نایب رئیس فراکسیون انقلاب مجلس:
شرایط فعلی برای احیای برجام مساعد نیست/ سامان دادن اقتصاد باید اولویت بدون اغماض حاکمیت باشد
رکنا سیاسی : نایب رئیس فراکسیون انقلاب مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم انصافا شرایط دشواری را تحمل می کنند و سامان دادن اقتصاد باید اولویت بدون اغماض حاکمیت باشد، تاکید کرد: متاسفانه افزایش تورم و رشد مالیات در برنامه های اقتصادی کشور از جمله لایحه بودجه سال آینده جز تحت فشار قرار دادن مردم ثمری نخواهد داشت.
به گزارش رکنا به نقل از خانه ملت ، محسن پیرهادی در جمع خبرنگاران در واکنش به تلاش و تکاپوی برخی کشورها برای انزوای بین المللی ایران بیان کرد: ایران هراسی پروژه مشترک دشمنان کشورمان است، ممانعت از ترزیق دومینووار این پروژه به کشورهای اروپایی و منطقهای باید به ماموریت ویژه وزارت خارجه بدل شود.
وی در ادامه با اشاره به تحرکات گسترده دشمنان کشور برای تشدید فشارهای بین المللی علیه ایران، بیان کرد: متاسفانه از اوایل پاییز امسال و در پی ناآرامی های اخیر کشور اتهام سازی های کاذبی علیه ایران دومینو وار از سوی برخی کشورها مطرح شده است، بنا به آمار وزارت خارجه ۴۰ کشور در حوادث اخیر کشور از ناآرامی های داخلی ایران حمایت کردهاند، آماری که اگر مورد توجه دستگاه دیپلماسی قرار نگیرد، ثمرات خوبی نخواهد داشت، به همین دلیل ضروری است خنثی کردن این پروژه به ماموریت ویژه وزارت خارجه بدل شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: همدستی این کشورها علیه منافع ملی ایران یک روند کم سابقه و قابل تامل است و بدتر اینکه شماری از این کشورها سعی دارند تحت حمایت رژیم صهیونیستی و آمریکا، ایران را به عنوان کشوری خطرناک به دنیا معرفی کنند.
نایب رئیس فراکسیون انقلاب با بیان اینکه ایران در۴ ماه گذشته به شدت در عرصه بین المللی آماج اتهامات بی اساس قرار گرفته است، گفت: این حملات بی وقفه و برنامه ریزی شده، توسط آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و همدستان منطقه ای آنها علیه منافع ملی ایران مدیریت می شود. آخرین تقلای آنها هم در اقدام پارلمان اروپا برای تروریست نامیدن سپاه پاسداران نمود پیدا کرد، تلاشی که البته از سوی اتحادیه اروپا مورد تایید قرار نگرفت اما نشان داد لابیها علیه ایران بشدت تقویت شده است.
پیرهادی با بیان اینکه مثلث شوم صهیونیستها، آمریکا و برخی کشورهای عربی در منطقه بیش از هر زمان دیگری علیه منافع ملی ما فعال شده است، افزود: ایران هراسی و وسعت دادن به این عملیات دستورکار همیشگی این مثلث شوم بوده و پروژه مشترک آنهاست و متاسفانه سایه جنگ روسیه و اوکراین بر اقدامات مثلث ایران ستیز تاثیر گذار شده است.
نایب رئیس فراکسیون انقلاب مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: هرچند اروپا منافعش در همدستی با این مثلث را مرزبندی کرده است اما دیدیم که هفته گذشته پارلمان اروپا هم تحرکاتی را علیه سپاه پاسداران انجام داد، اگرچه این اقدام از سوی اتحادیه اروپا ناکام ماند اما با توجه به اقدامات نمایشی صورت گرفته علیه ایران، ضروری است وزارت خارجه هرچه سریعتر ابتکار عمل به خرج دهد و مانع از نقش یافتن اروپا در مثلث ایران هراسی شود.
نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به این سوال که چگونه می توان خطر انزوای ایران در جوامع بین المللی را خنثی کرد، گفت: دشمنان جمهوری اسلامی ایران سال هاست تلاش می کنند و آرزو دارند که ایران را در عرصه بین الملل منزوی کنند یکی از موارد که بسیار مطلوب آمریکا و رژیم صهیونسیتی است، تحریم دیپلماتیک کشورمان است به این معنا که نماینده ایران خارج از کشور بایکوت شود و نتواند مذاکره ای انجام دهد یا رفت و آمد و رایزنی رسمی داشته باشد. بخشی از وظایف مسئولان سیاست خارجی تنش زدایی است. بخشی از این ماموریت مهم توانمندی در عرصه دیپلماسی عمومی است یعنی پاسخ دادن به هجمه سازی هایی که علیه ایران مطرح می شود، دیپلمات های ما باید در این زمینه هوشیارتر و فعالتر شوند و در کوتاهترین زمان ممکن بهترین موضع را بگیرند.
سامان دادن اقتصاد باید اولویت بدون اغماض حاکمیت باشد
این عضو کمیسیون امور داخلی با بیان اینکه برای خنثی کردن این پروژه بین المللی شکل گرفته علیه منافع ملی مان، نیازمند ایجاد ثبات اقتصادی هستیم، خاطرنشان کرد: متاسفانه دشمنان به مشکلات معیشتی و اقتصاد تورمی ایران به عنوان پاشنه آشیل نظام جمهوری اسلامی نگاه می کنند و تا می توانند روی آن مانور می دهند و از سختی مردم به سود اهداف خود استفاده می کنند و با تکیه بر مشکلات مردم و بزرگنمایی و مانور مکرر بر آن مدام در تلاش برای تحریک اجتماعی- سیاسی مردم هستند.
پیرهادی با بیان اینکه مردم انصافا شرایط دشواری را تحمل می کنند و سامان دادن اقتصاد باید اولویت بدون اغماض حاکمیت باشد، تصریح کرد: متاسفانه افزایش تورم و رشد مالیات در برنامه های اقتصادی کشور از جمله لایحه بودجه سال آینده جز تحت فشار قرار دادن مردم ثمری نخواهد داشت و به رویکردی برای ابراز نارضایتی مردم بدل می شود، تلاش دولت و مجلس باید ایجاد بستری برای ثبات اقتصادی باشد آن هم از طریق سیاست انقباضی برای دستگاه ها و سازمان های اجرایی نه اینکه با اتخاذ برخی سیاست ها شرایط معیشتی مردم و قشر کارمندان و حقوق بگیران را دشوارتر کنیم.
شرایط فعلی برای احیای برجام مساعد نیست
وی در ادامه به نقش و اهمیت تقویت دیپلماسی در ایجاد ثبات اقتصادی اشاره کرد و افزود: مسئولان سیاست خارجی نیز باید دوشادوش تیم اقتصادی دولت در عرصه اقتصادی فعال شوند و به وظیفه ذاتی خودشان در کاهش تنش عمل کنند و مانع از تنش آفرینی در روابط بین المللی و حتی منطقه ای شوند. شرایط فعلی برای احیای برجام مساعد نیست و کشور باید به سمت سیاست تنش زدایی حرکت کند.
ارسال نظر