گم شدن روزانه 5 میلیون لیتر گازوئیل در کشور!

به گزارش رکنا، هشتاد و هشتمین جلسه کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده‌های نفتی با حضور محمدصادق عظیمی‌فر، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، کرامت ویس کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، محمد مشکین‌فام، مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران و جمعی از اعضای کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده‌های نفتی و نمایندگان دستگاه‌های ذیربط به منظور ارائه و بررسی گزارش‌های آخرین اقدامات انجام شده در حوزه جلوگیری و مبارزه با قاچاق سوخت در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران هم‌اکنون در حال برگزاری است.

انحراف حداقل روزانه ۵ میلیون لیتر نفت‌گاز در بخش حمل‌ونقل محرز شده است

گفتنی است، براساس آخرین برآوردهای سامانه کاشف شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در بازه زمانی ۹ ماهه ابتدایی سال جاری، تخلف بیش از ۳۰ درصدی در صدور بارنامه و باربرگ‌های صوری و انحراف حداقل روزانه ۵ میلیون لیتر فرآورده در بخش حمل‌ونقل در مرحله نخست محرز شده است.

دستگاه‌های مصرف کننده سوخت نظارت سختگیرانه اعمال کنند

محمدصادق عظیمی‌فر، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی در حاشیه هشتادوهشتمین کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق فراورده‌های نفتی گفت:

به دنبال تأکیدات رئیس‌جمهور و وزیر نفت در حوزه مقابله با قاچاق فرآورده‌های نفتی، جلسات کارگروه به صورت ماهیانه و با جدیت جهت حصول نتیجه پیگیری می‌شود

عملکرد ۱۶۰ هزار ناوگان در ۹ ماه گذشته موردبررسی قرار گرفت و مغایرت بین سوخت دریافتی و عملکرد و  مهاجرت کارت به استان‌های مرزی، حاکی از تخلفات گسترده بود.

مستندات تخلفات رخ‌داده در مراکز صدور بارنامه احصا شده و به استناد ماده ۳ قانون مبارزه با قاچاق در اختیار دستگاه قضائی قرار خواهد گرفت.

هماهنگی لازم با دستگاه‌های مصرف‌کننده از جمله وزارت جهادکشاورزی و وزارت صمت انجام شده و با استفاده از مقوله تحلیل داده، به دنبال شناسایی تخلفات هستیم

درخواست ما این است که نظارت دستگاه‌های مصرف‌کننده نظیر وزارت صمت، وزارت راه و شهرسازی و وزارت جهاد کشاورزی، سختگیرانه‌تر بوده و تکالیفی که در سال های قبل به عهده این سازمان‌ها گذاشته شده است پیگیری شود.

تحویل بیش از ۲۰ میلیارد لیتر سوخت مایع نیروگاهی در سال جاری

کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در حاشیه هشتاد و هشتمین جلسه کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده‌های نفتی گفت:

در بحث تأمین سوخت مایع نیروگاه‌ها، از ابتدای سال تاکنون ۴۱ درصد سوخت مایع بیشتری در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۲ تحویل دادیم.

از ابتدای سال تاکنون درمجموع ۲۰.۶ میلیارد لیتر سوخت مایع تحویل نیروگاه‌های کشور شده است که این عدد در مقایسه با سال گذشته با ۱۴.۶ میلیارد لیتر، ۶ میلیارد لیتر (معادل ۴۱ درصد) افزایش یافته است.