نشست خبری سرپرست دانشگاه شهرکرد با اصحاب رسانه و مطبوعات استان چهارمحال و بختیاری
رکنا: نشست خبری دکتر یاسر پیرعلی سرپرست دانشگاه شهرکرد با اصحاب رسانه و مطبوعات در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
به گزارش رکنا از شهرکرد، دکتر یاسر پیرعلی در این نشست ضمن قدردانی از تعامل اصحاب رسانه و مطبوعات با دانشگاه شهرکرد گفت: فضای دانشگاه بعد از دوران کرونا، فضای فرهنگی بخصوص و متفاوت تری از قبل است، دانشگاه شهرکرد با مشارکت دانشجویان، نسبت به سایر دانشگاه ها بسیارجدی وارد عرصه فرهنگی شده است.
سرپرست دانشگاه شهرکرد رویکرد دانشگاه را در راستای مطالبات مقام معظم رهبری در خصوص جهاد تبیین عنوان کرد و گفت: جلسات جهاد تبیین با حضور دانشجویان رشته سیاسی و فعالین فرهنگی در دانشگاه شهرکرد تشکیل و فعالیت در فضای مجازی آغاز شد.
دکتر یاسر پیرعلی با اشاره به ضرورت جهاد تبیین گفت: در حوزه فرهنگی دانشگاه، جهاد تبیین جزء فعالیت های محوری دانشگاه شهرکرد است که هم در حوزه آموزشی و هم در خوابگاه ها در حال انجام است.
سرپرست دانشگاه شهرکرد با اشاره به این سخن حضرت امام که فتح الفتوح نظام و انقلاب را تربیت جوانان دانستند، گفت: اگر فارغ التحصیلان نسبت به دین، مذهب، نظام و مملکت تعصب نداشته باشند، در برابر منابع مصرف شده، نتیجه ای که باید، حاصل نشده است و ما در دانشگاه شهرکرد این سخن امام را که فرمودند دانشگاه کارخانه انسان سازی است به عنوان یک کلید واژه مهم دنبال می کنیم.
دکتر پیرعلی اضافه کرد: مسئله فرهنگی را باید در جامعه و دانشگاه دنبال کنیم و باید فراتر از دانشگاه و در سطح جامعه فرهنگ سازی انجام شود.
سرپرست دانشگاه شهرکرد ادامه داد: اختیار فضای مجازی در دست بیگانگان قرار گرفته است و مشکلات فرهنگی ایجاد شده به خاطر فضایی است که خودمان در اختیار دشمنان قرار داده ایم.
دکتر یاسر پیرعلی تاکید کرد: دانشگاه شهرکرد به عنوان یک مجموعه علمی و فرهنگی همه تلاش خود را در راستای انجام بهتر رسالت فرهنگی خود انجام خواهد داد.
سرپرست دانشگاه شهرکرد با اشاره به کشت در۵ هکتار از زمین های بروجن دانشگاه به صورت آزمایشی گفت: متناسب با شعار سال و در جهت تولید اشتغال و ثروت، پروژه هایی را در حال انجام و در دست بررسی داریم.
دکتر یاسر پیر علی گفت: شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری تعین شده است یک فرمان و تکلیف است که در وهله اول متوجه مراکز آموزش عالی است.
سرپرست دانشگاه شهرکرد افزود: ساختمان مرکز رشد دانشگاه در مقطعی در اختیار دانشگاه علمی کاربردی استانداری قرار گرفت و اکنون ضروری است که این ساختمان در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان و فنآور به دانشگاه شهرکرد بازگردانده شود.
دکتر یاسر پیرعلی، دانشگاه شهرکرد را از نظر علمی در شرایط خوبی دانست و گفت: رویکرد ما به سمتی است که تولیدات علمی را به سمت فناوری پیش ببریم و مسیری را دنبال کنیم که علم در نهایت منجر به تولید محصول، ایجاد اشتغال و ثروت آفرینی شود.
دکتر یاسر پیرعلی درخصوص اقدامات دانشگاه شهرکرد در مسئله امنیت غذایی گفت: این دانشگاه با همکاری و پشتیبانی معاونت علمی ریاست جمهوری، موسسه تحقیقات علوم دامی کشور و معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی از مزرعه جونقان برای ارتقای نژاد آرین (مرغ لاین) نیز استفاده کرده است.
سرپرست دانشگاه شهرکرد با اشاره به سامانه « نان» در وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری گفت: ایجاد نظام ملی پیشنهادها جهت ثبت و نمایه سازی نیازهای مختلف جامعه و هدایت فعالیتهای پژوهشی در جهت رفع نیازها و مشکلات جامعه است که با ایجاد این سامانه، کشور در مسیر توسعه همهجانبه علمی قرار خواهد گرفت.
دکتر یاسر پیر علی به تشکیل معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات وفنآوری با هدف تحقق اهداف کشور در توسعه فناوری و نوآوری با رویکردی تحول گرایانه و مسأله محور و کمک به ایجاد اشتغال دانش بنیان از طریق هماهنگی و همافزایی بینبخشی و بین دستگاهی، ارتقای ارتباط «دانش» با «صنعت» و «جامعه»، تسهیل تبادلات بین بخشهای عرضه و تقاضای فناوری و نوآوری و تجاریسازی اشاره کرد و افزود: ما نیز امیدواریم بتوانیم، با برنامهریزیهای انجامشده در جهت ارتقاء توانمندیهای علمی و مهارتهای عملی دانشجویان، گام برداریم و شاهد فراهم شدن امکان اشتغال فارغالتحصیلان باشیم.
در ادامه این نشست دکتر یاسر پیر علی به سؤالات خبرنگاران و فعالان رسانه در خصوص دانشگاه شهرکرد پاسخ داد.
مصیبی دهکردی، شهرکرد
ارسال نظر