سخنگوی دولت: خودروسازی در کشور مافیای گسترده دارد

به گزارش رکنا، بهادری جهرمی درباره آخرین وضعیت واردات خودرو بیان کرد: ۶ سال واردات خودرو به همه روشها و همه مناطق کشور حتی مناطق آزاد ممنوع بود اما این دولت برای آزادسازی واردات خودرو پیش قدم شد. بعد از توسعه تولید داخل، دولت تجویز آزادسازی واردات به صورت تدریجی و برنامه ریزی شده را در دستور کار قرار داد از جمله اول واردات خوردروی نو را تصویب کردیم در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۴ هزار خودروی نو به ارزش بیش از ۲۲۲ میلیون دلار وارد شد که رشد ۲۰ برابری نسبت به ۱۴۰۱ داشته است.

سخنگوی دولت خاطر نشان کرد: در مرحله بعد، اولویت با واردات خودروهای عمومی واتوبوس و مینی بوس بود ۱۵۰ میلیون دلار ارز برای واردات اتوبوس مینی بوس و آمبولانس در ۱۴۰۲ تخصیص یافت کشنده های کامیونی در اولویت نخست واردات دست دومها قرار گرفت پارسال ۸۰۰ میلیون دلار واردات کشنده و کامیون دست دوم داشتیم.

وی تاکید کرد: در مرحله آخر خودروهای سواری کارکرده در اولویت دولت قرار گرفت دولت کارگروهی برای بررسی جنبه های فنی و ارزی تشکیل داد، پیشنهاد کاگروه در دولت تصویب شد که اولویت با واردات کارکرده ها از مناطق آزاد بود اما هیأت تطبیق مصوبات مجلس آن را خلاف قانون تشخیص داد که این رفت و برگشت ها زمان بندی ها را با تاخیر مواجه کرد هر میزانی که از سایر روش های واردات انواع خودروهای نو و کارکره نیاز باشد با نگاه به همه جوانب خودرو از منظر استاندارد فنی آلایندگی و ‌... در دستور کار دولت است و بررسی می‌شود.

سخنگوی دولت تصریح کرد: مسیر اصلاح خودروسازی چه قطعه سازان و و چه خودروسازان وچه‌ واردات مافیای گسترده ای دارد مراقب باشیم جوسازی مافیا حاکم نشود.

بهادری جهرمی گفت: واردات خودروی کارکرده در این مقطعی که هستیم صرفا از مناطق آزاد تصویب شده و ابلاغ شده است آیین نامه دیگری در این زمینه ابلاغ نشده است.

مسیر اصلاح خودروسازی مافیای گسترده دارد

وی اظهار کرد: مسیر اصلاح خودروسازی چه قطعه سازان و و چه خودروسازان و چه‌ واردات مافیای گسترده ای دارد مراقب باشیم جوسازی مافیا حاکم نشود، سود خودرو بعضا وارد جیب این مافیا می شود باید این مسیر را به‌تدریج هموار کنیم تا سود آن در جیب مصرف کننده نهایی برود.

سخنگوی دولت با بیان اینکه ۸۰۰ میلیون دلار نیز برای کشنده و کامیون اختصاص داده شده‌است، خاطر نشان کرد: ۱۵۰ میلیون دلار برای اتوبوس و مینی بوس و آمبولانس تخصیص داده شده‌است. حدود ۸.۴ میلیارد دلار برای واردات قطعات خودرو و موتور اختصاص داده شده که افزایش ۳۲ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته است.

سخنگوی دولت گفت: ارز خوبی برای حوزه حمل و نقل در دولت سیزدهم اختصاص داده شده است.

بهادری جهرمی در واکنش به بیانیه های اخیر غرب و ادعای تحریم های جدید،بیان کرد: رژیم صهیونیستی باید پاسخگوی اقدامات فجیع خود در غزه به افکار عمومی مردم جهان باشد.ملت ایران علی رغم تحریم ها رکوردشکنی کرده است و ۱۵۰ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی ما در سال قبل بود.