جلب رضایت گردشگران دغدغه ستاد تسهیلات‌سفر کردستان است

به گزارش رکنا از کردستان؛ یعقوب گویلیان شامگاه چهارشنبه یکم تیر‌ماه ۱۴۰۱ در جلسه ستاد تسهیلات‌سفر شهرستان کامیاران که با حضور فرماندار، مسئول اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و جمعی از مسئولان این شهرستان برگزار شد، گفت: تمام شهرهای استان به‌ویژه کامیاران ظرفیت‌های ویژه‌ای در حوزه گردشگری دارد که باید با مدیریت صحیح از این ظرفیت‌ها در راستای اجرای طرح‌های توسعه‌ای در حوزه‌های مختلف استفاده کرد.

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، بر ضرورت برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات بهتر به مسافران در ایام تعطیلات تابستان تاکید کرد و افزود: برگزاری جلسات متعدد و ارائه نظرات، پیشنهاد‌ها و ایده‌های نو از سوی اعضای کمیته‌ ستاد می‌تواند در خدمات‌دهی به مسافران و گردشگران موثر باشد.

او اظهار کرد: همچنین باید به مبلمان و خدمات شهری برای استقبال از مسافران و ایجاد فضای مناسب شهری در این ایام توجه شود.

 

گویلیان، یادآور شد: امیدواریم با همکاری و تعامل مناسب مابین دستگاه‌های عضو کمیته‌های این ستاد و با ارائه خدمات مناسب، شاهد رضایت‌مندی مسافران و گردشگران ورودی به استان باشیم.

 

سرپرست فرمانداری شهرستان کامیاران نیز گفت: همه دستگاه‌های اجرایی در خدمت‌رسانی شایسته و مطلوب به گردشگران، مجدانه تلاش کنند.

 

کیوان شافعی اظهار کرد: شهرستان کامیاران در ایام نوروز امسال و در بحث خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی و حضور گردشگران فعالیت مطلوبی داشت.

او یادآور شد: کامیاران یک شهر گردشگرپذیر است و هرچه برای آبادی این شهر تلاش کنیم باز هم کم است.

شافعی بیان کرد:امید است با همکاری اعضای ستاد خدمات‌سفر شهرستان، نقاط ضعف و قوت را شناسایی و در راستای خدمات‌رسانی مطلوب و در شان مهمانان فعالیت کنیم.

 

مسئول اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کامیاران هم در این جلسه، گفت: صنعت گردشگری موجب توسعه اقتصادی، افزایش بهره‌وری و ایجاد اشتغال پایدار می‌شود.

سعداله نوری، هدف از تشکیل این جلسه را ایجاد هماهنگی و انسجام در ارائه خدمات مناسب برای رفاه حال مسافران و گردشگران عنوان کرد و افزود: گردشگری یکی از صنایع‌پاک است که در رونق اقتصاد و درآمدزایی مستمر نقش مهمی را ایفا می‌کند.

مسئول اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کامیاران، اظهار کرد: گردشگری می‌تواند منجر به تنوع بخشیدن به اقتصاد شهری و روستایی، افزایش بهره‌وری و کارآمدی نیروی انسانی، اشتغال‌زایی، تعامل فرهنگ‌ها و حفظ محیط زیست و در مجموع توسعه پایدار شود.

او یادآور شد:انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی درست فضا را به‌گونه‌ای ایجاد کنیم که رفاه و آسایش گردشگران و مهمانان دیده شود.

 

 

کویستان عبدالحکیمی /کردستان