قیمت شکر به نرخ مصوب رسید

رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار داشت : بازار شکر تنظیم شده است و این محصول در زمان حاضر به‌اندازه کافی در انبار‌ها وجود دارد، به‌طوری که دیگر بازار اشباع شده است و از بارهای جدید استقبال نمی‌شود.

وی افزود: بنکداران شکر را به‌قیمت 26 هزار و 800 تومان در اختیار خرده‌فروشان و سوپرمارکت‌ها قرار می‌دهند تا به‌قیمت 28 هزار و 500 تومان (به‌صورت فله) در اختیار مصرف‌کننده قرار گیرد که این نرخ در بازار تثبیت شده است و حتی پایین‌تر از نرخ مصوب نیز به فروش می‌رسد.

با وجود کاهش قیمت شکر در بازار این محصول همچنان در برخی از فروشگاه‌ها بالاتر از قیمت مصوب به فروش می‌رسد، باید توجه داشت که قیمت شکر بسته‌بندی‌شده متفاوت است و گران‌تر از شکر فله به فروش می‌رسد.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: توزیع زیاد شکر در بازار باعث شده است این نرخ در برخی فروشگاه‌ها حتی پایین‌تر از نرخ مصوب 28 هزار و 500 تومانی خود و با قیمت 27 هزار تومان به فروش برسد.

وی تصریح کرد: قیمت شکر در مقطعی در بازار به قیمت 42 هزار تومان رسیده بود، اما با توزیع این محصول توسط بنکداران و اطلاع‌رسانی به اعضا به‌یک‌باره قیمت شکر شکسته شد.

کنگری با بیان اینکه در مقطعی شکر فقط توسط میادین میوه و تره‌بار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع می‌شد و بنکداران به‌عنوان توزیع‌کننده کالا در خرده‌فروشی‌ها دیده نشده بودند، اظهار داشت: به همین دلیل شکر با واسطه با نرخ 34 هزار تومان در اختیار بنکداران و با نرخ 39 هزار تومان در اختیار سوپرمارکت‌های سطح شهر قرار می‌گرفت اما از 25 روز قبل که شکر به‌طور مستقیم در اختیار بنکداران قرار گرفت بازار به‌سمت ثبات رفت.

کاهش 10هزارتومانی قیمت شکر

بر اساس مشاهدات میدانی خبرنگار خبرگزاری تسنیم نیز قیمت شکر فله در بازار کاهش یافته و از محدوده هر کیلوگرم 40 هزار تومان به 30 هزار تومان کاهش یافته است و در برخی از فروشگاه‌ها که عمدتاً فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره‌بار هستند با نرخ مصوب 28 هزار و 500 تومانی خود به فروش می‌رسد.

در مقاطعی از ماه‌های گذشته شکر با قیمت مصوب در میادین میوه و تره‌بار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز برای فروش وجود نداشت.

20هزار تن شکر برای مصارف خانوار توزیع شد

احمد خانی نوذری سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی نیز، در واکنش به گزارشی در فضای مجازی، درباره کمبود و سهمیه‌بندی شکر، با تکذیب آن اعلام کرد: شکر مورد نیاز مردم به‌اندازه کافی تأمین و با قیمت مصوب در شبکه مصرف خانوار توزیع شده است و هیچ‌گونه محدودیتی نیز جهت عرضه بیشتر آن وجود ندارد.

وی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری علاوه بر عرضه شکر توسط بخش خصوصی، ماهانه بالغ بر 20 هزار تن توسط شرکت بازرگانی دولتی برای مصرف خانوار از طریق شبکه‌های رسمی توزیع گردیده است.

خانی نوذری در ادامه گفت: با عنایت به شروع فصل تولید شکر در داخل کشور، و عرضه شکر استحصالی توسط کارخانجات داخلی به بازار و همچنین برنامه‌ریزی‌های صورت‌پذیرفته برای واردات و تأمین پایدار شکر، طی ماه‌های آینده بازار شکر شرایط باثباتی را در پیش خواهد داشت.

منبع: تسنیم

وبگردی