تأکید مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان بر وصول مطالبات و تقدیر از ٨ کارآفرین برتر

به گزارش رکنا از اصفهان؛ دوازدهمین جشنواره استانی انتخاب کارفرمایان برتر استان اصفهان، در سالن شهید خرازی اداره کل تأمین اجتماعی این استان برگزار شد. این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی، ایجاد اشتغال پایدار، تقویت تعامل با جامعه کارفرمایی، تغییر نگرش مثبت کارفرمایی، افزایش رضایتمندی و الگوسازی کارفرمایان برتر برگزار شد.

در این مراسم، مسعود محمدی مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان، به وضعیت منابع و مصارف سازمان تأمین اجتماعی پرداخت. وی با اشاره به اینکه میزان منابع سازمان از هزینه‌های آن بیشتر است، چالش اصلی را عدم وصول به موقع مطالبات عنوان کرد. محمدی تأکید کرد که در شرایط اقتصادی کنونی، برخی مطالبات به موقع وصول نمی‌شوند، اما تأمین اجتماعی تمام تلاش خود را برای پرداخت تعهدات در بخش درمان و سایر حوزه‌ها به کار می‌گیرد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان همچنین از پرداخت مطالبات بخش‌های درمانی خصوصی تا دهم اسفند و تسویه کامل بدهی‌های سازمان در آینده خبر داد. وی هشدار داد که در صورت ادامه بدعهدی برخی شرکای اجتماعی، سازمان از سازوکارهای قانونی برای وصول مطالبات استفاده خواهد کرد.

پس از سخنرانی مدیرکل، فرآیند انتخاب کارفرمایان برتر توسط جواد کریمیان رییس روابط‌عمومی اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان تشریح شد.

کریمیان با اشاره به اینکه این فرآیند، فرآیندی دقیق و چندمرحله‌ای بود، گفت: در ابتدا، 112793 کارگاه فعال در سطح استان مورد بررسی قرار گرفتند. سپس، 149 کارگاه که حائز شرایط اولیه بودند، به مرحله بعد راه یافتند. در نهایت، پس از بررسی‌های دقیق توسط کمیته انتخاب کارفرمایان برتر استان، 8 کارفرما به عنوان برگزیدگان نهایی انتخاب شدند.

رییس روابط‌عمومی تأمین اجتماعی استان اصفهان در ادامه به ترکیب کمیته انتخاب کارفرمایان برتر استان اشاره کرد و گفت: این کمیته، متشکل از مدیران ارشد استانی و نمایندگان تشکل‌های کارفرمایی بود. اعضای این کمیته با کارشناسی دقیق ، به بررسی عملکرد کارفرمایان پرداخت و برگزیدگان را انتخاب کرد.

  • فیلم شکوه قله شهباز / چشم‌اندازی بی‌نظیر از بام مرکزی ایران

اخبار تاپ حوادث