قالیباف: اقتصاد ما آلوده به ریاست و ربا وجنگ با خداست

به گزارش رکنا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، محمدباقر قالیباف در دهمین اجلاس رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی که در محل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد اظهار داشت: بسیاری از مشکلات کشور با نگاه فرهنگی قابل حل است. اگر بسیاری از اندیشمندان به تازگی بر اهمیت فرهنگ پی برده‌اند باید گفت که انقلاب اسلامی بر پایه فرهنگ شکل گرفته است و ما پیش‌تر به اهمیت این موضوع پی برده‌ایم.

وی با تاکید بر ضرورت وجود نگاه فرهنگی در بسیاری از مسائل همچون اقتصاد، افزود: باید توجه داشت علت اینکه مشکلات اقتصادی حل نمی‌شود این است که نسبت به اقتصاد فهم فرهنگی نداریم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به عظمت و عمق نفوذ انقلاب اسلامی گفت: بی شک در چهار دهه گذشته آمریکایی‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که به شیوه نظامی نمی‌توان جمهوری اسلامی را شکست داد و از این رو بر حوزه فرهنگی و تغییر باورها و مدیریت‌ها سرمایه گذاری کرده‌اند.

قالیباف همچنین با اشاره اهمیت انقلابی بودن مدیران، گفت: هر کسی که کارآمدی دین در جامعه را به اثبات برساند انقلابی است و در مسیر انقلاب حرکت می‌کند.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور، تاکید کرد: متأسفانه اقتصاد ما آلوده به ریاست و ربا وجنگ با خداست.

رئیس مجلس شورای اسلامی سپس به رویکرد شهید سلیمانی در حل مشکلات و مواجهه با مسائل اشاره کرد و گفت: شهید سلیمانی به جای نگاه تهدید محور؛ نگاه جامعه محور داشت و نگاهش به مردم بود از این رو به جمهوری اسلامی نگفت که به من تیپ و لشکر دهید و مسائل مربوط به امنیت و دفاع را با نگاه فرهنگی حل کرد و با همین رویکرد توانست پای آمریکا را از منطقه ببرد و نیروهای حیوان صفت داعشی را جمع کند.

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی قرارگاه صدور فرهنگ قرآنی

وی در ادامه با بیان اینکه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی قرارگاه صدور فرهنگ قرآنی، فرهنگ انقلاب و اسلام سیاسی امام (ره) است، اظهار کرد: این قرارگاه باید محل کشف افرادی باشد که مخلصانه قصد فعالیت فرهنگی دارند.

رئیس مجلس شورای اسلامی انتشار وسیع «سرود سلام فرمانده» را نمونه‌ای از فعالیت مخلصانه در حوزه فرهنگی دانست و گفت: نیازمند چنین فعالیت‌های مجاهدانه در حوزه فرهنگی هستیم.

قالیباف در پایان گفت اگر خواستار موفقیت جمهوری اسلامی هستیم باید مجاهدانه عمل کنیم و باید باورهای سال ۵۷ را دوباره باور کنیم، البته با تجربه‌ای چهل ساله که تا کنون اندوخته‌ایم.