مردم آثار رونق و رشد تولید را در سفره خود احساس کنند/ تالاب انزلی در حد امکان احیا شده و به حالت قبل بازگردد

به گزارش رکنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت ، دکتر سید ابراهیم رئیسی عصر روز گذشته رئیسی در جلسه هیات دولت با ابراز تأسف از آتش‌سوزی تالاب انزلی توسط افراد سودجو، اظهار داشت: وظیفه سازمان محیط زیست و مسئولان محلی پیش‌بینی، پیشگیری از وقوع حوادث مشابه و برخورد متناسب با افرادی است که با تخریب محیط زیست به دنبال تأمین منافع خود هستند.

رئیس جمهور تالاب انزلی را نمونه منحصر به فرد در محیط زیست برشمرد و تأکید کرد: مسئولان حفاظت محیط زیست و مسئولان انتظامی و امنیتی نباید اجازه دهند عده‌ای سوداگر و منفعت‌پرست مجموعه‌های ذی‌قیمت برای کشور و ملت و اکوسیستم یک منطقه را تغییر دهند.

هیچ پروژه‌ای بدون دلایل قابل قبول و دفاع متوقف نماند

رئیسی بر همین اساس به مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست مأموریت داد ضمن برنامه‌ریزی برای حفاظت جدی از منابع طبیعی کشور و جلوگیری از تکرار حوادث مشابه، برای خنثی‌کردن نقشه سوداگران، تلاش کنند بخش آسیب‌دیده تالاب انزلی در حد امکان احیا شده و به حالت قبل بازگردد.

رئیسی هم‌چنین از لزوم تسریع در اجرای طرح‌های عمرانی بر زمین‌مانده و در دست انجام سخن گفت و با اشاره به برخی مباحث زیست‌محیطی مطرح شده در این زمینه تاکید کرد: در جمهوری اسلامی توسعه به درستی فرع بر حفاظت از محیط زیست قرار داده شده، اما نظرات ارائه شده در این زمینه باید متقن و دقیق باشد تا هیچ پروژه‌ای بدون دلایل قابل قبول و دفاع متوقف نماند.

مردم آثار رونق و رشد تولید را در سفره خود احساس کنند

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به گزارش وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص افزایش تولید در کشور، تأکید کرد: رشد تولید در محصولات مختلف مسرت‌بخش است، اما بسیار مهم است که مردم آثار رونق و رشد تولید را در سفره خود احساس کنند.

رئیسی بر همین اساس به مسئولان وزارت صمت تأکید کرد که با تدابیر مناسب برای افزایش تولید اقلام اساسی و مواد خوراکی، به جامعه آرامش و اطمینان بخشند و اجازه ندهند تلاش‌های صورت گرفته برای ارتقای تولید در کشور تحت‌الشعاع قرار گیرد.

رئیس جمهور به استقبال گسترده مردمی از مراسم راهپیمایی اربعین حسینی پس از وقفه دو ساله به دلیل شرایط کرونایی نیز اشاره کرد و بار دیگر لزوم برنامه‌ریزی برای تسهیل سفر زائران عتبات عالیات را مورد تأکید قرار داد.

رئیس جمهور در همین راستا وزرای کشور و راه و شهرسازی و همچنین مسئولان ستاد مرکزی اربعین را موظف کرد با کمک سایر دستگاه‌ها، تمهیدات لازم را برای تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی و افزایش نظارت بر روند انتقال ایمن زائران در نظر گیرند، تا کمبود و کاستی در این زمینه احساس نشود.

«فعال‌سازی سامانه‌های یکپارچه الکترونیک» در راستای تحقق «دولت هوشمند» از دیگر تأکیدات رئیس جمهور بود و آیت‌الله رئیسی با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته از سوی دستگاه‌ها در این زمینه، به عموم دستگاه‌های دولتی متذکر شد که در فرصت باقیمانده اجرای قانون، هر چه سریع‌تر اقدامات لازم را برای تسریع در شکل‌گیری دولت هوشمند انجام دهند.