تخفیف‌ های دیجی‌ کالا واقعی است؟ / راهی برای شناسایی تخفیفی دروغین

به گزارش رکنا به نقل از خبرآنلاین، این یکی از اتفاقات بدی که معمولا در کمپین‌های تخفیفی بزرگ مانند بلک فرایدی می‌افتد، شک داشتن به واقعی بودن تخفیف است. در روزهای نزدیک به برگزاری این کمپین‌ها برخی فروشندگان قیمت‌های بالا برای کالاها در نظر می‌گیرند و بعد با تخفیف زیاد، کالا را به قیمت اصلی یا حتی کمی بالاتر می‌رسانند و می‌فروشند. این ماجرا را هم در فروشگاه‌های داخل شهر می‌بینیم و هم در فروشگاه‌های اینترنتی.

یکی از فروشگاه هایی که به این دلیل از آن انتقاد می شود، دیجی کالا است؛ معمولا هم در شبکه‌های اجتماعی اسکرین‌شاتی از قیمت قبل و بعد از تخفیف کالاها می‌گذارند و می‌نویسند که در واقع کالا اصلا تخفیف نخورده است!

با وجود این اتفاقات چطور مطمئن شویم تخفیف‌هایی که در دیجی‌کالا می‌بینیم واقعی است؟ مسئله اینجاست که تشخیص این مورد چندان با کاربر نیست و تیمی که در دیجی‌کالا پرایسینگ یا تیم قیمت‌گذاری نام دارد باید آنها را بررسی کند.

این تیم برای بلک فرایدی امسال از راهکاری استفاده کرد تا اجازه ندهد کسی از این کمپین سوءاستفاده کند. با این راهکار، فروشندگانی که برای بعضی از کالاها به مدت طولانی تخفیف بالا گذاشته بودند، فروشی نداشتند و دیجی‌کالا برای آنها یک ویترین شده بود، شناسایی شدند. کالاهایی هم که تخفیف غیراقتصادی و غیرمنطقی داشتند، بررسی شدند. پس از آن با فروشندگان تماس گرفته و مسئله را مطرح کردند تا تخفیف‌ها اصلاح شود و وضعیت کالا به حالت عادی برگردد. البته تعداد کمی از فروشندگان که راضی به انجام این تغییر نشدند اخطار گرفتند و جریمه شدند. برای همین امسال تعداد تخفیف‌های دروغین بسیار کمتر شد و اسکرین‌شات خاصی هم درباره‌اش در شبکه‌های اجتماعی منتشر نشد.

استفاده از این راه‌حل فقط برای بلک فرایدی نبوده است. هر هفته تخفیف‌ها و کالاها بررسی می‌شوند و فروشنده‌هایی که تخفیف غیرواقعی داشته‌اند بعد از شناسایی اخطار می‌گیرند و جریمه می‌شوند. حتی در بخشی مانند «شگفت‌انگیزها» که تخفیف‌محور است رقم‌ها و درصدها رصد می‌شوند تا کسی نتواند با تخفیف عجیب ولی دروغین سر خریداران کلاه بگذارد.

با این راهکارها کالاهای دیجی‌کالا خیلی کمتر از قبل تخفیف‌های عجیب و غیرواقعی می‌گیرند و می‌توانید با خیال راحت از دیدن تخفیف‌ها ذوق‌زده شوید و خرید کنید.