جهاد کشاورزی لرستان از بهبود وضعیت کالاهای اساسی پس از حذف یارانه ها گزارش می دهد / کالا و نهاده هست، ولی گران است!

به گزارش رکنا از لرستان؛ سید عماد شاهرخی در جلسه تنظیم بازار که به مناسبت کنترل کالا در شب یلدا در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: کشت قراردادی گندم تاکنون در 45 هزار هکتار از مزارع استان انجام شده است، در کشت قراردادی 50 درصد از بهای کودهای فسفات و پتاس مورد نیاز کشاورزان در ابتدا توسط دولت پرداخت می‌شود.

وی افزود: لرستان پس از البرز رتبه دوم را در اجرای کشت قراردادی به خود اختصاص داده است.

رییس جهاد کشاورزی لرستان در ادامه به وضعیت کالاهای اساسی استان اشاره کرد و گفت: قبل از آزاد سازی یارانه‌ها میزان ذرت وارداتی ۷ هزار تن بود، این در حالی است که پس از آزاد سازی این رقم به ۳۳ هزار تن افزایش پیدا کرده است.

شاهرخی بیان کرد: توزیع ذرت وارداتی قبل از آزادسازی یارانه‌ها یک هزار تن بود و بعد از آزاد سازی ۳ هزار و ۲۰۰ تن توزیع شد.

به گفته وی موجودی جو وارداتی قبل از آزاد سازی یارانه‌ها ۵ هزار و ۵۰۰ تن بود، پس از آزاد سازی یارانه‌ها موجودی جو وارداتی ۶ هزار و ۵۰۰ تن‌بود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: توزیع جو وارداتی قبل از آزاد سازی یارانه‌ها ۲ هزار تن و پس از آزاد سازی ۵ هزار و ۷۵۰ تن جو توزیع شده است.

شاهرخی با اشاره به موجودی کنجاله قبل از آزاد سازی یارانه‌ها عنوان کرد: موجودی کنجاله‌ قبل از آزاد سازی یارانه‌ها ۳ هزار و ۴۰۰ تن و پس از آزاد سازی ۴ هزار و ۵۰۰ تن بوده است، میزان توزیع کنجاله قبل از آزاد سازی یارانه‌ها ۵۰۰‌ تن و بعد از آزاد سازی ۱۵۰۰ تن بود.

وی به موجودی انواع برنج وارداتی در استان نیز اشاره کرد و گفت: میزان برنج وارداتی موجود در استان قبل از آزادسازی یارانه‌ها ۲ هزار تن بود، اما پس از آزادسازی این رقم به ۴ هزار و ۵۰۰ تم افزایش پیدا کرد، در مجموع ۵ هزار و ۳۳ تن برنج در بازار توزیع شده است.

رییس سازمان جهادکشاورزی لرستان بیان کرد: حجم روغن نباتی موجود در استان قبل از آزاد سازی یارانه‌ها ۱۷۷ تن و پس از آزاد سازی به ۵۰۰ تن افزایش پیدا کرد، همچنین قند موجود در استان قبل از آزاد سازی ۲۲۰ تن و پس از آزاد سازی ۵۰۰ تن بود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به بازرسی‌های انجام شده در زیر بخش کشاورزی نیز اشاره کرد و گفت: ۷۸ هزار بازرسی در حوزه‌های مختلف کشاورزی انجام شده که از این تعداد ۳۷ هزار مربوط به نانوایی‌ها است.

به گفته شاهرخی در بازرسی‌های انجام شده ۵ هزار و ۳۰۰ پرونده تخلف با ارزش ۷۹ میلیارد تومان تشکیل شد، همچنین ۱۵۰ واحد پلمپ شد.

 وی درپایان صحبت‌های خود گفت: کنترل نهاده ها، تشویق مرغداران ،پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸، سوخت واحد‌های طیور بخش دیگری از کارهای انجام شده است.

مهدی زکی‌پور/ لرستان

 

وبگردی