جمهوری اسلامی نیازمند خروج از روش‌های از پیش تعیین شده است

به گزارش رکنا، سید حسن خمینی در مراسم تجدید میثاق رئیس و جمعی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با آرمان های امام خمینی، با بیان اینکه حضرت امام یک ناظر بسیار تیز بین در طول همه سال‌هایی است‌ که در حوزه‌ علمیه مشغول تحصیل بودند، گفت: در سال‌های حکومت‌ رضا خان و سپس قضایای شهریور ۱۳۲۰ و اتفاقاتی که در ملی شدن‌ صنعت نفت افتاد، این نکته در شخصیت ایشان به چشم می خوزد، تا جایی که برخی ایشان را از نزدیک‌ترین مشاوران آقای کاشانی می‌دانستند.

وی با تأکید بر فتانت ذاتی حضرت امام،‌ اظهار داشت: ایشان به خوبی وزن جریانات سیاسی ایران و میزان صداقت آنها را می‌شناخت. با توجه به همین تجربه، مدیریت امام در سال‌ منتهی به انقلاب‌ یک شاهکار مدیریتی است؛ چرا که ایشان مانند یک راننده‌ ماهر توانست ماشین را از کوره راه‌ها عبور بدهد.

سید حسن خمینی به ذکر یک ماجرای تاریخی پرداخت و یادآور شد: مرحوم‌ آیت‌الله حکیم در اوایل دهه ۴۰ با حکومت وقت عراق به مشکل خورد؛ به همین خاطر بیانیه‌ای داد و به بغداد رفت و در پی ایشان همه مردم‌ برخاستند؛ به گونه‌ای که تمام خواسته‌های ایشان را پذیرفتند. ایشان شش -هفت سال بعد همین کار را کرد؛ ولی این بار دشمن دستش را خواند و اجازه‌ نداد از شهر خارج شود. اما در مقابل، شاهکار مدیریتی امام این بود که در مواجهه با دشمن از رویه واحد استفاده نمی‌کردند. ایشان در سال ۴۲ قیام کردند، اما این رفتار در رویه علمای شیعه مرسوم نبود و به همین خاطر دشمن را با یک امر غیر قابل پیش‌بینی مواجه کردند. در همین راستا، مطابق همه الگوها ایشان نباید ۱۲ بهمن‌ می‌آمد و همه‌ با این سفر مخالف بودند، اما ایشان تمام قواعد را غیر قابل پیش‌بینی می‌کرد. در دوره دفاع مقدس نیز مطابق الگوریتمی که ممکن بود از رفتار ایشان بررسی شود، نباید قطعنامه را می‌پذیرفت.

  • نگاهی به منزل فوق العاده مدرن و لاکچری الهه رضایی مجری محبوب نوستالژی/ چیدمان مبلمان تلفیقی، تابلو هنری، آباژور ایستاده !

وبگردی