مذاکرات ایران و آمریکا به کجا می‌رسد؟

محمدجواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات، عنوان کرد: مذاکره ابزاری است برای رفع و حل اختلافات و تعارض‌ها. اما به گفته او، این رویکرد زمانی معنی‌دار است که با اعمال تحریم‌های شدیدتر، تعارضات را افزایش ندهند و همزمان از آمادگی برای حل مشکلات سخن نگویند.

او با اشاره به رفتار متقابل در روابط بین‌المللی افزود: پاسخ به سخن دوستانه با دوستی است و بالعکس، پاسخ برخوردهای خصمانه نیز نمی‌تواند متعادل باشد.

آذری جهرمی تاکید کرد که افزایش فشارهای تحریمی هدفی مشخص دارد؛ ایجاد نارضایتی عمومی در میان شهروندان و تلاش برای افزایش فاصله میان مردم و حکومت.

ایشان خاطرنشان کرد که در این شرایط، مسئولیت دولت و دیگر دست‌اندرکاران بیش از هر زمان دیگری سنگین‌تر خواهد بود. او بر لزوم اجرای سیاست‌هایی همچون تلاش حداکثری برای کاهش تبعیض‌ها، مبارزه جدی با فساد به ویژه فساد مرتبط با کاسبان تحریم و همچنین افزایش رضایت عمومی تاکید کرد.

وزیر پیشین ارتباطات پیشنهاد کرد که حمایت از اقشار آسیب‌دیده و فقرا باید از سوی دولت و سایر ارکان حکومت مورد پیگیری قرار گیرد، چرا که ایجاد همبستگی در جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است.

آذری جهرمی همچنین هشدار داد که تمرکز بر مسائل اختلاف‌زا و به‌ویژه ایجاد محدودیت‌های اجتماعی که مردم را آزرده می‌کند، باعث همسویی ناخواسته با اهداف کمپین فشار حداکثری خواهد شد و باید از اینگونه اقدامات پرهیز شود.

  • ویدیو امروز |سکانس امروز/صحبت‌های لورفته خانم بازیگر برای شوهر داری! / این فیلم را از دست ندهید!

وبگردی