جریمه 50 میلیونی لوله کش گرانفروش/ تعزیرات وارد عمل شد!
رکنا: مجری لوله کشی ساختمان با شکایت یک شهروند به دلیل گرانفروشی در ارائه خدمات به پرداخت 500 میلیون ریال جریمه شد
![جریمه 50 میلیونی لوله کش گرانفروش/ تعزیرات وارد عمل شد!](https://cdn.rokna.net/thumbnail/IvjWQiRz6Atn/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cocifzgEFZxivtfuJ1_NwVg,,/%D9%84%D9%88%D9%84%D9%87+%DA%A9%D8%B4.jpg)
به گزارش رکنا از اصفهان؛ امید سلامی گفت: پرونده گرانفروشی در ارائه خدمات لوله کشی به ارزش 50 میلیون ریال در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان اردستان رسیدگی شد.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی اردستان افزود: شعبه پس از بررسی مدارک و مستندات موجود در پرونده و ادعای طرح شده توسط شاکی پیرامون گرانفروشی در ارائه خدمات را محرز دانسته و علاوه بر پرداخت 50 میلیون ریال جزای نقدی در حق شاکی، متخلف را به پرداخت 500 میلیون ریال معادل 10 برابر ارزش تخلف محکوم کرد.
سلامی گفت: بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت با اعلام شکایت شاکی خصوصی از یک پیمانکار لوله کشی گاز گزارش تخلف گرانفروشی را تنظیم و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
-
انتقاد ایمان معماریان از سیاستهای مخفیکارانه سازمان حفاظت محیط زیست ایران
ارسال نظر