود.
به گزارش رکنا، از جمعیت هلال احمر،علی اصغر پیوندی در نشستی با اعضای فراکسیون هلال احمر مجلس در مورد وضعیت بیمارستان هلال احمر در دوبی توضیحاتی را ارائه داد و با تاکید بر اینکه این بیمارستان به هیچ وجه تعطیل نشده، گفت: یکی از مسائلی که در حال حاضر با آن رو به رو هستیم مربوط به بیمارستان دوبی است. پیش از این اخطار داده شده بود که باید وضعیت فعالیت این بیمارستان تا یک نوامبر 2018 مشخص شود. تا این زمان باید اقداماتی را انجام میدادیم و در غیر این صورت دولت امارات به بسته شدن بیمارستان در یک بازه زمانی مشخصی اقدام میکرد.
پیوندی ادامه داد: سعی کردیم در داخل کشور رایزنیهای مختلفی را انجام دهیم تا برای این مساله راهی پیدا کنیم. به همین خاطر سعی کردیم مسیری را پیدا کنیم تا بیمارستان دوبی به فعالیت خود ادامه دهد و از طرفی قوانین کشور امارات را هم رعایت کنیم اما متاسفانه این رایزنی ها جواب نداد.
پیوندی با بیان اینکه بیمارستان دوبی 850 پرسنل دارد که بخشی از آنها ایرانی هستند به جزئیات مسائلی که این بیمارستان اکنون با آن مواجه است اشاره داشت و گفت: برای مشخص شدن وضعیت بیمارستان دو راه پیش روی ما وجود داشت. یا باید این بیمارستان به صورت خیریه اداره میشد اما به دلیل اینکه با این کار حاکمیت جمعیت هلال احمر و کشور از این بیمارستان سلب میشد، کسی آن را نپذیرفت. مسیر دیگر هم این بود که مجوز تجاری بگیریم. در این صورت باید 51 درصد سهام بیمارستان به یک فرد اماراتی یا یک فرد ایرانی که پاسپورت اماراتی دارد واگذار شود.
وی ادامه داد: برای انجام راه دوم باید تلاش کنیم که تمام منافذ احتمالی برای سوء استفاده فردی که سهامدار بیمارستان می شود را ببندیم اما تا به حال نتوانستیم مسیر قانع کنندهای را پیدا کنیم تا فردی که 51 درصد سهام بیمارستان به او واگذار میشود تضمین عملی بدهد که از هر گونه سوءاستفاده احتمالی جلوگیری شود و منافع ما به خطر نیفتد.
وی اضافه کرد: با توجه به چالشهای زیادی که این مسیر داشت نتوانستیم تا زمان تعیین شده یعنی یک نوامبر به اتفاق آرای داخلی برسیم.
پیوندی به اشاره با اقدامات دولت امارات پس از مهلت تعیین شده گفت: با توجه به پایان این مهلت، دولت امارات بر اساس قوانین و مقررات خودش بیمه ما را لغو کرد. این در حالی است که 60 درصد بیماران این بیمارستتان با شرکت های بیمه ای امارات قرارداد دارند، این یعنی افت 60 درصدی مراجعان که بیمارستان را با کاهش درآمد و مشکلات متعدد رو به رو می کند.
رئیس جمعیت هلال احمر اضافه کرد: این شرایط تا 5 ماه دیگر میتواند ادامه داشته باشد و اگر نتوانیم به تفاهم لازم با کشور امارات برسیم پروانه بهره برداری ما باطل میشود.
پیوندی در مورد اهمیت و جایگاه بیمارستان هلال احمر در دوبی گفت: مراجعان این بیمارستان فقط ایرانی ها نیستند و خود اماراتی ها در رده دوم مراجعه کنندگان هستند. هندی ها و بنگلادشی ها در رده های بعدی هستند و این نشان از ارائه خدمات خوب این بیمارستان است. حتی خانواده شیخ محمد نیز به صورت عمومی و محرمانه به این بیمارستان مراجعه می کنند و خدمت می گیرند.
در این نشست برخی از مدیران جمعیت هلال احمر در حوزه های مختلف نیز به ارائه گزارش های لازم به نمایندگان مردم پرداختند و در ادامه تعدادی از نمایندگان شهرهای مختلف نظرات و پیشنهادهایی برای بهبود وضعیت و افزایش کیفی و کمی خدمات ارائه دادند.
* تعداد پایگاه های امدادی نصف نیاز کشور است
رئیس جمعیت هلال احمر در نشست مشترک مسئولان این جمعیت با اعضای فراکسیون هلال احمر مجلس شورای اسلامی از آنان خواست برای بهبود وضعیت امدادگران به این نهاد عام المنفعه کمک کنند.
پیوندی گفت: حدود 570 پایگاه امداد و نجات داریم و برای رسیدن به استاندارد فدراسیون این تعداد باید به 1200 پایگاه افزایش پیدا کند که هزینه زیادی را می طلبد.
وی گفت: برای پایگاه هایی که تا حد زیادی پیشرفت داشتند از منابع داخلی خودمان هزینه کردیم. همچنین 24 فروند هلی کوپتر داریم که لازم است افزایش پیدا کند و از همین رو ضروری است تا به بودجه امداد هوایی توجه ویژه بشود.
رئیس جمعیت هلال احمر در مورد وضعیت امدادگرانی که در پایگاهها حضور پیدا می کنند نیز گفت: 50 هزار امدادگر داریم که بار اصلی حوادث مختلف به دوش آنها است و باید برای تبدیل وضعیت استخدامی آنها مجلس به ما کمک کند. بسیاری از آنها از سابقه های 10-15 ساله برخوردارند. درخواست استخدای دارند و باید پاسخ قانع کننده ای در این زمینه برای آنها داشته باشیم.
وی ادامه داد: این نشست در ادامه نشستهایی است که هر دو فصل یک بار با اعضای فراکسیون هلال احمر داریم و مسائلی که در جمعیت وجود دارد را مطرح میکنیم تا از نظرات و راهکارهای نمایندگان برای کاهش مشکلات و افزایش سطح خدمات بهره ببریم.
* صرف 30 میلیارد از منابع داخلی جمعیت هلال احمر در طرح نذر آب
رئیس جمعیت هلال احمر با توضیح در مورد برخی از فعالیتهای اخیر جمعیت هلال احمر به نمایندگان گفت: اخیرا دو کار ویژه را انجام دادیم که معمولا در زمره فعالیتهای هلال احمر قرار نمیگیرد. یکی از آنها طرح نذر آب بود. با توجه مشکلات آبی در سیستان و بلوچستان و خشکسالی که در این منطقه به وجود آمد، جمعیت هلال احمر برای کاهش آلام مردم این منطقه و ابراز همدردی با آنها و همین طور در راستای کاهش مشکلات اجتماعی به این مساله ورود کرد.
وی گفت: 30 میلیارد تومان از منابع داخلی هلال احمر را در طرح نذر آب هزینه کردیم. در این راستا در 521 روستای سیستان و بلوچستان منبع آب گذاشتیم و میان مردم این مناطق بستههای معیشتی توزیع شد و کاروان های سلامت نیز در منطقه حضور پیدا کردند.
وی افزود: این اقدامی بود که در زمان عادی و غیر از مواقعی که حادثهای رخ میدهد و جمعیت در آن حضور پیدا میکند انجام شد و اقدام مهمی هم بود چرا که مردم منطقه مشکلات حادی داشتند و باید به فکر آنها باشیم. امیدواریم که بتوانیم طرح نذر آب را در جنوب کرمان و خراسان جنوبی که آنها هم با مشکلات خشکسالی و کم آبی دست و پنجه نرم میکنند، اجرا کنیم.
* تجهیز مدارس ابتدایی سیستان و بلوچستان به وسایل گرمایشی استاندارد
پیوندی با اشاره به اجرای طرح ققنوس و تامین وسایل گرمایشی مدارس پیش دبستانی و دبستانی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: اقدام بعدی که باز هم در استان سیستان و بلوچستان انجام می شود، طرح ققنوس است. بعد از حادثهای که به دلیل استفاده از بخاری غیر استاندارد در زاهدان رخ داد عواطف مردم جریحه دار شد و ما هم با وجود کمبود اعتبار احساس کردیم که باید نقش مردمی خود را ایفا کنیم. از همین رو جمعیت هلال احمر متقبل شد تا مدارس پیش دبستانی و دبستانی این استان را به وسایل گرمایشی استاندارد تجهیزکند.
رئیس جمعیت هلال احمر، با اشاره به آغاز توزیع وسایل گرمایشی تابشی از امروز (چهارشنبه)،گفت: این وسایل گرمایشی شامل نصب 200 بخاری تابشی است که نصب آنها آغاز شده و تا پایان سال به 590 دستگاه می رسد. امیدوار هستیم که تا مهر 98 برای مدارسی که شوفاژ و موتورخانه لازم دارند نیز اقدام لازم انجام شود و بتوانیم به تعهدات مان برای تجهیز حدود دو هزار کلاس با هزینه ای بالغ بر 10 میلیارد تومان عمل کنیم.
وی همچنین به امدادرسانی هلال احمر در زمستان اشاره داشت و گفت: طرح امداد و نجات زمستانه از دیگرفعالیت هایی است که در حال حاضر جمعیت هلال احمر در حال انجام آن است و با توجه به برف و کولاکی که در مناطق مختلف وجود دارد امدادگران ما در حال امدادرسانی هستند.
*در زلزله کرمانشاه هزینهها شفاف اعلام شد
پیوندی در مورد زلزله کرمانشاه و حضور جمعیت هلال احمر در این حادثه اظهار داشت: در زلزله کرمانشاه جمعیت هلال احمر با توجه به وظیفه ذاتی خود حضور پیدا کرد و حدود 250 میلیارد تومان از منابع داخلی خود هزینه کرد. مردم هم با 67 میلیارد تومان کمک نقدی استقبال خوبی کردند و در کمک رسانی جمعیت هلال احمر را همراهی کردند.
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر ضرورت شفافسازی هزینههای انجام شده در حوادث مختلف گفت: در همین راستا پس از زلزله کرمانشاه برای اولین بار نحوه هزینه کرد تمام مبالغ از جمله منابع داخلی، کمکهای مردمی و حتی سودی که در بانک به این مبالغ تعلق گرفته بود، شفاف ارائه شد.
وی افزود: این مبالغ با توجه به اطلاعاتی که از بنیاد مسکن و سازمان هدفمندی یارانهها دریافت کردیم بین آسیبدیدگان توزیع شد. این شیوه توزیع و اطلاعرسانی در مورد جزئیات آن منجر میشود که مردم کاملا از عملکرد اطلاع داشته باشند و در حوادث دیگر نیز با اعتماد و اطمینان بیش از پیش هلال احمر را همراهی کنند.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید
ارسال نظر