۲ مسئول عالی رتبه نظام  نتوانستند جلوی اخراج اساتید را بگیرند/ نظام باید جلوی رفتارهای ناهنجار انقلابی نماها را بگیرد

بخشی از گفت و گو ی خبرآنلاین با مجید انصاری عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام را می خوانیم :

مجید انصاری در خصوص رایزنی خود با دو مقام مهم نظام پیرامون اخراج اساتید گفت«من با دو نفر از مسئولین عالیرتبه و مهم کشور که نمی خواهم اسم شان را ببرم راجع به همین مسئله دو سه روز پیش صحبت کردم و گفتم احساس خطر می کنم دیدم هر دو بزرگوار با اینکه در منصب عالی و جای حساس هستند هر دو می گفتند بله حرف شما درست است و اینکار غلط و نادرست است و ما هم مخالفیم و هرچه تلاش کرده ایم جلوی اینکار را بگیریم نتوانسته ایم. »

 عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام در خصوص مدعیان انقلابی گری اظهار کرد : طبعا شرایط مطلوب برای یک جامعه اخلاقی بخصوص جامعه اسلامی و پویا این است که فعالان عرصه های مختلف با رعایت قواعد بازی در میدان به رقابت با یکدیگر بپردازند و در یک رقابت سالم با هدف متعالی و مردمی در صدد خدمت بهتر و بیشتر به مردم باشند و بااین هدف و نیت خالص رقابت سالمی را انجام دهند.

طبعا اگر چنین سودی بر فعالیت ها و رقابت های عرصه های مختلف یک جامعه حاکم باشد خروجی این رقابت ها و فعالیت ها حتما خیر و برکت و پیشرفت برای آن کشور و ملت در پی خواهد داشت.در طرف مقابل اگر اینگونه نباشد و یک طرف خودش را حق مطلق بداند و برای طرف مقابل حق و احترامی قائل نباشد و به دنبال حذف غیر عادلانه و غیر رقابتی رقیب باشد و همواره برای در دست گرفتن قدرت به دنبال استفاده از رانت ها و امتیازات و ویژه خواری های نامشروع و غیرقانونی باشد طبیعی است که این رفتار در همان گام اول شکست خورده است.

انقلابی نماها در دراز مدت به سمت «خودبراندازی» می روند

وی افزود : چون اولین چیزی که در این میدان در گام اول قربانی می شود اخلاق انسانی و اسلامی است و جامعهِ فاقد اخلاق یا عرصه رقابت منهای اخلاق از همان ابتدا صرف نظر از نتیجه نهایی آن شکست خورده است.

بنابراین این مسئله که شما مطرح کردید در نهایت هم برای کشورو مردم مضر است هم برای جریانات سیاسی هم برای خود این پیگیران انقلابی. برای اینکه کار آنها قابل ادامه نخواهد بود و ممکن است پیروزی یا فرصت های مقطعی را برای خودشان فراهم کنند ولی قطعا در دراز مدت خودشان را حذف کرده اند و به تعبیر برخی از بزرگان ،خودبراندازی کرده اند. در نتیجه این جریان نفعی برای هیچ کس حتی برای مدعیان و بانیان این جریان منفی سیاسی در بر نخواهد داشت.

دل همه از فشار بر دانشگاه و اخراج اساتید خون است

انصاری در ادامه اظهار کرد : اعمال فشاری که بر نهاد دانشگاه دارد صورت می گیرد چه بر دانشجویان و چه بر اساتید و از آن طرف تلاش برای نفوذ دادن و واسپاری مسئولیت های علمی به افرادی که شایستگی لازم را ندارند و صرفا با همین ادعای انقلابی گری و امثال اینها و انواع رانت ها سعی می کنند دانشگاه های کشور را از آن اعتبار گذشته خود بیاندازند و دلسردی ایجاد بکنند و راه را بیش از پیش برای مهاجرت نخبگان و ثروت های اندیشه ای کشور از مرزهای کشور فراهم بکنند.

این روزها همه ناراحت هستند و هشدار می دهند. دل همه خون است و در آستانه بازگشایی دانشگاه ها و در آستانه سالگرد حوادث تلخ سال گذشته و در شرایطی که مردم واقعا تحت فشار سنکین روحی و روانی ناشی از گرانی ها و معیشت و زندگی خودشان هستند ما شاهد این رفتار هستیم و خیلی هم با گردن سرافراز و کشیده یک عده شان دارند توجیه می کنند و برای توجیه به اساتید اتهام می زنند .

۲ مسئول عالی رتبه نظام گفتند با اخراج اساتید مخالفند اما نتوانسته اند جلوی آن را بگیرند

من با دو نفر از مسئولین عالیرتبه و مهم کشور که نمی خواهم اسم شان را ببرم راجع به همین مسئله دو سه روز پیش صحبت کردم و گفتم احساس خطر می کنم دیدم هر دو بزرگوار با اینکه در منصب عالی و جای حساس هستند هر دو می گفتند بله حرف شما درست است و اینکار غلط و نادرست است و ما هم مخالفیم و هرچه تلاش کرده ایم جلوی اینکار را بگیریم نتوانسته ایم.

با چه معیاری می گوییم فلانی انقلابی است و آن دیگری انقلابی تر؟!

عضو مجمع روحانیون مبارز گفت : ما انقدر دشمن داریم که اگر همه ملت ایران هم با هم متحد و منسجم باشند باز هم در برابر توطئه های پیچیده دشمنان قسم خورده کشور ،این ملت باید هوشیار باشند تا چه رسد به اینکه ما در داخل کشور نیروهای خودمان را از صحنه خارج و سرکوب بکنیم و طبیعی است که نفع اینها به جیب دشمنانی خواهد رفت که منتظر همین فرصت ها هستند.

ظریف و عراقچی فداکارانه یک کار انقلابی بزرگ انجام دادند

مثلا در طول مذاکرات طاقت فرسای برجام تیم قدرتمند ایران، آقای دکتر ظریف و دکتر عراقچی و همکارانشان در مواجهه با قدرت های جهانی داشتند و واقعا فداکارانه چند سال یک کار انقلابی بزرگ در میدان دیپلماسی انجام دادند و سند بزرگی را برای کشور ثبت کردند و امروز همین آقایان تلاش

می کنند به برخی از دستاوردهای آن برسند و هنوز موفق نشده اند در مقابل آنها را ضد انقلابی و آمریکایی می خواندند. آنها مبتنی بر این دیدگاه هر روز راهپیمایی می کردند و حتی به تیم مذاکره کننده حمله می کردند، ما آن روزهای تلخ را یادمان نرفته است.

انقلابی نماها انحصارطلب هستند و همه چیز را برای خود می خواهند

این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه گفت : نکته دیگری که در رفتار و گفتار اینها می بینیم نوعی انحصار طلبی است که همه چیز رابرای خود می خواهند و فکر می کنند هر کس دیگری به میدان بیاید جای آنها را تنگ می کند در حالی که این انحصار طلبی و طمع برای کسب قدرت و ثروت است. آنها دراین کشور بزرگ فکر می کنند که هر جریان دیگری روی کار بیاید جای آنها را تنگ می کند. محروم کردن دیگران اخلاق بسیار نکوهیده ای اس بانیان حمله به سفارت عربستان حل مناقشه با این کشور را دستاورد خود می دانند

آن روز آنها این حرکت را انقلاب تلقی کردند و امروز همان کسانی که بانی اینکار بودند حل مناقشه با عربستان سعودی را آن هم با واسطه گری یک کشور ثالث(چین) را بعنوان فتح الفتوح و دستاورد بزرگ خودشان تلقی می کنند.

من البته از زحمت دولت محترم بسیار خوشحال هستم و تمام کسانی که زحمت کشیدند مثل شمخانی که رفتند و در چین ماندند و بالاخره این مسئله را حل کردند تشکر می کنم، مخاطب من ایشان و امثال ایشان نیستند، مخاطب من جریاناتی است که در آن زمان آن فضا را به وجود می آوردند و امروز این اقدام را بعنوان شاهکار دولت و یک کاری که مثلا دیگران نکردند و اینها دارند انجام می دهند بر می شمارند.

عده ای بی مهابا سرمایه هایی چون خاتمی و ناطق را تحقیر و تخریب می کنند

این دوگانگی در برخورد و خروج از مرز عدالت و انصاف مسئله ای است که نتیجه این نوع کنشگری سیاسی غیراخلاقی است. من واقعا در این قضیه بسیار رنج می برم از اینکه عده ای که بی مهابا کسانی را که سرمایه های بزرگ کشور ما بودند مثل آیت الله هاشمی رفسنجانی که انقلابی ترین افراد بودند منتهی انقلابی گری را در هر عصری متناسب با مقتضیات آن عصر و اقدامات لازم انقلابی می فهمیدند و عمل می کردند امروز از ناحیه این مدعیان انقلابی گری تحقیر و تخریب می شوند و سعی در فراموش شدن آنهاست.

این موضوع را دربرنامه هایی که به مناسبت های مختلف از جمله سالگرد جنگ می سازند می بینیم. آنها دارند تلاش نفس گیری می کنند که مبادا نام این افراد انقلابی برده شود، مثل بی احترامی به آقای خاتمی، بی احترامی به آقای ناطق و هرکسی از جریان اصلاح طلب و اصولگرا که مورد پسند اینها نیست، این عده بی مهابا به آنها اتهام وارد می کنند و این هم یکی از رفتارهای نادرست و شاخص های این گروه تندروی افراطی است و نتیجه کارشان هم نهایتا اختلاف افکنی و آسیب رساندن به انسجام ملی است .

انقلابی گری در فریاد و نعره زدن و رگ گردن متورم کردن نیست

عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام در خصوص رهایی از رفتارها و تفکرات تندبرخی ها اظهار کرد :  یک زمانی ما با رژیم ستم شاهی وابسته پهلوی در مبارزه بودیم و انقلاب شکل گرفت، آن زمان هرکس که با حرکت ملت ایران برای تغییر نظام سیاسی استبدادی و استعماری شاه و برای استقرار نظام جمهوری اسلامی همراه بود به او انقلابی می گفتیم و آن انقلابی هم شاخص های خودش را داشت. طبعا انقلابی در هر عرصه ای تعریف و شاخص خود را دارد، یک استاد انقلابی در دانشگاه آن استادی است که نهایت تلاش را بکند تا فرزندان کشور را با علم و دانش آشنا بکند و سطح علمی کشور را ارتقا بدهد.

یک انقلابی در مجلس کسی نیست که فقط پشت تریبون نعره بکشد و به این جناح و آن جناح هتاکی و فحاشی بکند. انقلابی در مجلس کسی است که به هیچ وجه به منافع جناحی و باندی خودش فکر نکند و شب و روز مشورت و مطالعه کند که برای برون رفت کشور از مشکلات اقتصادی چکار باید بکند.

در امور بین الملل هم همینطور. ولی خب عده ای انقلابی گری را فقط خلاصه کرده اند در اینکه فریاد بزنند و رگ گردن را متورم کنند و هر کس در برابرشان قرار گرفت و غیر از خواست ایشان گفت وی را مورد اتهام قرار دهد و از میدان بیرون کند.

انقلابی تر از ظریف نداشتیم که زندگی و حیثیت خود را به میدان آورد

وی افزود : از دید من در عرصه دیپلماسی کشور در این چند دهه اخیر ما انقلابی تر از آقای دکتر ظریف نداشته ایم که همه زندگی و حیثیت خود را به میدان آورد برای اینکه سنگ بزرگ تحریم ها را با تدبیر بردارد.

در درجه اول بایداین عناوین تعریف بشوند و شاخص هایش مشخص شود آنوقت خواهیم دید جای خیلی از افراد مدعی انقلابی گری با کسانی که امروز به ضد انقلابی بودن متهم می شوند عوض خواهد شد. البته الان در دید مردم همینطور است و مردم انقلابیون واقعی را علیرغم همه این تهمت ها می شناسند.

از نگاه من هر کس امروز در کنار مردم و در دفاع از حق مردم گام بر می دارد او انقلابی است.

نظام باید جلوی رفتارهای ناهنجار انقلابی نماها را بگیرد

 گام بعدی این است که واقعا سعی بکنند جلوی رفتارهای ناهنجار اینها گرفته شود و این نباشد یک گروهی احساس کنند که آزاد هستند هر اقدامی بکنند و تاوان و مجازات رفتار خودشان در کشتن حق دیگران و رسوا کردن و بی آبرو کردن دیگران را نپردازند.

اینها باید جمع شود و مردم احساس کند یک عدالت رفتاری، گفتاری و رسانه ای وجود دارد، بخصوص خواستگاه ها و مراکز اقتدار و ترویج اینها باید از کشور جمع شود. با کمال تاسف می بینیم گاهی خواست های اینها از رسانه های عمومی و حتی از صدا و سیما با همین فریادهای انقلابی گری مصنوعی به گوش و چشم می رسد که اینها قابل تامل نیست و قابل ادامه هم نیست.