در گفت و گوی رکنا با معاون آمادگی و عملیات سازمان مدیریت بحران تهران مطرح شد؛
تهران حدودا 330 مخزن آب اضطراری کم دارد
رکنا: معاون آمادگی و عملیات سازمان مدیریت بحران تهران گفت: تا کنون بیش از 170 مخزن آب در تهران نصب شده است که امیدواریم تا پایان سال این رقم را به 200 مخزن برسانیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، صمیم مرادی روزبهانی، معاون آمادگی و عملیات سازمان مدیریت بحران تهران در گفت و گو با رکنا گفت: طبق مصوبه شورای شهر ، قرار بر این شد در هر محله شهر تهران، یک مخزن آب 100 متر مکعبی در زیر زمین احداث شود.
وی افزود: به طور کلی، هر نفر در روز، 3 لیتر آب جهت آشامیدن و 12 لیتر برای شست و شو، پخت و پز و... نیاز دارد. در واقع هر کدام از این مخازن، می تواند پاسخگوی نیازهای 11 هزار نفر در طول سه روز باشد.
روزبهانی با اشاره به اینکه طبق مصوبه شورای شهر، قرار بر این شده است که 500 مخزن توسط آبفا در تهران قرار داده شود، گفت: تا کنون بیش از 170 مخزن آب در تهران نصب شده است که امیدواریم تا پایان سال این رقم را به 200 مخزن برسانیم.
معاون آمادگی و عملیات سازمان مدیریت بحران در پاسخ به اینکه در زمان به وجود آمدن بحران، از جمله زلزله مردم چطور و چگونه می توانند به این مخازن زیرزمینی دسترسی داشته باشند، گفت: در وهله اول قرار بر این شده است که از معماری ایرانی-اسلامی و همچنین نمادهای مشخص برای موقعیت مکانی این مخازن استفاده شود. همچنین افرادی در قالب تیم های داوطلبان واکنش اضطراری با عنوان «میرآب» آموزش دیده اند و محل ذخیره مخزن بعلاوه نحوه استخراج آب از این مخازن را به خوبی می شناسند.
صمیم مرادی روزبهانی با اشاره به اینکه روند تامین مخزن آب برای مراکز درمانی و بیمارستان ها متفاوت تر از ایجاد مخازن برای محلات است، گفت: بعضی از بیمارستان ها روزانه 400 متر مکعب آب مصرف می کنند؛ بنابراین برای اینها باید برنامه ریزی دیگری در نظر داشته باشیم. در جهت تامین آب مراکز درمانی، قرار شده است که وزارت بهداشت طرح های پیشنهادی خود را برای نصب مخازن آب در بیمارستان ها و مراکز درمانی ارائه دهد تا حسب نیاز، یک یا چند مخزن آب نصب شود.
وی در پایان گفت: طبق مصوبه شورای شهر، 10 بیمارستان به صورت پایلوت از سوی وزارت بهداشت تعیین شده اند ولی هنوز نصب کامل مخازن انجام نشده است.
ارسال نظر