علت گران شدن بلیت اتوبوس جاده‌ای چه بود؟/ تصویب افزایش 30درصدی قیمت به بعد عاشورا موکول شد

به گزارش رکنا از اصفهان؛ حسین بیغمیان با اشاره به نامه‌نگاری کانون انجمن‌های صنفی شرکت‌های مسافربری کشور در تاریخ ۹ تیر ۱۴۰۴ مبنی بر افزایش نرخ ۳۰ درصدی کرایه اتوبوس‌ها اظهار کرد: روز گذشته ۱۰ تیر در جلسه‌ سازمان راهداری و حمل‌ونقل کشوری با این افزایش قیمت مخالفت شد و مقرر شده که فعلاً تغییری در نرخ‌ها اعمال نشود و بررسی نهایی این موضوع و توافق برای افزایش قیمت به بعد از عاشورا موکول شده است.

وی درباره اینکه برخی از شرکت‌های اتوبوس‌رانی افزایش قیمت داشته‌اند، افزود: این شرکت‌ها از تصمیم نهایی بی‌اطلاع بودند، اما به تمام پایانه‌ها، نامه‌ای مبنی بر افزایش پیدا نکردن نرخ‌ها صادر شده است.

رئیس اداره حمل‌ونقل مسافر اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان در خصوص مسافرانی که با افزایش نرخ، بلیت تهیه کرده‌اند، بیان کرد: مقرر شده مابه‌التفاوت نرخ بلیت به آن‌ها بازگردانده شود و در صورت همکاری نکردن شرکتی، نمایندگان سازمان راهداری در پایانه‌ها مستقر هستند و مسافران می‌توانند با مراجعه به این نمایندگان، موضوع را پیگیری کنند. نمایندگان سازمان نیز مسافران را تا دفتر شرکت مربوطه همراهی کرده و موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری خواهند کرد، همچنین در شهرستان‌ها، مردم می‌توانند موضوع را به روسای ادارات شهرستان‌ها منتقل کنند تا سریعاً اقدامات لازم انجام شود.

بیغمیان تأکید کرد: تمام شرکت‌هایی که اقدام به افزایش قیمت کرده‌اند، موظف‌اند نرخ‌ها را به روال قبل بازگردانند تا بعد از عاشورا، تصمیم نهایی در این‌باره اتخاذ شود. افزایش مطرح‌شده نیز در حدود ۳۰ درصد بوده که هنوز به تصویب نهایی نرسیده است.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی