معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی:
اجرای سند تحول بنیادین شاه کلید حل تمام مشکلات آموزش و پرورش است
رکنا:جلسه مدیران مدارس با محوریت کیفیت بخشی امور آموزشی و پرورشی در محل باشگاه فرهنگیان این شهرستان برگزار شد.
به گزارش رکنا از هشترود ؛ معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی در این جلسه ضمن تشریح ابعاد مختلف و ماموریتهای سند تحول بنیادین، اجرای این سند را شاه کلید حل تمام مشکلات در آموزش و پرورش دانسته گفت : هدف و غایت نهایی اجرای سند تحول بنیادین تربیت انسان در تراز انقلاب اسلامی است که با رسیدن به این هدف ،جامعه ما افرادی مشارکت جو، کارآفرین، مبتکر، خلاق و ریسک پذیر با تاب آوری اجتماعی بالا دارا خواهد بود و داشتن چنین نیروی انسانی گام اول رسیدن به توسعه پایدار است.
عاشور اکرمی با بیان اینکه عدم توجه و برنامه ریزی همه جانبه برای تربیت نیروی انسانی موجب از دست دادن استعداد های درخشان کشور خواهد شد اظهار کرد: در سند تحول شش ساحت مختلف برای تربیت انسان مطرح شده که وظیفه ما در آموزش و پرورش تربیت انسان شش ساحتی است و برای اجرای آن نیاز به معلم شش ساحتی داریم.
معاون آموزش متوسطه استان با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری معلمان را افسران سپاه پیشرفت کشور دانسته اند افزود : دستگاه تعلیم و تربیت زیربنای توسعه جامعه است و کارفرمایان این دستگاه معلمان هستند که کانون تربیت و به تعالی رساندن آینده سازان ایران اسلامی در دستان توانمند ایشان است.
اکرمی با تأکید بر اینکه بهرمندی از مدیران توانمند در تمام مراحل فرآیند تعلیم و تربیت از زمینه های بالندگی آموزش و پرورش است تصریح کرد: در سند تحول بنیادین ، رهبر آموزشی جایگزین مدیر آموزشی شده و الگوی مدیریت مشارکتی جایگزین الگوی ریاستی می شود.
وی در ادامه با اشاره به مفهوم کیفیت بخشی آموزشی و پرورشی، دستیابی به کیفیت در برنامه های دستگاه تعلیم و تربیت را از اولین ثمره های اجرای سند تحول بنیادین عنوان کرده ، افزود: از شاخصه های مهم کیفیت بخشی، برنامه ریزی است چرا که بدون برنامه ریزی مستمر و مدون برنامه های ما در آموزش و پرورش اثر بخشی مورد انتظار را نخواهد داشت.
اکرمی همچنین پژوهش محوری را از شاخصه های دیگر کیفیت بخشی آموزشی مطرح کرده گفت: تقویت و ترویج فعالیتهای گروهی ،تقویت و ترویج فعالیتهای پژوهشی، تقویت فرهنگ خلاقیت و نوآوری و ترویج و تقویت مشارکت پذیری و مشارکت جویی لازمه کار پژوهشی است که باید در تصمیمگیری ها و تصمیم سازی های در مجموعه آموزش و پرورش مورد توجه قرار گیرد.
معاون آموزش متوسطه استان در پایان مدرسه محوری را از دیگر ارکان سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بحث کیفیت بخشی عنوان کرد و گفت: مدرسه خوب مدرسه ای است که دانش آموز شجاع، مسئولیت پذیر و تمام ساحتی به بار آورد که در تمام وجوه زندگی با بهره گیری از سلاح مهارت های زندگی در اداره زندگی اجتماعی اش موفق است.
اسماعیل رحیمی / هشترود
ارسال نظر