عضو کمیسیون تلفیق مجلس در گفتگو با رکنا؛
60 درصد بودجه 1402 بر پایه درآمدهای مالیاتی است/ تصمیم جدی دولت و مجلس بر دریافت مالیات از نهادهای خاص + صوت
رکنا: عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: برای اولین بار در تاریخ نزدیک به 60 درصد بودجه کشور در سال آینده بر پایه درآمدهای مالیاتی خواهد بود و این می تواند در سالهای بعد اتکای بودجه کشور به درآمدهای نفتی را به صفر برساند.
خلیل بهروزی فر، نماینده مردم شفت و فومن در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی رکنا با اشاره به اینکه در قانون بودجه سال آینده تحقق 55 تا 60 درصدی در درآمدهای مالیاتی دولت پیش بینی شده است، تصریح کرد: این امر می تواند مسیر اقتصادی دولت را در سالهای آینده برای کاهش اتکای بودجه ای به درآمدهای نفتی را کاهش دهد و آن را به صفر برساند.
وی افزود: با توجه به لیستی که دولت در اختیار مجلس قرار داده است میزان مالیات پرداخت شده توسط 3 و نیم میلیون نفر از اقشار کم درآمد جامعه، 30 همت بوده است و این نشان می دهد اگر شفاف سازی بیشتری صورت گیرد افراد، بنگاه های اقتصادی یا نهادهای دولتی که مالیات نمی دهند یا مالیات واقعی پرداخت نمی کنند، رقم بیشتری را تشکیل می دهد.
عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تصمیم دولت و مجلس بر دریافت مالیات حتی از نهادهای خاص است، بیان داشت: متاسفانه برخی از افراد یا نهادها به دلیل روابطی که دارند مالیات واقعی را پرداخت نمی کنند و امیدواریم این مساله با شفاف سازی از سو دولت در سالهای آینده به طور کامل رفع شود.
نماینده مردم شفت و فومن در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: دولت اراده جدی در این زمینه دارد تا مساله پرداخت مالیات توسط تمامی نهادها و ارگانها را محقق کند اما بعضا برخی از شرکت های بزرگ و حتی برخی از افراد هستند که از پرداخت مالیات سرباز می زنند اما مجلس مسر است که این قانون حتما به صورت کامل اجرایی شود.
بهروزی فر یادآور شد: در هیچ کجای دنیا همچین مساله ای وجود ندارد که یک نهاد یا بنگاه اقتصای درآمدی را کسب کند و مالیات آن را نپردازد و اگر این امر به صورت کامل محقق شود و اراده دولت تا پایان کار باقی بماند ما هیچ نیازی به منابع درآمدی نفتی نخواهیم داشت و درآمد مالیاتی کشور می تواند تامین کننده پایداری برای هزینه های دولت باشد.
وی با اشاره به اینکه رهبری نیز بر تحقق این امر تاکید جدی دارند، عنوان کرد: ما سالیان زیادی است که رویه گذشته را طی می کنیم و اصلاح این امر کار سختی است و باید به مرور زمان این اتفاق محقق شود اما ریل گذاری جدیدی که در حال انجام است قطعا فرهنگ نادرست قبلی را اصلاح خواهد کرد.
ارسال نظر