تبلیغات فروش آنلاین طلا در صدا و سیما اشتباه است و نباید هزینه‌ رسانه ملی با خسارت زدن به مردم و ایجاد اخلال در اقتصاد کشور جبران شود

به گزارش رکنا، حسین صمصامی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی رکنا در مجلس اظهار داشت: فروش طلا در سکوهای اینترنتی، این پیام را به مردم می‌دهد که طلا بخرند و خرید طلا در سکوهای اینترنتی که ممکن است پوچ فروشی باشد؛ یعنی جمع کردن سرمایه‌های خرد مردم و در نهایت ممکن است فردا کلاهبرداری بزرگی اتفاق بیفتد. این یک هشدار جدی است.

رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از انتقال 1.5 تن طلای خریداری شده توسط مردم از سکوهای اینترنتی فروش طلا به بانک ها خبر داد و تأکید کرد که خالی فروشی معادل اخلال در نظام اقتصادی است و با آن برخورد می شود.

نماینده مردم تهران در مجلس دوازدهم ضمن تشکر از توجه پلیس امنیت به این موضوع مهم، صداو سیما را که مجری تبیلغات این امر است به باد انتقاد گرفت و گفت: من از صدا و سیما تعجب می‌کنم که چرا این بحث را تبلیغ می‌کند؟ درست است که رسانه‌ ملی با مشکلات مالی مواجه است ولی نباید هزینه آن را با خسارت زدن به مردم جبران کند.

وی ادامه داد: به طور قطع صدا و سیما کار اشتباهی می‌کند که "کاریزما" را تبلیغ می‌کند. "کاریزما" یعنی تبلیغ برای خرید طلا و ... که این‌ها معنی ندارد. منابع مالی و وجوهی که در اختیار مردم است باید با بسترسازی حاکمیت، به سمت فعالیت‌های مولد اقتصادی برود نه اینکه ایجاد اخلال کنند و با درست کردن سکوهایی آنها را بفروشیم.

صمصامی در ادامه گفت: حالا فردا اگر اینها خالی فروشی یا پوچ فروشی باشد، چه جوابی باید به مردم بدهیم؟ درست مثل همین شرکت‌های مضاربه‌ای که اوایل انقلاب درست شدند، پول های مردم را خوردند و رفتند. حالا شکل این‌ها عوض شده است. این چه بساطی است؟

صمصامی تأکید کرد: تبلیغات باید در خدمت ایجاد اقتصاد مولد و پویا باشد نه این که خودش باعث جلوگیری از سرمایه‌گذاری مولد شده و به ایجاد اخلال در نظام اقتصادی کشور بینجامد.

این عضو کمیسیون اقصادی یادآور شد: هدف بانک مرکزی و نهادهای اقتصادی باید این باشد که نقدینگی را به سمت بخش‌های مولد اقتصادی؛ یعنی تولید، سرمایه‌گذاری و یا سرمایه‌گذاری‌های زیربنایی هدایت کند. پلیس امنیت ملی کار بسیار درستی کرده که در این موضوع ورود کرده است. مجلس هم اگر لازم باشد ورود می‌کند.

  • ویدیو امروز | آواز احساسی ؛ لبخونی پردیس احمدیه با آهنگ "من از خدامه"/تیتراژ آخر فیلم پول و پارتی

وبگردی