40 هزار مشترک جدید برق در اصفهان/قرارداد 1.2 همتی برق معابر در آستانه انعقاد

به گزارش رکنا از اصفهان؛ محمد مرادی مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: شرکت توزیع برق استان اصفهان بیش از یک میلیون و 670 هزار مشترک در سطح 23 شهرستان استان اصفهان و از شرقی‌ترین نقطه استان یعنی خور و بیابانک تا غربی‌ترین نقطه استان یعنی فریدونشهر در فاصله حدود 800 کیلومتر آماده خدمت رسانی به عموم مردم است.

وی با بیان اینکه شرکت توزیع برق استان اصفهان بیش از 42 هزار کیلومتر شبکه دارد، افزود: 22 هزار کیلومتر آن را برق فشار قوی و 20 هزار کیلومتر آن را برق فشار ضعیف تشکیل می‌دهد. همچنین حدود 32 هزار پست و ترانزیت هوایی و زمینی برای تامین برق مشترکان زیر سرویس است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان تصریح کرد: تلفات یکی از پارامترهای منفی در شبکه‌هاست و ما همواره در تلاش هستیم که سطح تلفات را کاهش دهیم که این امر می‌تواند به تامین برق پایدار، کاهش خاموشی و ذخیره انرژی کمک کند و در این امر استان اصفهان جزو استان‌هایی با کمترین سطح تلفات در حدود 6.5 تا 7.1 درصد است که آمار کشوری بالای 10 درصد است.

وی با اشاره به تاثیر مخرب استخراج غیرقانونی رمز ارز بر افزایش تلفات گفت: بخشی از تلفات به استفاده‌های غیرمجاز از برق همچون استخراج رمزارز برمی‌گردد که در تلاش هستیم با داده کاوی و شناسایی رفتار مخاطبین برخوردهای لازم را انجام دهیم.

برق2مرادی با اشاره به آب و هوای متنوع استان اصفهان در نقاط مختلف تاکید کرد: خوردنگی خاک یک امر مهم در تخریب پایه‌های برق است که باعث کاهش عمر پایه‌ها و تعویض آن می‌شود که این امر در شرق استان اصفهان بیشتر از سایر نقاط مشاهده می‌شود و شرایط حفظ و نگهداری شبکه را بسیار دشوار کرده است.

وی افزود: از سوی دیگر در غرب استان اصفهان با برف و بوران شدید بعضا پایه‌ها سقوط می‌کرد یا آسیب جدی می‌دید که باعث قطعی مقطعی سیستم می‌شد و شرکت توزیع برق استان اصفهان همواره تلاش کرده است با ترمیم فوری سیستم برق پایدار را به سیستم برگرداند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان با بیان اینکه در سال جدید 40 هزار مشترک جدید به شبکه این شرکت اضافه شده است، ادامه داد: این امر با اعتباری بالغ بر 240 میلیارد تومان هزینه شبکه و نگهداری عملیاتی شد.

وی خاطرنشان کرد: تجهیز سیستم برق به کابل خودنگه‌دار یکی از اولویت‌های مهم سیستم برق‌رسانی بوده است که در این راستا حدود 800 کیلومتر از سیستم از سیم مسی فشار ضعیف با اعتباری در حدود 315 میلیارد تومان به کابل خود نگه‌دار تبدیل شد که باعث کاهش تلفات،کاهش فرسودگی شبکه و کاهش برداشت از شبکه می‌شود.

مرادی گفت: اجرای 345 مورد تقویت و نصب پست‌های هوایی جهت رفع ضعف ولتاژ با اعتباری بالغ بر 370 میلیارد تومان، توسعه و بهینه سازی سیستم برق 200 روستا با اعتباری بالغ بر 130 میلیارد تومان، تامین زیرساخت برق شهرک‌های صنعتی برای 250 متقاضی جدید با اعتباری بالغ بر 25 میلیارد تومان و تعویض 3 هزار و 100 پایه فرسوده با اعتباری بالغ بر 70 میلیارد تومان دیگر اقدامات شرکت توزیع برق استان اصفهان در سال جاری بوده است.

وی ادامه داد: تعویض 3 هزار و 400 چراغ لاک پشتی پرمصرف معابر با چراغ ال ای دی با اعتباری بالغ بر 9 میلیارد تومان، اجرای 70 پروژه تعویض ترانس با اعتباری بالغ بر 80 میلیارد تومان، اجرای 140 پروژه نصب ترانس جدید با اعتباری بالغ بر 224 میلیارد تومان، افزودن 47 فیلر به سیستم برقرسانی استان اصفهان و توسعه ساختمان برق خور و بیابانک سایر نکات قابل اشاره در سال جاری بوده است که مجموع این پروژه‌ها به هزار و 500 میلیارد تومان می‌رسد.

برق3مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان تصریح کرد: طی طرحی که در دهه فجر آغاز می‌شود تلاش داریم 246 هزار چراغ لاک پشتی گازی پرمصرف معابر استان اصفهان را با چراغ ال ای دی جایگزین کنیم که در این راستا قرارداد چندجانبه‌ای با حضور سرمایه‌گذار، ساتبا، شرکت توزیع برق استان اصفهان و توانیر تنظیم شده است که این پروژه به تنهایی هزار و 200 میلیارد تومان هزینه دارد و منجر به صرفه‌جویی 40 تا 50 مگاواتی برق می‌شود.

وی با اشاره به ایجاد راه قانونی استخراج رمز ارز گفت: بستر قانونی برای استخراج رمز ارز ایجاد شده است و تعرفه آن با نرخ برق صادراتی محاسبه می‌شود و افراد می‌توانند برای اخذ مجوز این امر اقدام کنند، اما استخراج غیرقانونی آن منجر به پیگیری قضایی و تشکیل پرونده خواهد شد.

وبگردی