همایش رهبری کارآفرینانه به سبک استاد فضلی برگزار شد

به گزارش رکنا به نقل از مرکز توسعه رهبران کسب و کار استاد فضلی در این همایش جمعی از اساتید برجسته دانشگاهی، مدیران عامل و کارآفرینان ، سرپرست دانشگاه تهران، رئیس و اعضای هیئت امنای مرکز توسعه رهبران کسب و کار استاد فضلی حضور داشتند.

در این همایش سیدحسین حسینی، سرپرست دانشگاه تهران ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این رویداد گفت: همکاری دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی کشور با گروه صنعتی گلرنگ به عنوان نماد نوآوری در کسب و کار، اقدام مبارکی است؛ امیدواریم مرکز توسعه رهبران کسب و کار استاد فضلی بتواند در توسعه دانش کارآفرینان موجود و در پرورش نسل آینده برای کارافرینی موفق باشد و به عنوان ایده‌ای برای توسعه در کل کشور مورد توجه قرار گیرد.

سرپرست دانشگاه تهران با برشماری ظرفیت‌های اساسی این دانشگاه افزود: مرکز توسعه رهبران کسب‌وکار استاد فضلی نیز ظرفیت بزرگی است که در خدمت جامعه و صنعت قرار می‌گیرد و حرکت به سوی دانشگاه ایده‌پرداز و پرورش کارآفرینان آینده که از اهداف دانشگاه بوده است با راه‌اندازی این مرکز متجلی خواهد شد؛ دانشگاه دستش را به سوی صنعت دراز می‌کند و با تمام ظرفیت‌هایش اگر در کنار صنعت قرار بگیرد، آینده درخشانی را برای کشور عزیزمان رقم می‌زند.

رهبری کار آفرینانه

مهدی فضلی رئیس هیئت امنای مرکز توسعه رهبران کسب‌وکار استاد فضلی و مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ نیز ضمن ابراز خرسندی از تعامل سازنده صنعت و دانشگاه گفت: هدف از تأسیس مرکز توسعه رهبران کسب و کار استاد فضلی ایجاد بستری علمی برای تعامل و هم‌اندیشی بین فعالان حوزه کسب و کار و دانشگاه می باشد و قطعا اگر همه با هم دست در دست هم دهیم به مهر ان‌شاءالله باعث آبادانی کشورمان خواهیم شد و باور داریم چنین اقداماتی در کشور عزیزمان ضمن ایجاد امید و انگیزه در جوانان این مرزو بوم برای ماندن و ساختن فردایی بهتر سبب مهاجرت معکوس نیز خواهد شد.

وی با اشاره به وجود منابع سرشار خدادادی و سرمایه‌های انسانی توانمند در کشور افزود: امروز اعتقاد داریم با وجود شرکت‌های بسیار ارزشمندی که در اقتصاد ایران حضور دارند و با توجه به ظرفیت‌های موجود در کشور عزیزمان می‌توان به جایگاهی رسید که مردم در رفاه بوده و به ایرانی بودن خود در سطح جهانی ببالند.

رئیس هیئت امنای مرکز توسعه رهبران کسب‌وکار استاد فضلی خاطرنشان کرد: زمانی به معنای واقعی دل ما خوش خواهد شد که میزان عدم اشتغال، به حداقل ممکن برسد و برای رسیدن به این مهم باید برنامه‌ریزی کنیم و این فرصت‌ها را در مجموعه‌هایی که بنیان علمی دارند، ارزیابی کنیم؛ مجموعه‌هایی مانند مرکز توسعه رهبران کسب‌وکار استاد فضلی که در بهترین دانشگاه ایران فعالیت خواهد کرد و می‌تواند الگویی برای تأسیس مراکز مشابه باشد.

سید محمدباقر فاضلیان عضو هیئت مدیره گروه صنعتی گلرنگ نیز با اشاره به آشنایی بیش از چهار دهه با استاد فضلی، برخی از ویژگی‌های شاخص ایشان را برشمرد و گفت: قطعاً محدودیت‌هایی که در آن زمان استاد فضلی داشتند خیلی بیشتر از محدودیتهایی است که امروز جوانان دارند، چنانچه جوان‌ها روش و مسیر استاد فضلی را الگوی خود قرار دهند، راهی را جلوی پای خود خواهند یافت و چراغی را در دست خواهند گرفت که بتوانند آینده‌ای درخشان برای خود ترسیم کنند و به اهدافشان برسند.

عضو هیئت مدیره گروه صنعتی گلرنگ با بیان اینکه استاد فضلی عاشق مملکت خویش بود، افزود: وطن‌دوستی، نوع‌دوستی و دردمند بودن از ویژگی‌های بارز ایشان بود؛ هیچ‌گاه هیچ کس حتی یک بار از ایشان کلمه مهاجرت و زندگی خارج از ایران را نشنیده است.

20

در ادامه این رویداد طاهر روشندل- رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران گفت: آنچه که امروز ما را گرد هم آورده است، تبیین سبک رهبری کارآفرینانه بومی است که استاد فقید محمد کریم فضلی بنا نهاده‌اند که امروز جزو افتخارات ایران عزیزمان است.

رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران تجلی رهبری کارآفرینانه استاد فضلی را در خیر عمومی و خیرخواهی جمعی برشمرد و بیان کرد: ایشان در ارتباط با رقبا اعتقاد داشتند همه باید با هم رشد کنیم و در عین رقابت همکاری و هم آفرینی نیز با رقبا داشته باشیم که در دنیای رقابتی امروز بسیار حائز اهمیت است.

محمد ابویی اردکان- رئیس مرکز توسعه رهبران کسب و کار استاد فضلی نیز با تبیین فلسفه وجودی تأسیس این مرکز گفت: توسعه دانش و مهارت برای دانشجویان علاقه‌مند، کارگاه‌های هم‌اندیشی به روش طراحی، آموزش بر اساس مطالعه موردی، کانون ارزیابی پیشرفته، آزمایشگاه تجاری سازی ایده ها، کلینیک مشاروه کسب و کار، گفت و گوهای چند جانبه دانش محور، انتقال تجربه، ایجاد هسته اولیه باشگاه ایرانی کسب و کار از جمله اهداف تأسیس مرکز توسعه کسب و کار استاد فضلی است.

پنل بحث و گفت‌وگوی علمی با حضور علی‌نقی مشایخی- استاد تمام دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، آرین قلی‌پور- استاد تمام رهبری و سرمایه انسانی دانشگاه تهران و محمود سریع‌‌القلم- استاد تمام اقتصاد سیاسی بین‌الملل دانشگاه شهید بهشتی از دیگر برنامه های این همایش بود که مورد توجه حاضران قرار گرفت.

برگزاری کارگاه‌های تخصصی با موضوعات: «رقص استراتژی برای رهبری استراتژیک و پایداری کسب‌وکار»، «مهارت‌های مدیر به عنوان مربی»، «هوش مصنوعی برای رهبران کسب‌وکار» و «راهبری شرکتی مدرن؛ مفاهیم بنیادین و کارکردهای عملی» از دیگر برنامه‌های این همایش بود.

گفتنی است مرکز توسعه رهبران کسب‌وکار استاد فضلی یک سازمان پویاست که هدف آن ایجاد فرهنگ تحول ماندگار برای کسب‌وکارهای ایرانی از طریق پژوهش، آموزش و ترویج دانش رهبری برای سه گروه رهبران کسب‌وکار به عنوان رهبرای فعلی، مدیران اجرایی به عنوان رهبران بالقوه و دانشجویان به عنوان رهبران آینده است.

خاطرنشان می‌سازد تفاهم‌نامه راه‌اندازی و تأسیس این مرکز در سال 1401 بین دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی کشور و گروه صنعتی گلرنگ به عنوان نماد فعالیت در عرصه کسب‌وکار و صنعت امضا شد و ساختمان مرکز توسعه رهبران کسب‌وکار استاد فضلی که به نام و یاد بنیانگذار فقید گروه صنعتی گلرنگ نام‌گذاری شده است، در محل دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران در زمینی با مساحتی بیش از هزار متر مربع و زیربنای 6 هزار و 700 متر مربع در حال احداث می‌باشد.

10

وبگردی