فردا آخرین مهلت تسویه مانده بدهی اقساط سهام عدالت
کدخبر:
319019
لینک کپی شد
رکنا: 30 مهرماه، آخرین مهلت مشمولان برای تسویه مانده بدهی اقساط سهام عدالت است.
کدخبر:
319019
لینک کپی شد
![فردا آخرین مهلت تسویه مانده بدهی اقساط سهام عدالت](https://cdn.rokna.net/thumbnail/8j2BOgG5Lua3/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2c8GjFHJvl3yyvtfuJ1_NwVg,,/%D8%B3%D9%87%D8%A7%D9%85+%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA.jpg)
به گزارش گروه اقتصادی رکنا و به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، سامانه سهام عدالت در نیمه دوم اسفندماه سال گذشته بهنشانی www.samanese.ir رونمایی شد تا دارندگان سهام عدالت با مراجعه به آن از وضعیت صورتحساب خود آگاه شده و در صورت تمایل نسبت به تسویه باقیمانده اقساطشان اقدام کنند.
بر این اساس آخرین مهلت برای تسویه مانده بدهی اقساط سهام عدالت مشمولان 31 شهریور تعیین شده بود که بنابر نظر شورای عالی اصل 44 قانون Law اساسی این مهلت یک ماه دیگر تمدید شد و دارندگان سهام عدالت تنها تا پایان مهرماه (فردا) فرصت دارند نسبت به تسویه مانده بدهی اقساط سهام عدالت خود اقدام کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
کنایه گزارشگر آپارات اسپرت به جواد خیابانی و صداوسیما
ارسال نظر