عدم برخورد با سعید طوسی و رضا ثقتی دلایل سیاسی دارد/ مجلس می‌تواند درباره پرونده ثقتی وزیر را استیضاح کند

خبرآنلاین به نقل از دیده بان ایران در ادامه نوشت : انتشار فیلم منتسب به رضا ثقتی مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان، موجی از واکنش‌ها را به همراه داشته است. در مجلس دو نماینده‌ نسبت به این اتفاق واکنش نشان داده اند، مرتضی محمودوند در تذکری شفاهی ماجرای مدیر کل ارشاد گیلان را «اوج مصیبت» دانست. مجتبی ذوالنوری، نایب رئیس مجلس هم در واکنش به تذکر محمودوند، تقصیر را به گردن منتشرکنندگان این فیلم انداخت و عنوان کرد که «جرم کسانی که ویدیوی فحشای مدیر کل ارشاد گیلان را منتشر کرده‌اند بیشتر از فحشاکنندگان است. »

برای برخی ماجرای این رسوایی جنسی و دوگانگی رفتارهای بیرونی‌ مدیران ارشد با زندگی شخصی خود، یادآور پرونده سعید طوسی است.

  بهرام پارسایی ، عضو کمیسیون اصل 90 مجلس قبل در صفحه توییتر خود در این خصوص نوشته است: «پرونده سعید طوسی در کمیسیون اصل 90 مجلس موجود است. اگر این پرونده با وجود چند شاکی خصوصی برخلاف قانون، شرع و شرافت بایگانی نمی‌شد و متهم طبق قانون مجازات می‌شد، اکنون شاهد ظهور ثقتی‌ها نبودیم. گشت ارشاد برازنده این افراد است. »

نماینده دهم مردم ، شیرازدر مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «هیئت رئیسه فراکسیون امید با معاون پارلمانی قوه قضاییه، دادستانی و وزیر دادگستری یک جلسه درباره پرونده سعید طوسی و بازدید از زندان‌ها داشتند که توضیحاتی داده شد اما فکر می‌کنم هیچکدام از دوستان حاضر در جلسه از توضیحات راجع به این پرونده و عدم نتیجه بخش بودنش، قانع نشدند. »

عدم برخورد با سعیدطوسی و رضاثقتی دلایل سیاسی دارد

نماینده مردم شیراز در مجلس دهم درخصوص برخوردهای دوگانه جناحی که با چنین مفاسدی می‌شود، گفت: «برخورد دوگانه کاملا مشهود است.عدم برخورد با  سعید طوسی و رضا ثقتی سیاسی دارد. هر اتفاقی، ولو اینکه قانونی و شرعی بوده ولی افکار عمومی آن را نمی‌پسندیده است، جناح مقابل آن را پیراهن عثمان می‌کرد، روی آن مانور می‌داد و برخورد محکم می‌کردند. این امر موجب تشدید خودی و غیرخودی می‌شود. به نظر من واکنش‌های دفاعی از متهم، تاسف برانگیز و به نوعی چندش‌آور است. »

مجلس می‌تواند درباره پرونده ثقتی به کمیسیون اصل 90 شکایت یا وزیر را استیضاح کند

پارسایی در پاسخ به اینکه مجلس یازدهم برای پیگیری پرونده رضا ثقتی چه اقداماتی می‌تواند انجام دهد، مطرح کرد: یک نماینده می‌تواند از گزینش مدیران یا هر موضوعی که به ذهنش می‌رسد شاکی شود و به کمیسیون اصل 90 ارائه دهد و آن‌ها هم رسیدگی کنند اما در نهایت پرونده‌ها برای رسیدگی به قوه قضاییه می‌رود، مگر اینکه به صورت کلی از چنین مواردی گزارشی تهیه و در مجلس ارائه کنند. همچنین مجلس می‌تواند وزیر ارشاد را استیضاح کند. به نظر من این مجلس بدون شک وزیری که چنین شخصی را به عنوان مدیر کل در این منصب حساس انتخاب کرده را پاسخگو می‌کرد. »