۶۰ درصد افراد جویای کار در لرستان فاقد مهارت هستند

علی آشتاب در گفتگو با خبرنگار رکنا در خرم‌آباد، با بیان اینکه ضعف مهارتی کارجویان یکی از مشکلات اصلی اشتغال در لرستان است اظهار داشت: یکی از دلایل این امر، نبود ارتباط منطقی و هدفمند میان رشته های تحصیلی دانشگاههای استان با ظرفیت های موجود است.

به گفته وی زمانی که یک جوان با مدرک غیرمرتبط نسبت به ظرفیت های توسعه استان وارد بازار کار می شود نمی تواند تحصیلات خود را با حرفه و کار عملی موجود منطبق کند.

آشتاب افزود: به نظر می رسد باید رشته های تخصصی تحصیلی در حوزه های کشاورزی، معادن، آب و خدمات را در دانشگاه های لرستان ارائه داد تا دانشجویان پس از اتمام تحصیل بتوانند در موقعیت های موجود استان مشغول بکار شوند.

وی بیان داشت: بسیاری جوانان از جمله دانش آموختگان دانشگاهی اعتقاد دارند به دلیل داشتن تحصیلات باید در ادارات و پشت میز نشین باشند و فعالیت در مشاغل آزاد و خدمات را شغل نمی دانند که همین امر مانع انگیزه آنان برای کسب مهارت می شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان همچنین با بیان اینکه آمار ثبت نامی کاریابی‌ها نشان می‌دهد افراد ۲۵ تا ۳۴ ساله ۵۰ درصد جمعیت متقاضیان کار این استان را تشکیل می‌دهند، افزود: ۱۷ مرکز کاریابی داخلی و یک کاریابی فرصت‌های شغلی خارجی در سطح استان فعال است.

خرم آباد/ امین پارسا