نماینده مجلس: ضعف بخش فناوری وزارت آموزش و پرورش در صدور کارت ورود به جلسه امتحان نهایی مشهود است
رکنا: نائب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس درباره عدم دریافت کارتهای امتحان نهایی دانش آموزان در پی آغاز امتحانات از هفته آینده توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش رکنا، محمد وحیدی با انتقاد از عدم ارائه کارتهای امتحان نهایی دانش آموزان دهم و یازدهم با وجود اینکه امتحانات از یکشنبه هفته پیش رو آغاز میشود، گفت: در پی مشکلات ایجاد شده بسیاری از خانوادهها موضوع را به کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس منعکس کرده و همچنین برخی از رسانهها را مطلع کردند.
نماینده مردم «بجنورد» در مجلس در ادامه به پیگیریهای صورت گرفته برای رفع مشکلات مطرح شده از وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و توضیح داد: وزارت آموزش و پرورش در گذشته نیز یک سری ایراداتی داشت و حتماً شخص آقای وزیر هم ناظر بر این موارد است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکلات حادث شده مربوط به عملکرد بخش سنجش و ارزیابی وزارت آموزش و پرورش نیست و مشکل ایجاد شده نشأت گرفته از عملکرد بخش فناوری است تاکید کرد: بخش فناوری وزارت آموزش و پرورش به واقع با شرکتهایی طرف قرارداد شدهاند که از توانایی اجرایی لازم برخوردار نیستند ما پیشتر گفته بودیم که سامانههای وزارت آموزش و پرورش حداقل در حوزه امتحانات باید قویتری باشند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانش آموزانی که در مدارس نیز ثبت نام کردهاند، باید بتوانند کارتهای ورود به جلسه امتحانات را در اختیار داشته باشند، گفت: متاسفانه در حال حاضر سامانه صدور کارت امتحان نهایی نمیتواند برای دانش آموزان روزانه و محصلانی که برای ترمیم معدل در این امتحانات شرکت کردند، کارت ورود به جلسه صادر کند.
وی با اشاره به مذاکرات خود با مسئولین وزارت آموزش و پرورش در رابطه با رفع این مشکل اظهار کرد: مسئولین در پاسخ به بنده قولهایی را برای رفع مشکل ایجاد شده دادند که بنده در پاسخ به آنها اذعان داشتم چرا باید این قولها در روزهای آخر و نزدیکی به امتحانات داده شود. بلکه انتظار میرفت یک هفته پیش هرگونه ایراد در این بخش پیش بینی و برطرف میشد و اقداماتی که باید امروز مد نظر قرار میگرفت، باید هفته گذشته لحاظ میشد تا این مشکل به طور کلی برطرف شود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به برداشت خود از ایرادات فنی صورت گرفته، تاکید کرد: گاهی افرادی که در این سامانهها مشغول به برنامه نویسی هستند، به دنبال این بوده که خود را افراد مهمی جلوه دهند، غافل از اینکه اثرات اقدامات آنها نتیجهای جز ایجاد اضطراب و استرس برای دانش آموزان نداشته است.
نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در جریان این امتحانات تاثیر معدل به ۵۰ درصد رسیده است و این قبیل بهانهها دیگر از کسی قابل قبول نیست.
ارسال نظر