رئیس دولت مردمی در جمع محرومان هرمزگان
رکنا: رئیس جمهور در ادامه سفر های استانی خود روز گذشته به هرمزگان سفر کرد که گزارش کاملی از سفر دولت سیزدهم را میخوانید.
به گزارش رکنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس جمهور صبح امروز در جمع مردم جزیره هرمز اظهار کرد: هرمز نامش همراه با مقاومت، ایستادگی و دشمن شناسی است و خانواده شهدای ارزشمندی در این جزیره داریم.
وی با اشاره به توجه خاص رهبر معظم انقلاب به این جزیره، گفت: این ضرورت توجه همه مسؤولان به این جزیره را میطلبد.
رییس جمهور ادامه داد: کارهای خوبی برای جزیره در راه است و نهادهای مسؤول نظیر سپاه و نیروهای مردمی تاکنون کارهای خوبی کردهاند و اقدامات بیشتری نیز در راه است.
وی بهترین سرمایه توسعه جزیره هرمز را مردم این جزیره برشمرد و تأکید کرد: این جزیره مواهب خدادادی زیادی دارد که باید به دست مردم این جزیره و با مشارکت خود آنها شکوفا شود و دولت در این زمینه کمک خواهد کرد.
از بازدیدهاى سرزده از مناطق سیلزده و زلزلهزده تا مصوبات ملى براى توسعه استان
بیست و سوم دىماه ١٤٠٠ روزى بیادماندهى براى هرمزگان بود چراکه آیتالله سید ابراهیم رئیسى رئیسجمهور کشورمان با کولهبارى از برنامههاى توسعهاى و تصمیمات کلان ملى براى استانها، تهران را به مقصد بندرعباس ترک کرد و وارد هرمزگان شد.
رئیسجمهور بلافاصله پس از ورود به فرودگاه شهداى پرواز ٦٥٥ بندرعباس، بهطور سرزده توسط چندین بالگرد عازم سه منطقه از هرمزگان شد. مناطقی که مردم چشمانشان به انتظار امید محرومان به آسمان دوخته شده بود تا بلکه هواپیمای رئیسجمهور بدانجا فرود آید.
امید محرومان در جمع مردم سیلزده هشتبندى میناب
نخستین مقصد رئیسى، هشتبندى میناب بود چرا این بخش در سیل هفته گذشته بشدت دچار آسیب بهخصوص در بخش کشاورزى شده بود.
مردم با شنیدن حضور رئیسجمهور، از پیر و جوان گرفته تا زن و مرد و کودک و نوجوان از خانههایشان بیرون و به خیابانها آمده بودند. هر یک مشغول کاری، یکی با محصول کشاورزی خود در حال تزئین دستهگلی برای رئیسی بود و دیگری با خرما و شیرینی برای میهماننوازی از رئیسجمهور آمده بود. عدهای هم مشغول نوشتن نامه و نگاشتن درد و دلهای خود برای تحویل به او بودند. فضای زیبا و پرنشاطی هشتبندی را فرا گرفته بود. گویی که در این شهر خبری از سیل و گرفتاری نیست. همه چشمانتظار دوست بودند و در پوست نمیگنجیدند.
سرانجام لحظه دیدار فرا رسید و صدای بالگردها کمکم به گوش میرسید تا اینکه بالگردها در هشتبندی فرود آمدند و رئیسجمهور از یکی از آنها پیاده شد و مردم نیز دواندوان خود را به او رساندند و رئیسی نیز به جمع مردم پیوست.
رئیسجمهور در هشتبندى ضمن بازید از مناطق سیلزده با مردم این بخش به گفتوگویى صمیمانه نشست و مردم نیز که از حضور رئیسى بسیار خوشحال بودند او را در بر گرفتند و به رسم میهماننوازى جنوبیشان از وى استقبال کردند و با رئیسجمهور به گپوگفتى صمیمى پرداختند.
دولت برای جبران خسارات سیل کنار مردم است
آیتالله سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور در جمع مردم بخش توکهور و هشتبندی از توابع شهرستان میناب اظهار کرد: بازیدی هوایی از منطقه و خسارات وارد شده به مردم در اثر سیل اخیر داشتم.
وی افزود: بحمد الله این سیل خسارت جانی برای مردم نداشته است و دولت در زمینه رفع خسارات و جبران آن در کنار مردم خواهد بود.
رئیس جمهور با تأکید بر این که باید بسترهای این منطقه که استعداد خوبی در زمینه کشاورزی دارد، در خدمت توسعه بخش کشاورزی و تولید و صادرات قرار گیرد، عنوان کرد: در جلسه هیأت دولت در این زمینه تصمیمگیری خواهیم کرد.
آیتالله رئیسی همچنین از تقویت زیرساختهای منطقه شرقی هرمزگان با توجه به شرایط خاص منطقهای و قرارگیری در مسیر ورود سیلاب ناشی از بارشها در بالا دست به دریا خبر داد و از وزارت نیرو نیز خواست تا تدابیر جدی در این زمینه اتخاذ کند.
رئیس جمهور همچنین در مورد بهبود وضعیت جاده منطقه توکهور و هشتبندی و ارتقای آن به شهرستان نیز گفت: این موضوعات جمع بندی خواهد شد و در مورد آنها تصمیمات لازم گرفته خواهد شد و من همیشه به حضور در میان شما مردم پر تلاش و زحمتکش افتخار میکنم.
رئیسجمهور پس از این دیدار راهی دیدار و بازدید سرزده دیگری شد. آیتالله رئیسى پس از دیدار با مردم سیلزده هشتبندى، عازم منطقه زلزلهزده گیشان غربى از توابع بخش فین در شمال بندرعباس شد.
انتظار مردم زلزلهزده فین پایان یافت
مردم گیشان غربى که از حضور رئیسجمهور ذوقزده و شادمان شده بودند ضمن تقدیر از عملکرد دولت، سپاه و دیگر نهادهاى انقلابى از توجه ویژه آیتالله رئیسى نسبت به منطقه زلزلهزده فین از همان ساعات ابتدایى زمینلرزه ٦/٤ ریشترى هرمزگان تقدیر کردند.
گیشان در ۲۳ آبان ۱۴۰۰ در اثر دو زلزله ۶.۳ و ۶.۴ ریشتری به طور کامل تخریب شد اما بنیاد مسکن به سرعت کار ساخت منازل مردم را پیگیری کرد و اکنون بسیاری از واحدهای مسکونی این روستا به پیشرفت بالای ۵۰ درصد رسیده و برخی از آنها نیز با تکمیل نهایی به مردم تحویل شده است.
رئیس جمهور با مردم گیشان به گپوگفتی صمیمى پرداخت و از عملکرد خوب دستگاهها نسبت به ساختوسازهاى خانههاى مردم زلزلهزده تقدیر کرد و نسبت به سرعت عمل بیشتر در ساختوسازها تاکید داشت و آرامش مردم را اولویت دانست.
تا میتوانید به مردم روستاهای زلزلهزده کمک کنید
آیتالله سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور در جمع مردم زلزلهزده گیشان غربی از توابع بخش فین استان هرمزگان اظهار داشت: کار بازسازی منازل زلزلهزده به خوبی پیش میرود و این روند نباید کند شود.
وی خطاب به مسؤولان گفت: در مدت کوتاهی باید منازل تکمیل شود.
رئیسجمهور تصریح کرد: در برخی نقاط، فنداسیون و اسکلت اجرا شده و در خیلیها سقف زده شده که جای تشکر دارد.
رئیسی ادامه داد: یک مقدار مشکل بودجه و اعتبارات وجود دارد که باید آقای استاندار پیگیری کنند که کار با همین قوت ادامه یابد.
رئیسجمهور در ادامه عنوان داشت: تا میتوانید به مردم این روستاهای زلزلهزده که جز خوبی از آنها نشنیدهام کمک کنید تا زودتر از مشکلات این زلزله رهایی پیدا کنند.
وی از استاندار و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هرمزگان نیز تقدیر کرد.
آیتالله رئیسى پس از دیدار با مردم گیشان غربى، مقصد بعدى خود را بازدید از بزرگترین بندر تجارى کشور قرار داد و بالگرد وى در بندر شهیدرجایى فرود آمد.
رئیسی در بزرگترین بندر تجارى کشور
رئیسجمهور ضمن بازدید از بخشهاى مختلف بندر شهید رجایی نسبت به خامفروشى برخى کالاها هشدار داد و از فرآیند تخلیه و بارگیری انواع کالاها بهویژه کالاهای استراتژیک و اساسی بازدید کرد.
وی همچنین با حضور در مرکز کنترل ترافیک دریایی(VTS) و مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی(MRCC) بندر شهید رجایی، ضمن گفتوگوی صمیمانه و تخصصی با پرسنل مراکز مذکور از خدمات شبانهروزی آنها قدردانی و بر ارتقای امکانات پیشرفته در حوزه خدمات جستجو و نجات دریایی و ایمنی در آبهای بینالمللی و حاکمیتی تاکید کرد.
رئیس دولت سیزدهم در این بازدید یکساعته در بندر شهید رجایی با حضور در پایانه کانتینری شماره یک این بندر از روند ارائه خدمت به کشتیهای پهلوگرفته اطلاع حاصل کرد.
وزرای دولت به کدام شهرستانها رفتند
در این میان تعدادى از وزراى دولت نیز همزمان با سفرهاى سرزده رئیسجمهور عازم شهرستانهاى مختلف هرمزگان شده بودند تا مشکلات مردم را از نزدیک مشاهده و در جلسه شورای اداری استان به اطلاع آیتالله رئیسی برسانند.
وزیر کشور: وامهای کشاورزی امهال میشود
احمد وحیدی وزیر کشور به حاجىآباد رفته بود تا مشکلات مردم منطقه را بررسی کند و امهال وامهای کشاورزی یکی از وعدههایی بود که وی به کشاورزان این منطقه داد.
وی در این باره گفت: خسارات وارده بر اثر سیل به کشاورزان زحمتکش به هر مقدار که دولت در توان داشته باشد جبران خواهد شد و مسئله دوم چاههای کشاورزان که پر شده است مجوز لایروبی داده شود و اگر امکان لایروبی نیست نزدیک همان چاه، چاه دیگر حفر شود.
وزیر کشور ادامه داد: در کشت جدید کشاورزان باید در کنار آنها باشیم تا این کشاورزان کشت خود را بهخوبی انجام دهند.
وحیدی به بحث دامهای تلفشده در این سیل اشاره کرد و افزود: ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و کمیته امداد میخواهند در این امر کمک کنند که در بحث جهیزیه نیز ستاد اجرایی پذیرفته که این خود یک گام مهمی است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیسجمهور: شهرستان بشاگرد فوری به پنج مدرسه شبانهروزی نیاز دارد
سید امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیسجمهور عازم بشاگرد شده بود که استقبال بینظیر مردم همراه بود. وی ضمن بازدید از سد جگین در گافر با مردم این منطقه به گفتوگو نشست.
وی در این باره گفت: شهرستان بشاگرد بهصورت فوری به پنج مدرسه شبانهروزی نیاز دارد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیسجمهور افزود: در مناطق شرق استان با وقوع سیل، روستاهایی هستند که ۱۵ روز ارتباطشان قطع میشود و در شرق استان نیاز به بالگرد وجود دارد.
وزیر نفت: مردم قشم در دو بخش تکمیل پل خلیج فارس و تنش آبی دغدغه دارند
جواد اوجى وزیر نفت به قشم سفر کرد و مراسم کلنگزنی پالایشگاه نفتی، بازدید از چندین پالایشگاه نفت و حضور در جلسه شورای اداری شهرستان از برنامههای وی در قشم بود.
وزیر نفت در این باره افزود: دو میلیارد دلار در بخش نفت و پالایشگاهی در هرمزگان سرمایهگذاری میشود و برای گازرسانی در استان ۱۰ هزار میلیارد تومان اختصاص مییابد.
اوجی اضافه کرد: هزار و ۴۵ میلیارد تومان در بخش مسؤولیت اجتماعی از سوی شرکتهای نفت و پالایش در هرمزگان اختصاص یافته است.
وی عنوان کرد: هرمزگان قطب پالایشی کشور بوده که بیش از ۳۶ درصد پالایش نفت کشور در این استان است.
وزیر نفت افزود: مردم قشم نیز در دو بخش تکمیل پل خلیج فارس و تنش آبی دغدغه دارند.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد: پل خلیج فارس با ۱۰۰ میلیون یورو به شکل تهاتر نفت تکمیل میشود
سعید محمد مشاور رئیسجمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد هم به قشم رفت. بررسی مشکلات آب مردم جزیره، بازدید میدانی از پل خلیج فارس در بندر لافت از برنامههای محمد در قشم بود.
وی در این باره اظهار کرد: برای تکمیل پل خلیج فارس اگر ۱۰۰ میلیون یورو به شکل تهاتر نفت اختصاص یابد با توجه به تامین منابع داخلی میتوان این طرح را تکمیل کرد.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد افزود: مردم قشم در بخش آب مشکلات زیادی دارند که باید در بودجه سال آینده مابهالتفاوت خرید آب از آبشیرینکنهای بخش خصوصی در نظر گرفته شود.
محمد تصریح کرد: حل مشکلات مالیاتی مناطق آزاد باید در نظر گرفته شود.
وی گفت: خودروهای وارداتی توقیف شده در سازمان اموال تملیکی به مناطق آزاد اختصاص یابد زیرا ارز این خودروها از کشور خارج شده است.
وزیر ورزش: اعتراض خود را به دادگاه رسیدگی CAS دادهایم
سید حمید سجادى وزیر ورزش و جوانان در شهرستان خمیر حاضر شد و بررسی مشکلات ورزش این منطقه در اولویت و دستور کار وی بود.
وی در پاسخ به سؤوال خبرنگار فارس در خصوص مشکلات سرخابیها و حذف آنها از لیگ قهرمانان آسیا گفت: در حال حاضر اعتراض خود را به دادگاه رسیدگی CAS دادهایم. امروز هم نامهای از فدراسیون فوتبال برای ارسال به AFC برای رسیدگی به مشکل سرخابیها و تیم گلگهر در حال تهیه و تنظیم است.
وزیر ورزش یادآور شد: با توجه به اقداماتی که انجام شده اگر این رای به هر دلیلی اجرایی شود، رسالت و ارزش این دو تیم از بین نخواهد رفت و با وجود هیئت مدیره و مدیرعاملان قوی که سرخابیها دارند باز هم شاهد موفقیت استقلال و پرسپولیس در آسیا خواهیم بود.
سجادی خاطرنشان کرد: امیدوارم از این فرصت بتوانیم استفاده کنیم و رای صادر شده را برگردانیم و شاهد حضور دو تیم مردمی کشورمان در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا باشیم. اگر این رای تغییر نکرد این دو تیم باید با شور و نشاط بیشتر و منسجمتر و هدفمندتر فعالیت کنند.
وزیر نیرو: برای انتقال آب از بندر چارک به شهرستان بستک اعتبار اختصاص مییابد
علیاکبر محرابیان وزیر نیرو برای بررسی مشکلات سد بردول پارسیان و انتقال آب چارک به بستک به این دو شهرستان رفت.
وی در این باره عنوان کرد: آبرسانی از سد گابریک به شهرستان بشاگرد ۴۵ درصد پیشرفت دارد.
وزیر نیرو افزود: برای انتقال آب از بندر چارک به شهرستان بستک اعتبار اختصاص مییابد.
محرابیان ادامه داد: متوسط بارندگی در استان ۲۰۰ میلیمتر در یک سال است اما در شهرستان میناب در چند روز ۲۷۰ میلیمتر بارندگی داشتیم.
وی تصریح کرد: ظرفیت سد استقلال میناب ۲۴۰ میلیون مترمکعب است که همیشه باید حداقل ۴۰ تا ۵۰ میلیون مترمکعب آب داشته باشد، اما در این سیل ۲۸۰ میلیون مترمکعب سیلاب وارد این سد شده است.
وزیر نیرو افزود: لایروبی باید مورد توجه باشد و باید در این زمینه بودجه بیشتری اختصاصی یابد.
محرابیان گفت: حریم رودخانهها باید رعایت شود و جمعآوری آبهای سطحی نیز باید از سوی شهرداریها ساماندهی شود.
وزیر اقتصاد: شهرستان بندرلنگه رونق تجاری خود را از دست داده است
سید احسان خاندوزى وزیر اقتصاد با سفر به بندرلنگه، مشکلات مردم این منطقه خصوصا در حوزه گمرکات و صادرات و واردات را مورد بررسی ویژه قرار داد.
وی در این باره افزود: در بحث اموال تملیکی در بندر شهید رجایی در این سه ماه کارهای خوبی انجام گرفته اما هنوز باید در این زمینه تلاش شود.
وزیر اقتصاد ادامه داد: بانکهایی در استان وجود دارند که ۹۵ درصد سپردههای مردم این استان را در خارج از استان سرمایهگذاری یا تسهیلات میدهند.
خاندوزی عنوان کرد: شهرستان بندرلنگه رونق تجاری خود را از دست داده است که باید بندرگاه با آبخور بالا راهاندازی شود.
وی تصریح کرد: منطقه ویژه اقتصادی باید در بندرلنگه راهاندازی شود.
وزیر اقتصاد افزود: بندرلنگه باید از صرف ترانزیت خودرو به ثروتآفرینی در این بخش حرکت کند.
خاندوزی خاطرنشان کرد: بخش آب در بندرلنگه نیز باید ساماندهی شود.
وزیر جهاد کشاورزی: خرید تضمینی گوجه فرنگی در هرمزگان آغاز میشود
سید جواد ساداتىنژاد وزیر جهاد کشاورزی به رودان رفت چرا که کشاورزی رودان در سیل اخیر دوچار آسیبهای فراوان شده بود.
وی در این باره اظهار کرد: خرید تضمینی گوجه فرنگی در هرمزگان آغاز میشود.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: کارخانجات سیار صنایع تبدیلی برای حل مشکلات کشاورزان راهاندازی میشود.
ساداتینژاد یادآور شد: هاب صادرات محصولات کشاورزی در شرق هرمزگان راهاندازی میشود.
وی ادامه داد: ظرف چهار ماه آینده ساماندهی صیادان اجرا میشود تا مشکلات صیادان حل شود.
وزیر جهاد کشاورزی ابراز کرد: توزیع هوشمند بازرگانی در استان آغاز شده تا کالای اساسی درب خانه تحویل داده شود.
ساداتینژاد تصریح کرد: بالای هزار میلیارد تومان به بخش کشاورزی شرق استان در سیل اخیر خسارت وارد شده است و نیاز به لایروبی رودخانهها در شرق استان وجود دارد.
وزیر بهداشت: استان به آمبولانس دریایی نیاز دارد
بهرام عینالهى وزیر بهداشت با توجه به مشکلات عمده زیرساختی حوزه بهداشت و درمان جاسک و سیریک به این مناطق اعزام شده بود.
وی در این باره گفت: واکسیناسیون علیه کرونا در استان هرمزگان، ۹۲ درصد یک دز و ۸۳ درصد دو دز انجام شده است.
وزیر بهداشت اضافه کرد: زیرساختهای بهداشتی و درمانی در هرمزگان ضعیف است و کمبودهای زیادی وجود دارد.
عینالهى تصریح کرد: در سنجش امسال به شکل شهرستانی سهیمه پزشکی در نظر گرفته میشود.
وی عنوان کرد: گردشگری سلامت در استان ظرفیت بالایی دارد.
وزیر بهداشت افزود: استان به آمبولانس دریایی نیاز دارد که ۳۰ میلیارد تومان به این موضوع اختصاص یافته است.
دیدارهای مردمی رئیسجمهور
آیتالله رئیسی پس از بازدیدهای خود از مناطق مختلف هرمزگان و ایراد سخن در دیدار با نخبگان، علما، خانوادههای شهدا و ایثارگران و جمعی از اقشار مردم، در وقت نماز با خانوادههای نیروی دریایی سپاه واقع در مسجد شهرک امام علی(ع) بندرعباس دیدار و گفتوگو کرد.
رئیسجمهور پس از نماز و دیدار کوتاه مردمی، به شورای اداری استان رفت چراکه باید مطالب مهمی را مطرح و گزارشات نمایندگان اعزامی خود را به شهرستانهای مختلف هرمزگان بشنود.
با ایجاد صندوق توسعه استانها، نیازی به آقا اجازه از تهران نیست
سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور در جلسه شورای اداری استان هرمزگان با حضور جمعی از وزرای دولت در بندرعباس اظهار کرد: خدای متعال ظرفیتهای بسیاری به هرمزگان عنایت کرده است.
وی با بیان اینکه باید ظرفیتها را شناخت و در خدمت به مردم به کار گرفت، افزود: مردم مشکلاتی دارند که کم هم نیست که باید به مرور زمان حل شود؛ با این حجم گردش کار اقتصادی و صنایع و معادن با فقر قابل توجیه نیست.
رئیسجمهور تصریح کرد: مدیران کشور و دانشگاهها، این مهم را بررسی کنند چراکه مردم در حال زندگی با فقر و مشکل هستند و بدانید با نسخه در تهران این مشکلات حل نخواهد شد بلکه باید بدست مدیران این استان انجام گیرد.
آیتالله رئیسی گفت: حتما تاکید من این است که اولویت جذب را به نیروهای کارآمد در استان بدهید و این امر تاکیدی است و مستحبی نیست تا جوانان به آینده امیدوار بشوند.
وی ادامه داد: گاهی در شهرستانها و روستاها اگر ظرفیت باشد، افراد بالنده و افتخارآفرین و اهل فکری هم در آن منطقه خواهد بود.
رئیسجمهور تشریح کرد: عدالت در ارتقای نیروی انسانی کارآمد، عدالت در توزیع ثروت، عدالت در خدمات و موارد دیگر همه و همه مدنظر است و اگر عدهای برنتافتند، هیچ اشکالی ندارد چراکه اعتماد عمومی مردم، سرمایه اجتماعی نظام است و نمیتوانیم برای منافع برخی، حق مردم را زمین بگذاریم.
رئیسی افزود: در واردات و صادرات، هرمزگان اهمیت فراوانی دارد و در بحث تجارت ملوانی باید استفاده درستی از آن انجام گیرد و چون اینان بدنبال گرداندن زندگی خود هستند لذا باید دقیق ابعاد مختلف آن را مشخص کنیم و بخشی از واردات و صادرات کشور را به این عزیزان بسپاریم تا این مردمان قانونمند بتوانند به اقتصاد کشور کمک کنند و از فکر خود اینها هم در تصمیمگیری استفاده شود تا این موضوع معطل نماند.
وی گفت: صیادان هم همین شرایط دارند. صید ترال به عزیزان صیاد ما خسارت وارد میکند و همانطوری که با تلاش و همت عزیزان سردار ما و سپاه این موضوع رفع و ساماندهی شد، لذا در حوزه صید با فکر مردم و همکاری مردم و تجربه آنها، اقتصاد صید را مدیریت کنیم چراکه مشکل صید ترال را خود این عزیزان به ما گفتند و آنها بهترین مشاور و همفکر در این زمینه هستند تا افراد بهترین استفاده را از دریا با حفظ ذخایر کنند.
رئیسجمهور افزود: بومیگزینی در پرورش نیروهای متخصص پزشکی اهمیت دارد و ما این را در حوزه قضایی هم دیدیم. وضعیت بیمارستانهای استان مناسب نیست و باید کمک و تجهیز شوند.
رئیسی ادامه داد: با دوری که در بندر شهید رجایی زدم، به نظرم رسید که خامفروشی در حال اتفاق است و بدون ارزش افزوده، صادرات ارزش زیادی ندارد بلکه باید جلوی خامفروشی را گرفت و ارزش افزوده خلق کرد.
وی گفت: در صنایع، مسؤولیتهای اجتماعی انجام و به مردم هم اطلاعرسانی شود و ثمرات حضور این صنایع در استان بهطور دقیق به مردم اعلام شود.
رئیسجمهور افزود: صندوق توسعه استان میتواند به رفع خیلی از مشکلات استانها کمک کند و درآمدهای خوبی در این صندوق خواهد رفت که با نظر اعضای شورای برنامهریزی استانها هزینه خواهد تا نیازی به آقا اجازه از تهران نباشد.
رئیسی ادامه داد: گردشگری ابعاد مختلفی دارد. چه جاذبههای طبیعی و چه مزیتها میتواند در خدمت گردشگری باشد و به کار جدی در این زمینه نیاز داریم.
وی عنوان کرد: سه یا چهار نقطهای که گفتند در مورد خودرو، مالیات ارزش افزوده و پل خلیج فارس را در معاونت اجرایی بررسی و یا در دولت و یا در شورای عالی مناطق آزاد در مورد آنها تصمیم بگیریم و آقای خاندوزی هم پیگیر آن باشد.
رئیس جمهور افزود: بشاگرد به چند کار اساسی نیاز دارد. احداث راهدارخانه، احداث چند مدرسه شبانهروزی حتما انجام شود تا در منطقه بشاگرد بتوانیم گامهای بزرگی برداریم.
رئیسی ادامه داد: در مورد اموال تملیکی باید قاچاق کالا را از بین ببریم و از سوی دیگر در رفع مشکل آن کسی که کالایی را آورده است، اموالش با رفع مشکلش به خودش تعلق بگیرد و دستگاههای مسؤول در این عرصه به سرعت کار را با تصمیمات مشخصی رفع گیر کنند ولی اینکه برای مردم مساله بسازیم، کار درستی نیست.
وی عنوان کرد: در حوزه صادرات غیر نفتی ۴۰ درصد افزایش داریم و در حوزه صادرات نفتی نیز در حال رسیدن به شرایط بهتری هستیم.
رئیس جمهور تصریح کرد: کار ترخیص کالا باید برای صاحب کالا در مسیر قانونی سریعا انجام شود و سهولت در کسب و کار با گرفت و گیرهایی، مختل نشود.
رئیسی گفت: ما باید کاری کنیم که فرآیند برای صادرکننده و واردکننده تسهیل شود و آنهایی که در سرمایهگذاری در جهان موفق بودهاند از رهگذر تسهیل در امور صورت گرفته است.
وی افزود: از روزی که ما به بندر بوشهر رفتیم و دادگستریها پای کار آمدند و تعیینتکلیف اموال تملیکی را سرعت دادیم، بحمدالله تاکنون کارهای خوبی انجام شده است و این باید با جدیت ادامه پیدا کند.
رئیس جمهور یادآور شد: اختصاص زمین در بندر شهید رجایی برای کشورهای عضو اکو به تصمیم کلان نیاز دارد و ما این را بررسی حقوقی سریعی خواهیم کرد.
رئیسی در پایان ابراز کرد: در این استان پول زیادی میآید و میرود و بر دستگاههای نظارتی و مدیران واجب است که با فساد بدون رودربایستی مقابله کنید چون برای انجام تحول به اراده جدی مسؤولان و اثرگذاران نیاز داریم./فارس
ارسال نظر