تحریم ویندوز 10

اعضای این سایت ها که به حفظ اطلاعات شخصی خود بسیار اهمیت می دهند، می‌گویند ویندوز ۱۰ در زمینه حفاظت از داده های خصوصی کاربران بسیار سهل انگار است و نباید از آن استفاده کرد.

از جمله سایت های تورنت که کاربرانش در برابر استفاده از ویندوز ۱۰ موضع منفی گرفته اند می توان به iTS و FSC اشاره کرد. بر طبق اخبار منتشر شده مایکروسافت با بررسی عادات کاربری افراد در ویندوز ۱۰ برای آنها پیام های تبلیغاتی به نمایش درمی آورد و هارددیسک کاربر را برای شناسایی نرم افزارهای تقلبی و جعلی اسکن می کند.

کاربران سایت های تورنت می گویند مایکروسافت در ویندوز ۱۰ دیگر تعهدی به حفاظت از داده های کاربران ندارد و اطلاعات افراد را جمع آوری و در اختیار شرکت های ثالث قرار می دهد.

یکی از فناوری های ضدحریم شخصی ویندوز ۱۰ MarkMonitor است که از جمله اطلاعات مربوط به محتوای ذخیره شده در هر هارددیسک را به طور مستقیم برای سرورهای مایکروسافت ارسال می کند.

برخی از این سایت ها تا بدان جا پیش رفته اند که به کاربران ویندوز ۱۰ اجازه دسترسی به محتوای تورنت خود را نمی دهند و در عوض برای انها ویدیویی نمایش می دهند که خطرات ویندوز ۱۰ برای حریم شخصی افراد را شرح می دهد.

از جمله دیگر ضعف های ویندوز ۱۰ در حوزه حریم شخصی ارسال کلمه رمز وای - فای برای فهرست تماس های هر فرد، ثبت میزان و نحوه مصرف داده توسط هر کاربر و بلوکه کردن برنامه ها و بازی های است که مشکوک به تقلبی بودن باشند.