مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران:
2000میلیارد تومان یارانه نان در استان مازندران
رکنا: مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران توجه ویژه به تامین گندم، آرد و نان استان را ضروری دانست.
به گزارش رکنا از مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران توجه ویژه به تامین گندم، آرد و نان استان را ضروری دانست.
عباسعلی وفائی نژاد با مهم و استراتژیک خواندن تامین گندم، آرد و نان در خدمات رسانی به شهروندان استان بیان کرد: میزان حمایت دولت در بخش یارانه نان در استان مازندران 2000 میلیارد تومان در سال است.
وی با بیان اینکه ماهانه بیش از 165 میلیارد تومان یارانه به بخش نان اختصاص می یابد تصریح کرد: همه دستگاه های متولی در نظارت و استفاده مطلوب و بهره مندی شهروندان از خدمات دهی و جلوگیری از سوء استفاده افراد فرصت طلب از یارانه موجود مکلف هستند و اهتمام ویژه همه بخش ها در نظارت بر فرایند و چرخه خرید تا تبدیل و تهیه نان را امری اجتناب ناپذیر خواند.
دبیر کارگروه آرد و نان با بیان اینکه از سال 1392 تاکنون علیرغم رشد چندین برابری قیمت خرید تضمینی گندم، قیمت فروش گندم به کارخانجات ثابت نگه داشته شده تا حداقل تغییرات را در قیمت نان شاهد باشیم عنوان کرد: در طول یکسال گذشته درخواستهای مکرری از اتحادیه ها و تشکل های صنفی مبنی بر تغییر و اصلاح و به عبارتی واقعی شدن قیمت ها را داشتیم که مراتب به کمیته های تخصصی ارسال گردیده است تا پس از بررسی و آنالیز قیمت تمام شده جمع بندی به کارگروه استان جهت تصمیم گیری ارسال شود.
وی تصریح کرد: حدود 25 درصد قیمت نان مربوط به قیمت آرد می باشد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه 16 مولفه در قیمت نان تاثیرگذار است اظهار داشت: این 16 آیتم در افزایش خدمات مربوط به نان نقش به سزایی دارد و صرفه و توجیه اقتصادی نانوایان را تحت شعاع قرار می دهد.
وفائی نژاد با بیان اینکه احترام و رعایت حقوق شهروندان و نگاه حمایتی از اقشار مختلف جامعه یک اصل اساسی برای تصمیم سازان می باشد اظهار داشت: در همین راستا بررسی و بازنگری حقوق خبازان نیز با توجه به شرایط اقتصادی جامعه مورد تاکید همه مسئولین و مردم شریف می باشد.
دبیر کارگروه آرد و نان استان توجه و بازنگری در اصلاح قیمت نان و واقعی سازی نرخ آن را یک امر ضروری دانست و گفت: اصلاح قیمت نان می تواند از جهاتی موجبات تامین حقوق مصرف کنندگان را با ارتقای کیفیت نان، جلوگیری از تعطیلی خودسرانه واحدهای خبازی و سهولت تهیه نان برای شهروندان با مراجعه به نزدیک ترین مراکز تولید نان و همچنین کاهش صف های انتظار خرید، به همراه آیتم های دیگری همچون افزایش زمان پخت نان، متناسب سازی وزن چانه و بهبود حجم نان مصرفی و حتی کاهش فروش آرد و حذف دلالان از چرخه نان را به همراه داشته باشد.
وی با ابراز امیدواری از اینکه در مسیر خدمت سالم و صادقانه کلیه اقشار اعم از آحاد جامعه و صنوف و صنعتگران عرصه آرد و نان می توانند با همیت و تلاش مضاعف زمینه ساز بستر و توسعه استان را فراهم نمایند بر پیگیری و تلاش در جهت تعالی بخشیدن به اهداف دولت و نظام در این بخش تاکید نمود.
انتهای خبر/عباسی نیک
ارسال نظر