حمایت سناتور جمهوریخواه از حمله اسرائیل به تاسیسات هستهای ایران
رکنا سیاسی : سناتور لیندسی گراهام در نشست خبری در تلآویو از حمایت آمریکا از حمله احتمالی اسرائیل به تأسیسات هستهای ایران خبر داد و مذاکره با تهران را مشروط به زمانبندی مشخص دانست.
![حمایت سناتور جمهوریخواه از حمله اسرائیل به تاسیسات هستهای ایران](https://cdn.rokna.net/thumbnail/JnZhOByUzJA8/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cQgXlixKRZnyvtfuJ1_NwVg,,/%D9%84%DB%8C%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C+%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%85.jpg)
لیندسی گراهام، سناتور برجسته حزب جمهوریخواه از ایالت کارولینای جنوبی، بهتازگی در یک کنفرانس خبری که در تلآویو برگزار شد، اظهارنظر مهمی درباره سیاستهای ایالات متحده و اسرائیل در قبال ایران داشت. وی در این نشست از حمایت خود از اقدام نظامی علیه ایران در صورت نیاز سخن گفت.
حمایت گراهام از اقدام نظامی علیه ایران
گراهام، که همواره به مواضع ضدایرانی و حمایت قاطع از اسرائیل معروف است، در صحبتهای خود اظهار داشت: «سؤال اساسی این است که اکنون آمریکا باید در برابر ایران چه اقدامی انجام دهد؟ دولت کنونی آمریکا بهزودی باید برای برنامه هستهای ایران تصمیمگیری کند. دو گزینه پیش روی ماست؛ نخست، اقدام نظامی مشترک با اسرائیل برای نابودی زیرساختهای هستهای ایران. من صراحتاً میگویم که این گزینه مورد تأیید من است. دومین گزینه، ورود به مذاکره با ایران برای متقاعد کردن آنها به دست کشیدن از برنامه هستهایشان است. اما این مذاکرات باید محدود به یک بازه زمانی مشخص باشند.»
واکنش ایران به سناریوهای فشار
در واکنش به اینگونه اظهارنظرها، عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه ایران، تأکید کرده است که «جمهوری اسلامی ایران هرگز تحت فشار و تهدید وارد مذاکره نخواهد شد.» وی در این زمینه خاطرنشان کرد: «سیاست فشار حداکثری که آمریکا دنبال میکند، نهتنها نتیجهای در قبال ایران نداشته، بلکه مقاومت ملت ایران را تقویت کرده است. سندها و دستورات آمریکا برای فشار بر ایران واضح و مشخص هستند. با این حال، ملت ایران هرگز در برابر تهدیدات کوتاه نیامده و نخواهد آمد.»
عراقچی در ادامه اضافه کرد: «اگر با احترام و کرامت با مردم ایران گفتوگو شود، پاسخ ما همواره در چارچوب این احترام خواهد بود. اما تهدید و فشار مسیری است که نتیجهای نخواهد داشت.»
-
فیلم گل سوم الخالدیه به تراکتور توسط محمد الرمیحی
ارسال نظر