نسبت به سال گذشته؛
افزایش زاد و ولد در گیلان
رکنا:در سال 1400 تولد 21 هزارو 514 نوزاد درگیلان ثبت شده که در مقایسه با سال 99، یک وهشت دهم درصد افزایش داشته است.
![افزایش زاد و ولد در گیلان](https://cdn.rokna.net/thumbnail/n3ApJSSizx7j/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cv0rXOyEoHHuvtfuJ1_NwVg,,/IMG-20220422-WA0009.jpg)
به گزارش رکنا از رشت، مدیرکل ثبت احوال گیلان با اشاره به افزایش میزان ولادت دراستان گفت: ۱۰ هزار و ۴۲۷ نفراز این نوزادان دختر و ۱۱ هزار و ۸۷ نوزاد پسر هستند وبه طورمیانگین در هر ساعت دو نوزاد درگیلان متولد شد ند.
حسن وفایی افزود: پارسال به ازای هر ۱۰۰ نوزاد دختر، ۱۰۶ نوزاد پسردر استان متولد شدند.
وی بیشترین فراوانی نام دختر در گیلان را فاطمه، نیلا وپناه و نوزادان پسر را آی هان، امیرعلی و آراد عنوان کرد.
مدیر کل ثبت احوال گیلان همچنین گفت: درمیزان وفات نیز گیلان در سال ۱۴۰۰ با ثبت ۲۱ هزار و ۵۷۴ مورد فوت نسبت به سال ۱۳۹۹، نه و نیم درصد رشد داشته است.
حسن وفایی درباره آمار ازدواج وطلاق هم در سال گذشته گفت: میزان ازدواج در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۹، (۲ و نیم درصد) و آمار طلاق هم هفت درصد رشد داشته است.
رشت /مرجان گودرزی
-
تخصص داخلی چیست؟ + فیلم
ارسال نظر