رییس صندوق نوآوری و شکوفایی از دستاوردهای کارخانه نوآوری آمپر بازدید کرد

به گزارش رکنا، دکتر محمدصادق خیاطیان به همراه دکتر ملکی‌فر معاون توسعه و مدیران رشد این صندوق، صبح  یکشنبه 22 مرداد ماه 1402، از کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر بازدید کرد.

در این بازدید پرویز کرمی، مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره کارخانه نوآوری آمپر، به معرفی توانمندی‌ها و دستاوردهای سه شتابدهنده حاضر در کارخانه نوآوری و استارتاپ‌­های زیرمجموعه در حوزه فناوری‌های نرم، سلامت و امنیت غذایی و هوشمند سازی خودرو پرداخت. همچنین مدیران سه شتابدهنده آمپر چنج، آمپر درایو و آمپر لایف در این نشست گزارشی از کارهای خود ارائه کردند .

استارتاپ هزاره سوم، فعال در حوزه بیمه، استارتاپ نانو پیشگامان سهند فعال در حوزه خوراک دام کامل و سوپر جاذب، استارتاپ ژیکال و برستومد در حوزه پزشکی و درمان و نیز استارتاپ‌های اسمارت اینجکشن و استارتاپ­‌های حوزه هوشمند سازی خودرو ازجمله فعالیت سه شتاب‌دهند مستقر در این مجموعه آمپر امروز موفق به ارائه توانمندی‌های خود شده و به بیان دغدغه‌های و چالش‌های خود پرداختند.

دکتر محمدصادق خیاطیان ضمن استقبال از فعالیت‌های مجموعه آمپر گفت: مزیت بسیار جدی و موثر کارخانه نوآوری آمپر نسبت به سایر مجموعه ها، فارغ از تجربه بالای دکتر کرمی و کارخانه نوآوری آمپر، اتصال به بازار می باشد. در دهه های گذشته تلاش بسیاری برای توانمندسازی صاحبان ایده و حرکت آنها به سمت شتابدهنده ها صورت گرفت. متاسفانه عدم توجه به نیاز بازار باعث شکست برخی از این شرکت ها شد و آنهایی که به بازار وصل شدند، به سرعت رشد کردند. این مسیر بسیار درست در کارخانه نوآوری آمپر شناسایی شده و توانسته با ورود به دو حوزه امنیت غذایی و حوزه خودرو به همراه تجربه خوب مجموعه، مبتنی بر نیاز بازار حرکت کند. همچنین تاکید کرد که تمرکز خود را از نیازهای موجو در کشور برندارید و این مسیر را ادامه دهید.

در پایان این نشست خیاطیان ضمن تأکید بر امکان همکاری‌های گوناگون با کارخانه نوآوری آمپر در حوزه راه­اندازی فب­لب تخصصی، بیان کرد که ساخت این مجموعه پیشرانه‌ای بزرگ برای نیازهای کشور در حال و آینده خواهد بود.

گفتنی است، کارخانه  نوآوری آمپر به عنوان بازوی نواوری هلدینگ  رایزکو و باهدف تقویت زیست‌بوم نوآوری کشور، . از سال 1402  در شکل کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر با سه شتابدهنده آمپر چنج (Amper Change) در حوزه صنایع خلاق، هوش مصنوعی، فناوری اطلاعات و اینترنت اشیا؛ آمپر درایو  (Amper Drive)در حوزه حمل‌ونقل و صنعت خودرو؛ آمپر لایف (Amper Life) در حوزه سلامت و تجهیزات پزشکی،  فعالیت می‌کند.

کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر با حمایت از ایده‌های خلاق، نوآور و ایجاد فضایی مناسب برای پژوهش و نوآوری، نخبگان دانشگاهی و صاحبان ایده را در تجاری‌سازی ایده‌ها و کنار زدن موانع پیش رو جهت نیل به اهدافشان همراهی می‌کند.