میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نقشی محوری در تحقق وحدت اسلامی دارد
رکنا: مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، گفت: توسعه گردشگری مذهبی در کردستان نیازمند برنامهریزی، همکاری و تعامل همهجانبه دستگاههای مربوطه در استان است.
به گزارش رکنا از کردستان؛ گویلیان در جلسه سبک زندگی اسلامی ویژه کارکنان که با حضور طاهری دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان برگزار شد، اظهار کرد: استان کردستان دارای اماکن مذهبی و جاذبههای معنوی فراوانی برای مسافران و گردشگران داخلی و بینالمللی است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان افزود: مسجد جامع سنندج، امامزاده هاجره خاتون(س)، امامزاده پیرمحمد(ع)، امامزاده سیدجلالالدین (ع)، باباگرگر، مسجد دومناره سقز و...از جمله اماکن مذهبی و بقاع متبرکی است که گردشگران و مسافران زیادی در ایام مختلف سال برای زیارت آنها به این مناطق سفر میکنند.
وی عنوان کرد: تفاهمنامههای متعددی با ادارات استان و همچنین کشورهای همسایه بهویژه کشور عراق انجام شده است که هماکنون بهوضوح شاهد رونق گردشگری دراستان هستیم.
وی با بیان اینکه توافقاتی نیز در راستای گرامیداشت ارزشهای دفاع مقدس و راهیان نور با استانهای همجوار انجام شده است، گفت: باید با تعامل میان دستگاههای مربوطه و فراهم کردن زمینههای همکاری متقابل و ایجاد زیرساختهای گردشگری زیارتی، ورود گردشگران مذهبی را به استان تسهیل کنیم.
میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نقشی محوری در تحقق وحدت اسلامی دارد
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان در این جلسه، گفت: بیتردید نقش ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان بهعنوان یکی از نهادها ومؤلفههای مهم هویتی و فرهنگی در منطقه میتواند نقشی محوری در تحقق وحدت اسلامی داشته باشد.
حجتالاسلام مجید طاهری، اظهار کرد: گردشگری مذهبی در کردستان به سبب وجود امامزادگان، مساجد، حسینیهها و تکایا از جایگاه ویژهای برخوردار است.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان، افزود: همچنین آثار تاریخی بهجا مانده از نیاکان ما میراثی ماندگار و نمادی از مظهر وحدت و یکتاپرستی است که باید با حفظ و پاسداشت آن زندگی گذشتگان را به نسلهای آینده معرفی کنیم.
او با اشاره به سفر تاریخی مقام معظم رهبری به استان در سال۸۸ عنوان کرد: این سفر آثار و برکات زیادی در حوزههای مختلف بویژه حوزه فرهنگی بهدنبال داشته است.
حجتالاسلام طاهری، یادآور شد: اینکه ثبت جهانی هورامان، معرفی کردستان بهعنوان پایتخت دف جهان و بسیاری از آیینها و آثار ثبت شده در حوزه مواریث ارزشمند مادی و معنوی کردستان با چه تلاشی به بار نشسته و در سطح ملی و بینالمللی جزو اولویتهای نظام قرار گرفته است، بر کسی پوشیده نیست.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان، بیان کرد: امیدواریم با توسعه امکانات و زیرساختهای لازم، زمینه حضور گردشگران مذهبی و فرهنگی بیش از پیش در استان فراهم شود.
کویستان عبدالحکیمی/کردستان
ارسال نظر